Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Nu paskaiciau dabar iki galo ir sakau jauciu kad pigiosios ten ir bus tos popierines tipo medines, sakau nenusipirk skiedru smile.gif o padarytu dezuciu kainos deja apie 200 300 mazdaug smile.gif, apie kokybe tylesiu.... negrazu juk.... nors siais laikais meniskai gali atrodyti ir nekokybe ar atmestinumas tokia menine betvarke ir tepliones
Atsakyti
nesu gerbeja tos parduotuves, ir siaip man ji tokia ne prie sirdies:)))))
bet tos dezutes kur sakot papigiai, yra labai labai geros kokybes....tiesiog rado tiekeja pigiau parduodanti ir fsio....pati kelis daiktus turiu is to pacio tiekejo...tai super kokybe visgi....
Atsakyti
Nu jo rimtai perziurejau prekes tai man dar neaiskiau pasidare
TEN TIKRAI LABAI GEROS PREKES TOS LENKISKOS KUR PARASYTA BUNA VIRS JU MEDIENA, bet va kas man neduoda ramybes, pries menesi manes paprase nupirkti raktine kvadratine ir ji kainavo 32 litus o cia parasyta kad 25 litai, tai dabar as nieko nebesuprantu ar cia kainos pamazintos? ar tik siunciantis tokios? ar parduotuveje viskas rimtai atpigo nes tada pavyzdziui pakabos pas tuos lenkus kainuoja tokia kaina kaip cia, kazi kur cia suo pakastas? nu gaila kad negaliu issiaskinti siandien arba ryt... ale pirmadieni rimtai eisiu i razvietka....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 20:15)
nesu gerbeja tos parduotuves, ir siaip man ji tokia ne prie sirdies:)))))
bet tos dezutes kur sakot papigiai, yra labai labai geros kokybes....tiesiog rado tiekeja pigiau parduodanti ir fsio....pati kelis daiktus turiu is to pacio tiekejo...tai super kokybe visgi....

Na, tai bandysiu užsakinėti 4u.gif . Bet, kaip supratau, visos užsakinėjate dekupažui medinukų iš internetinių parduotuvių smile.gif Ar gal kuri turi kaime dailidę, kuris aprūpintų mus visas tikra kokybiška lietuviška produkcija už lietuvišką kainą lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 31, 19:18)
Nu jo rimtai perziurejau prekes tai man dar neaiskiau pasidare
TEN TIKRAI LABAI GEROS PREKES TOS LENKISKOS KUR PARASYTA BUNA VIRS JU MEDIENA, bet va kas man neduoda ramybes, pries menesi manes paprase nupirkti raktine kvadratine ir ji kainavo 32 litus o cia parasyta kad 25 litai, tai dabar as nieko nebesuprantu ar cia kainos pamazintos? ar tik siunciantis tokios? ar parduotuveje viskas rimtai atpigo nes tada pavyzdziui pakabos pas tuos lenkus kainuoja tokia kaina kaip cia, kazi kur cia suo pakastas? nu gaila kad negaliu issiaskinti siandien arba ryt... ale pirmadieni rimtai eisiu i razvietka....

ingusia...daiktai pasikeite...labai daug beveik panasiu daiktu, bet visgi jie kitokie siek tiek...tos pacios raktines...panasios, bet visgi skirtingos....
ir visai jos ne uz ta pacia kaina...uzdetas normalus antkainis, zinoma proto ribose....
Atsakyti
Sveikos, kažkurioje temoje kažkuti kalbėjo kaip reikia sendinti su "fine crackle finish" bet niekaip nerandu. Gal galit pagelbeti? (Aš turiu omeni kaip gauti didesnius įtrūkimus)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 20:27)
ingusia...daiktai pasikeite...labai daug beveik panasiu daiktu, bet visgi jie kitokie siek tiek...tos pacios raktines...panasios, bet visgi skirtingos....
ir visai jos ne uz ta pacia kaina...uzdetas normalus antkainis, zinoma proto ribose....

Tiksliu kainu as nepamenu visu ale pakabos tenai kainuoja 5.79 zlotu atrodo o cia tik 6 litai VA KA TUREJAU OMENYJE. O del raktiniu tai as kalbu apie kaina kuria tiksliai zinojau pries menesi tos kvadratines, nes butent tokia prase nupirkti ir tik as ausrine radau ale joa kaina tikrai buvo ne sita :0. Nu bet laikrodziai po 16 litu kaip jums smile.gif ? ir da su mechanizmais biggrin.gif. nU PRASIDEDA ANT lIETUVOS DEKUPAZAS IR TEGUL JIS LIEJASI LAISVAI lotuliukas.gif
Atsakyti
pakabos kainuoja nepilnai 4 lt....tai yra zlotus..o zlotas dabar maziau nei lotas...laikrodziai gerai nepamenu, bet uzsideta kazkur 40% antkainis, tai normalu...
ingusia31...ne su tuo puslapiu lygyni:)))))
Atsakyti
Kas dė; tos jūsų aptartos parduotuvės, tai aš irgi iki šiol mačiau kainas gerokai didesnes wink.gif , bet... jei dabar pigiau tai mums tik į naudą victory.gif , pažiūrėsim realiai kaip ten situacija kai nueis kas nors , būtinai pasidalinkit įspūdžiais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apie kokia dabar parduotuve kalbant, jau susipainiojau doh.gif
Kur cia labai gera kokybe medienos ir kaina gera?
Beje ar galit mami padet del to dekoravimo ant medziagos
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 01 31, 21:42)
Kas dė; tos jūsų aptartos parduotuvės, tai aš irgi iki šiol mačiau kainas gerokai didesnes  wink.gif , bet... jei dabar pigiau tai mums tik į naudą  victory.gif , pažiūrėsim realiai kaip ten situacija kai nueis kas nors , būtinai pasidalinkit įspūdžiais  drinks_cheers.gif

tai vat as buvau vakar:)
kainos tikrai mazesnes....bet butent tu naujai atsiveztu prekiu,....tarkim stiklas, priemones....tai kainos nepakite man rodos....
bet atmosfera tai tikrai geresne pas kaimynus...creativoj ar hobby centre....(ar kaip ten ji vadinasi)...
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 01 31, 20:22)
Na, tai bandysiu užsakinėti  4u.gif . Bet, kaip supratau, visos užsakinėjate dekupažui medinukų iš internetinių parduotuvių  smile.gif Ar gal kuri turi kaime dailidę, kuris aprūpintų mus visas tikra kokybiška lietuviška produkcija už lietuvišką kainą  lotuliukas.gif  wub.gif

Na lietuviska produkcija butu manau aukstesne kaina. kas liecia dar ir antkainius pridetus, o lenkiska kokybe gera, o ir nebrangi smile.gif

o decoupage.lt tikrai ne uz savikaina pardavineja mirksiukas.gif
Atsakyti