Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(kornelija.k @ 2009 01 31, 17:00)
tai internetine pard ju yra www.decoupage.lt
as pati nepirkau, bet buvau, taip sakant akimis tyrinejau, tai man rodos, produkcija geros kokybes, kaip ir visur mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif , išbandysiu, tik įdomu, ar siuntimas į kitus miestus labai brangiai atsieina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2009 01 31, 16:57)
Sveikos,

Ir aš nusprendžiau pamėginti tokius nuostabius dalykelius kaip Jūs daryti... bet va pirmasis blynas išėjo nekoks, todėl turiu klausimėlį. Gal kas gali patarti kaip uždėti servetėlę kad ji nesusiraukšlėtų, o būtų visiškai lygi??? Gal yra koks įpatingas būdas? nes aš tapšnoju klijais iš viršaus nuo vieno šono....  unsure.gif

1.klijuoti reiktu su ploksciu teptuku nuo centro tepant i sonus. lengvai spaudziant teptuka, bet ne per stipriai, taip truputi islyginant rauksleles.
2.motyva pridejus norimoje vietoje gausiai suslapinti ir pirstais isstumdyti rauksleles, tada nusausinti ir tepti klijus ant motyvo.
3. pakisti daikta su motyvu op nedidele srovele vandens ir vel pirstais isstumdyti rauksleles.
4 su lygintuvu... (sito nzn kaip) Gabii__ specas ant sito, gali papasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 01 31, 17:05)
1.klijuoti reiktu su ploksciu teptuku nuo centro tepant i sonus. lengvai spaudziant teptuka, bet ne per stipriai, taip truputi islyginant rauksleles.
2.motyva pridejus norimoje vietoje gausiai suslapinti ir pirstais isstumdyti rauksleles, tada nusausinti ir tepti klijus ant motyvo.
3. pakisti daikta su motyvu op nedidele srovele vandens ir vel pirstais isstumdyti rauksleles.
4 su lygintuvu... (sito nzn kaip) Gabii__ specas ant sito, gali papasakoti smile.gif

Labai Aciu uz patarimus thumbup.gif tokiu dar negirdejau...

OHO kiek budu... as tai nuo vieno krašto dariau ploksciu teptuku, bet ji prasiplecia ir ipusejus nebelabai issistumdo rauksleles... pameginsiu nuo centro, tada gal tikrai automatiskai issistumdys....

Tiesa su ta vandens srove baisoka... nors l. idomu... pameginti reiks... smile.gif nors pirma mintis kyla, kad servetele istirps.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 01 31, 17:00)
tai internetine pard ju yra www.decoupage.lt
as pati nepirkau, bet buvau, taip sakant akimis tyrinejau, tai man rodos, produkcija geros kokybes, kaip ir visur mirksiukas.gif

Aš truputį ne į temą, bet užlėkiau apsižiūrėt toje naujoje internetinėje parduotuvėje... ir mane labiausiai "sužavėjo" kai kurių darbų kainos doh.gif lotuliukas.gif Aišku, manau, kad gal čia dar nebaigtas tvarkyt tas puslapis ax.gif Bet jau tada geriau rašytų 0Lt lotuliukas.gif Ir visiškai neįmanoma įžiūrėti dekupažinių popierių piešinių motyvų g.gif Atrodo, kad didesnių nuotraukų pagailėjo...gerai, kas gali gyvai apžiūrėt popierius, tai tada gal dar galima išsirinkti, bet jei esi kitam mieste, tai kažkaip sunkoka būtų g.gif
Atsakyti
blink.gif oho. maciau ir sita dezute gyvai... cia gal kaina negerai parasyta. nzn kiek ten ji kainavo, bet tiek tikrai neverta blink.gif blink.gif blink.gif
cia apskritai gal dar nepatvarkyta, nes pastebejau daug kur aprasymai produktu lenku kalba biggrin.gif
Atsakyti
va tik pagerejo ten padetis del dekoruojamu daiktu....geresnius tiekejus susirado....kainytes tokios normalios, kiek ziurejau parduotuveje....ir nera didelis antkainis...protingom kainom dar dirba....
o va jos dekoruotu daiktu kainos, tai sakyciau kaikurios nerealios:)))))nu bet...gal tiesiog nusipiginti nenori, vertina savo ranku darba... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 31 sausio 2009 - 17:00
QUOTE(justess22 @ 2009 01 31, 17:50)
Aš truputį ne į temą, bet užlėkiau apsižiūrėt toje naujoje internetinėje parduotuvėje... ir mane labiausiai "sužavėjo" kai kurių darbų kainos doh.gif  lotuliukas.gif Aišku, manau, kad gal čia dar nebaigtas tvarkyt tas puslapis ax.gif Bet jau tada geriau rašytų 0Lt lotuliukas.gif Ir visiškai neįmanoma įžiūrėti dekupažinių popierių piešinių motyvų g.gif Atrodo, kad didesnių nuotraukų pagailėjo...gerai, kas gali gyvai apžiūrėt popierius, tai tada gal dar galima išsirinkti, bet jei esi kitam mieste, tai kažkaip sunkoka būtų g.gif

Maža to, siuntimas, pvz. į Vilnių, pasirodo, atsieina nuo 16 iki 20 Lt. doh.gif Tik surinkus užsakymą už 150 Lt, atvežimas nemokamas lotuliukas.gif Dabar teks skaičiuotis, kiek iš tikrųjų man atsiseis keletas dėžučių g.gif
Atsakyti
Labukas
Jau senokai buvau, gal galit man padet blush2.gif
Kazkada buvo lyg ir sneketa apie tai kaip ir su kuo dekoruoti audini, bet dabar nei laiko nei noro nera ieskoti po visas temas, gal galit pasakyti rolleyes.gif
As noriu ant lino uzrasa padaryti, patarkit su kuo geriau ir kad nenusiplautu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 31 sausio 2009 - 17:24
QUOTE(daiva_z @ 2009 01 31, 18:10)
O Vilniuje nėra tokių kokių tau reikia?
www.daivosmene.com  čia žiūrėjai ?

Žiūrėjau 4u.gif , bet www.decoupage.lt daug didesnis pasirinkimas, beje, ten ir pigiau, net ir priskaičiavus siuntimą į kitą miestą (savaime suprantama, imant ne vieną daiktą ir kooperuojantis lotuliukas.gif )
Atsakyti
Aš tik pasiūliau, nes supratau, kad tau per brangu 4u.gif
Smagu, kad jau ir Lietuvoje yra daiktų, kuriuos galima nusipirkti už savikainą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 01 31, 16:54)
Sveikutės, bendramintės  4u.gif !
Ar esate kuri pirkusi iš Kaune (Vilniaus g.14 arba 30) esančios dekupažo parduotuvės ar internetu iš www.decoupage.lt ax.gif Kokia jų produkcija? Kokybiška? Norėčiau įsigyti medinių gaminių dekoravimui...

Nu ten brangiausia parduotuve musu mieste manyciau o prekes tos pacios kaip ir visose kitose stamperia (mediniai "dekorablita") dar kazkas... nu bet medines dezutes iz vaizdo nepikciau nes kai kurios ju atrodo kaip medines o kai pimi supranti kad ten popierius panasus ismedi ziurek neapsigauk. Ar teko kuriai susidurti su tokios kokybes mediniais daiktais? Nu idomu kasd ten do rusis nes lengvumas kaip popieriaus ir panasu kad kokybe neturetu zavet g.gif bent pwaciupinejus tais.... lenku tai bent paimi ir zinai kad medis o ne s... supresuotas rankoje smile.gif.
Atsakyti
Ingusia, o čia ne lenkų? Taigi pažiūrėk aprašymai lenkų kalba g.gif
Atsakyti