QUOTE(linuxox @ 2009 02 19, 14:24)
vakar buvau senukuose,o ten dazu-belekiek,nusipirkau kazkokius disperacinius,nors norejau akriliniu,bet mane supainiojo pavadinimas:'dekorakril' vyrui palikau laka isrinkti,jis nupirko begruntini parketini laka(na jo mums dar pavasari prisireiks,kai laiptine tvarkysime).As jau nudaziau plasmasini dukrytes staliuka.Kaip manote ar man geriau nusipirkti akriliniu dazu ir viska perdazyti,galbut tu disperaciniu dazu nevalyti,o tik pavirsiu padengti akriliniais?Ir dar del lako,koki patartumet nusipirkti is senuku?P.S. as negaliu i specializuotas parduotuves patekti nes jos dirba tik iki 18val.o as apsipirkti galiu nuvaziuoti tik apie 21val.Ir dar vyras uzklause manes,o as nezinojau ka atsakyti,kodel butent reikia akriliniu dazu ir lako?Kuo jie ypatingi?
Jei tik staliukui, tai as rinkciau aliejini laka. Tikrai garantuoju, kad laikys, nes jis atsparus vandeniui, o vistik vaikiskas staliukas
Papildyta:
QUOTE(ramushka @ 2009 02 19, 14:43)
o gal galetum placiau apie ta kur nei nekontaktuoja su vandeniu ir su karsciu....na seip kokiai dezutei......koks kur pirkai kiek mokeje....gal net kaip atrodo
....
Siaip tai pirkau ta laka senukuos ieskojau butent aliejinio lako, o jis kainuoja kazkur 24lt
. Nelabai pamenu. Nuo vandens tai tikrai daiktui nieko neatsitinka, bet del karscio
. Nereike deti puodo ka tik nuimto nuo virykles