Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

man jie neissilieja lakuojant, nes as jau juos iskart sulieju..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 15, 22:08)
man jie neissilieja lakuojant, nes as jau juos iskart sulieju..smile.gif

Juk akvarelę kiek plausi, tiek liesis...man liejasi ir po suliejimo...
Atsakyti
kai gerai isitrina i akrila man paskui neina....tik ta vieta lakuoju atsargiau...
Atsakyti
Tai Tu juos sulieji ar įtrini? Ar čia kalbi apie vaškinius pieštukus?
Atsakyti
apie piestukus....vos vos papiesiu ir itrinu pirstu, taip juos islieju....gerai itrini..perteklius nueina suslapinus..visa kita pasilieka:)
Atsakyti
o aš apie akvarelinius smile.gif
man jie ir suliejus su vandeniu prieš lakavimą lakuojant išplaukia...
paprasti pieštukai tai neišplaukia, su jais ant popieriuko prisipaišau ir tada aceit šešėliuoju biggrin.gif kaip mokykloj mokino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 15 vasario 2009 - 22:57
QUOTE(driftas @ 2009 02 15, 22:54)
paprasti pieštukai  tai neišplaukia, su jais ant popieriuko prisipaišau ir tada aceit šešėliuoju  biggrin.gif kaip mokykloj mokino  biggrin.gif

bigsmile.gif na nebuciau sugalvojus bigsmile.gif paprasta ir teisinga thumbup.gif o as vengiau seseliuot nes bijojau kad akvarele isplauks o akrilas tai nu nzn kaip cia seseliuot su juo rolleyes.gif
Atsakyti
man niekaip nesigauna su tuo sadolinu nieko .... unsure.gif
Atsakyti
Dar variantas šešėlius darius akvareliniais pieštukais purškiamu laku pirma užpurkšti smile.gif, aš kaip tik 1 darbą dariau ( bet ne šešėlius) tai tik sušlapinau ir plaukė viskas , tai purškiamu visas reikalas išsisprendė wink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 16 vasario 2009 - 11:28
QUOTE(nvitkevi @ 2009 02 15, 13:51)
sveikos auksarankes labai susidomejau sia fantastiska tema noreciau ir as pradeti tik nezinau nuo ko ar klaipedoje yra tokia parduotuve kur galima isigyti prekiu ar tinka paprastos serveteles kurios parsiduoda centruose ar turi buti spec.gal priimsite i savo rata ir pasidalinsime mintimis

yra artmanija 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif,
senokai kas šioje temoje darbelių savo berodė... Į "Pagyrų puodą" su savo peckelionėmis lįsti būtų nekuklu, juo labiau po paskutiniųjų darbų... Taigi rodausi čia...blush2.gif
Dėžutė - dovana geriausiai draugei, neabejingai ežiukams biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na visai smagūs tavo ežiukai. Bet jei galima, keletą pastabų parašysiu. Ar nemanai, kad apatinę servetėlės liniją irgi reikėjo nukirpt/nuplėšt, tie servetėlių šonuose esantys apvadai visai nereikalingi.
Dėl raukšlių, tai nesimato iš foto, atrodo viskas gerai. Tik dar norėtųs priartinti tamsiai ruda su balta spalva.Tas baltas fonas per ryškus.Virš ežiukų ir lapų pamozot ochra arba šviesiai šviesiai ruda spalva.
Dar uždėčiau mažą gyle dešiniajam lentynėlės kampe, na bet čia smulkmenos.. labiausiai mane erzina servetėlės apvadas.O visa kita

Ar čia jau lakuotas darbas? thumbup.gif
Atsakyti