Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(larieta10 @ 2009 02 15, 01:09)
man pardoj sake kad motyva reikia ant virsaus iskilimu klijuoti  4u.gif  gal spejau

aciu uz patarimus, bandysiu  4u.gif

tai kad vėplutė, padariau vieną motyvą po skilimais, o antrą dėčiau ant lotuliukas.gif matai, ten skaidrus skilimas pasidaro, tai man rodos po sotille reik dėt smile.gif darant vienkomponenčiu, tai reikia ant skilimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 02 15, 00:12)
tai kad vėplutė, padariau vieną motyvą po skilimais, o antrą dėčiau ant  lotuliukas.gif matai, ten skaidrus skilimas pasidaro, tai man rodos po sotille reik dėt smile.gif darant vienkomponenčiu, tai reikia ant skilimų smile.gif

lotuliukas.gif as kaip jau sakiau nieko cia nesuprantu (ypac ka sotille reiskia) lotuliukas.gif bet kuo toliau tuo labiau noriu ismokti ax.gif
cia sm ziauriai daug virusu siaucia (kur nenueisi visur visko norisi) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(larieta10 @ 2009 02 15, 01:17)
lotuliukas.gif as kaip jau sakiau nieko cia nesuprantu (ypac ka sotille reiskia) lotuliukas.gif  bet kuo toliau tuo labiau noriu ismokti  ax.gif
cia sm ziauriai daug virusu siaucia (kur nenueisi visur visko norisi) thumbup.gif

stamperia sotille yra dvikomponentis lakas mirksiukas.gif
Atsakyti
paveiksleli reikia deti pirma, paskui sotille 4u.gif o jei ant virsaus tai nezinia kas gausis..visu pirma tai nuo kliju turbut susivels sendinimas visas g.gif
Atsakyti
ką dekupažintumėt vyrui (ne husbandui) gimtadieniui? unsure.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes labai susidomejau sia fantastiska tema noreciau ir as pradeti tik nezinau nuo ko ar klaipedoje yra tokia parduotuve kur galima isigyti prekiu ar tinka paprastos serveteles kurios parsiduoda centruose ar turi buti spec.gal priimsite i savo rata ir pasidalinsime mintimis
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 02 15, 13:38)
ką dekupažintumėt vyrui (ne husbandui) gimtadieniui?  unsure.gif

medinį vizitkių dėklą, žvejybos smulkmėms susidėt dėžutę su skyreliais, užrašinę... žiūrint, ką mėgsta, koks amžius ir tt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu rūko, portcigarą, užrašų knygelę, dektukų dėžučių kolekciją, jei naudoja, padėkliuką pelei...
Atsakyti
neseniai dovanojau staliuką į lovą. oi kokie liko abu su žmona patenkinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2009 02 15, 20:07)
Jeigu rūko, portcigarą, užrašų knygelę, dektukų dėžučių kolekciją, jei naudoja, padėkliuką pelei...

...ir pacia pele.Teko matyt, visai graziai atrodo, tik va kiek ilgai ji paliks dekoratyvi tai nzn.nuo vartojimo priklausys biggrin.gif
Atsakyti
Nu labai sudomino si tema, reiks ir man kazka pabandyti padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 02 14, 18:26)
nu tikrai nemoku. ieškosiu akvarelinių pieštukų, gal bus lengviau

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 02 15, 13:38)
ką dekupažintumėt vyrui (ne husbandui) gimtadieniui?  unsure.gif

dar galima dovanoti butelį (pagal skonį) ir dekoruoti dėžutę tam buteliui.

Su akvareliniais pieštukais šešėliavimas nelabai koks (bent jau man niekaip neišėjo), nes jie išsilieja ir labai paryškėja vos tik gavę lako, netgi purškiamo.

Sobieska aš kažkada rodžiausi čia pelę MB dovanotą. Jau kuris laikas naudojama labai intensyviai biggrin.gif ir klijuota netgi ne servetėle, o spausdintu ant šilkinio popieriaus ir nieko - laikosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 15 vasario 2009 - 22:04