Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Mona187 @ 2009 02 13, 20:04)
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklaust, ar dekupažu vadintųsi ir noras prie telefono nugarėlių priklijuotti (kad nenubyrėtų) panašių į akrilą akučių? O jei ne, tai visvien patarkit, ko reiks. Telefonas sulenkiamas, raunonas. Norėtųsi ir ant vienos dalies, ir ant kitos tų "akučių". Kur pirkti, kiek kainuos? Ar specialiai reikia parduotuvių tokiem dalykam ieškoti, ar ne?

nu jau tikrai ne dekupažas tai yra. Šiaip net kiek mačiau yra atskira tema, ten kristaliukus klijuoja ir prie mobilių ir dar prioe velnias žino ko. Dekupaže na gal galima keletą kokių panaudot.... dėl bendro vaizdo, kažkokios minties užbaigimo..... bet tik tiek 4u.gif
Atsakyti
na merginos ,siandien bandziau dekupazint.Su dvikomponenciu laku gavosi viskas gerai ,bet su vienkomponenciu (sadolin antiaqva) nieko nesigauna unsure.gif gal papasakotumet kaip daryt viska ?na aš darau viska taip kaip rodė kursuose ,bet nesutrukineja man tie dazai....
Papildyta:
per klaida nusipirkau aliejiniu dazu ,ar galeciau juos maisyti su akriliniais ir tada dazyti,gerai viskas butu kazin ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 02 13, 23:17)
na merginos ,siandien bandziau dekupazint.Su dvikomponenciu laku gavosi viskas gerai ,bet su vienkomponenciu (sadolin antiaqva) nieko nesigauna unsure.gif gal papasakotumet kaip daryt viska ?na aš darau viska taip kaip rodė kursuose ,bet nesutrukineja man tie dazai....
Papildyta:
per klaida nusipirkau aliejiniu dazu ,ar galeciau juos maisyti su akriliniais ir tada dazyti,gerai viskas butu kazin ? unsure.gif

as pradedanti,bet pries pora dienu bandziau sadolin antique.dariau taip ant nudazyto daikto tepiau sadolin antique, kai isdziuvo,tepiau kitos spalvos dazus akrilinius ir viskas suskilo puikiai.dazus tepant tiesiog gavos skilimai,tai negalima mozot belenkaip teptuku,reik viena kryptim,raso skersai lako tepimo ax.gif

Klausimelis: kaip tolygiai ant tekstiles priklijuot nemeza servetkos gabala? na noriu dukrai ant bliuskytes klijuot avinelius kaip kazkas laikrodi dare ax.gif ,turiu tuos klijus spec tekstilei. ten raso kad ant medziagos tept klijus,po to det servetka ir vel lygiai uztept klijais leist isdziut apie para tada su lygintuvu lygint...na nesiryztu tokio nemazo motyvo taip imt ir bandyt klijuot..reik patarimu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 02 13, 23:17)

nuosirdziai nerekomenduociau maisyti aliejiniu ir akriliniu dazu kartu mirksiukas.gif , nes gausis bala zino kas doh.gif
Atsakyti
sveikos, uzkretet is mane dekupazu thumbup.gif baisiai uzsimaniau pasendinti duris namuose, o sioje vietoje esu visai zalia vakar su vyru nusipirkom akriliniu dazu ir kitko ko reikia - sakom pabandysim, taciau iskart susiduriau su problema:
pabandymui ant lentutes uztepiau vienos spalvos dazu, tada tos sendinimo priemones Dala Crazy Cracks i po to kitu dazu. na suskilo jie man bet labai jau smulkiai ( o ant duru tai noretusi kad stambiau butu) ar cia ta sendinimo priemone taip smulkiai skaldo ar dar kazkokios gudrybes yra kad skiltu skirtingai blush2.gif

labai dekoju uz betkokia pagalba (turbut sitie klausimai kartojasi daznai bet vakar iki isnaktu ir siandien nuo pat ryto skaitineju - nu niekur atsakymo nerandu doh.gif )

ir dar doh.gif o ar galima kartonines batu dezes dekupazuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larieta10: 14 vasario 2009 - 09:05
na bandysiu dar šiandien ta sadolina ,gal pavyks ir man rolleyes.gif

Aš negaliu atsakyti į jūsų klausimą, larieta10, nes pati esu pradedanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(larieta10 @ 2009 02 14, 08:57)
sveikos, uzkretet is mane dekupazu  thumbup.gif baisiai uzsimaniau pasendinti duris namuose, o sioje vietoje esu visai zalia vakar su vyru nusipirkom akriliniu dazu ir kitko ko reikia - sakom pabandysim, taciau iskart susiduriau su problema:
pabandymui ant lentutes uztepiau vienos spalvos dazu, tada tos sendinimo priemones Dala Crazy Cracks i po to kitu dazu. na suskilo jie man bet labai jau smulkiai ( o ant duru tai noretusi kad stambiau butu) ar cia ta sendinimo priemone taip smulkiai skaldo ar dar kazkokios gudrybes yra kad skiltu skirtingai blush2.gif

labai dekoju uz betkokia pagalba (turbut sitie klausimai kartojasi daznai bet vakar iki isnaktu ir siandien nuo pat ryto skaitineju - nu niekur atsakymo nerandu doh.gif )

ir dar  doh.gif o ar galima kartonines batu dezes dekupazuoti  ax.gif

Pabandyk riebiai užtept sendinimo priemonės mirksiukas.gif turėtų būt stambesni įtrūkimai 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(Dovute @ 2009 02 14, 09:20)
Pabandyk riebiai užtept sendinimo priemonės mirksiukas.gif turėtų būt stambesni įtrūkimai 4u.gif

pabandziau, nepadejo (tepiau kokius 1 mm storio) g.gif
Atsakyti
QUOTE(larieta10 @ 2009 02 14, 15:42)
schmoll.gif
pabandziau, nepadejo (tepiau kokius 1 mm storio)  g.gif

o aš jeigu noriu"rimtų"įskilimų tai ne tik tepu sodresnį sluoksnį sadolin antque,bet ir padžiuvus sendinimo lakui kai uždažau norimais dažais,truputį padžiūvusius dar plaukų džiovintuvu plius kiek padžiovinu.Pabandyk kur nors ir gal tau tiks šis variantas
Atsakyti
Larieta 10, galima dezeles kartonines dekupazint, maciau panu labai graziai prigamintu thumbup.gif ! kiek pamenu, jos daro kaip ir ant medzio. Sekmes ir nepamirsk pasigirti kaip gavosi mirksiukas.gif !
Atsakyti
Mergaitės SOS! blush2.gif
Padariau sendinimą su Stamperia sotile ir tik paskui prisiminiau, kad norėjau dar motyvą priklijuot doh.gif kažin ar jau viskas prarasta, ar dar galima ant įtrūkimų priklijuot unsure.gif
Ačiū iš anksto už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 02 14, 23:15)
Mergaitės SOS!  blush2.gif
Padariau sendinimą su Stamperia sotile ir tik paskui prisiminiau, kad norėjau dar motyvą priklijuot  doh.gif kažin ar jau viskas prarasta, ar dar galima ant įtrūkimų priklijuot  unsure.gif
Ačiū iš anksto už pagalbą  4u.gif

man pardoj sake kad motyva reikia ant virsaus iskilimu klijuoti 4u.gif ( bet as cia visiskai zalia blush2.gif )

aciu uz patarimus, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larieta10: 15 vasario 2009 - 00:11