Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ilcia @ 2009 01 31, 01:49)
Pinavija,
visi darbeliai -  thumbup.gif  bigsmile.gif , na... bet kėdutės - ypač žavingos... pati tokių norėčiau  wub.gif

ten ne mano darbeliai, jie rasti interneto platybėse

lagaminų medžiotojos, kokius 10 vnt. mačiau kalvarijų turguj, visokio išlaikymo. nepaklausiau kainų doh.gif
Atsakyti
Kaštonė...kaip tik pataikei:)))tas pats miestas kaip ir tavasis, ji is kauno:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 11:24)

Oi, kaip fainai, einu rinktis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 31, 09:45)
lagaminų medžiotojos, kokius 10 vnt. mačiau kalvarijų turguj, visokio išlaikymo. nepaklausiau kainų  doh.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif gyvenu netoli Kalvarijų turgaus, bet nueiti ten pasižiūrėti lagaminų, nebūčiau sugalvojusi blush2.gif
Atsakyti
[quote=Pinavija Nuostabioji,2009 01 30, 15:38]
user posted image

LAAAbai skani, graži dėžutė, - vien pažiūrėjus prieskonių kvapas jaučias wub.gif
Atsakyti
na, poto parašyk, ar radai lagaminų, kaip sekesi?
Nes ir aš jų ten mačiau, bet savininkai jų neparduoda, ten laiko savo inventorių schmoll.gif
Na, gal tau labaiu pasiseks. Aš irgi šiandien norėjau važiuot ų Kalvarijų turgų, bet serga mūsų triušiukas, tai važiavom pas veterinarą doh.gif
Atsakyti
sveikos,

aš čia belandžiodama visiškai,matyt,nuprotėjau, kad susigundžiau šitą meną bandyt daryt biggrin.gif bet vat toks klausimas man iškilo,tiesa cieli du biggrin.gif

1. kad neleist pinigų vėjais,pradžiai nuo papraščiausių alia paveiksliukų ant kartono pradėjau,ar gali būt taip, jog būtent dėl to, kad ant kartono, mano lakas(IMA lietuviškas, akrilinis) po antro sluoksnio neiškaidrėjo g.gif o toks balkšvas liko....? o gal kad pagrindą dėjau alkidiniais baltais dažais (tiesiog tokie buvo pas MB tėvą,nusprendžia specialiai nepirkt o šitais pabandyt, tiesa, baisiai smirdantys jie,jais langus dažė iš lauko) ?

2. nuo ko pradedat skryneles daryt, nuo vidaus ar išorės?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulka: 31 sausio 2009 - 15:15
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 31, 12:24)

Kazin i kitus miestus siuncia ji g.gif
Atsakyti
siuncia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, bendramintės 4u.gif !
Ar esate kuri pirkusi iš Kaune (Vilniaus g.14 arba 30) esančios dekupažo parduotuvės ar internetu iš www.decoupage.lt ax.gif Kokia jų produkcija? Kokybiška? Norėčiau įsigyti medinių gaminių dekoravimui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 31 sausio 2009 - 15:56
Sveikos,

Ir aš nusprendžiau pamėginti tokius nuostabius dalykelius kaip Jūs daryti... bet va pirmasis blynas išėjo nekoks, todėl turiu klausimėlį. Gal kas gali patarti kaip uždėti servetėlę kad ji nesusiraukšlėtų, o būtų visiškai lygi??? Gal yra koks įpatingas būdas? nes aš tapšnoju klijais iš viršaus nuo vieno šono.... unsure.gif
Atsakyti
tai internetine pard ju yra www.decoupage.lt
as pati nepirkau, bet buvau, taip sakant akimis tyrinejau, tai man rodos, produkcija geros kokybes, kaip ir visur mirksiukas.gif
Atsakyti