Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(rimute7 @ 2009 02 08, 20:37)
...Tik tapsnoti nesigavo, nes mazi kaubureliai likdavo schmoll.gif , bet as labai svelniai vedziojau pavirsium ir gavosi puikiai! O juostele naudojau paprasta skaidria ax.gif .

Ar tavo tas padėklas toks a la iš Kaziuko? Šonai pinti, apačia iš storo kartono? Rašei, kad kauburėliai,iškart pamaniau, kad kyla dažai, nekimba prie pagrindo-kartono. O nekimba, nes tas kartonas slidokas, reikėjo jį pašvitrinti. Nudažyt gal nudažei, bet ne tvirta viskas, šone nagu palupsi ir nulupsi visą darbą, liks vėl kartonas.
Jei ne taip supratau, nekreipk dėmesio į mano žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 09, 17:03)
...turejo atsivesti lako tinkancio salyciui su maistu...pagalvojo berniukas siek tiek...ir sako:) oi turim ju labai daug..kokios firmos norit?smile.gif))

Iš dalies tas berniukas buvo teisus, tik jis nežinojo, kad jus ieškot lako tinkamo, kad naudot lėkštę pagal paskirtį(valgyt iš jos). O tokių lakų manau, neatsiras Senukuose, nes tai 'statybynių prekių' parduotuvė.
Akriliniai nėra kenksmingi sveikatai,todėl kokį obuolį jei padėsi ant akrilu lakuotos lėkštės, tikrai nieko neatsitiks, ar paskalausi vandenyje tokią lėkštę, bet tai tik dekoratyvinis daiktas bus.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 02 10, 15:26)
Iš dalies tas berniukas buvo teisus, tik jis nežinojo, kad jus ieškot lako tinkamo, kad naudot lėkštę pagal paskirtį(valgyt iš jos). O tokių lakų manau, neatsiras Senukuose, nes tai 'statybynių prekių' parduotuvė.
Akriliniai nėra kenksmingi sveikatai,todėl kokį obuolį jei padėsi ant akrilu lakuotos lėkštės, tikrai nieko neatsitiks, ar paskalausi vandenyje tokią lėkštę, bet tai tik dekoratyvinis daiktas bus.

tai vat, kad tiksliai as jam sakiau ant ko man reikia...
o del to kad atsives...visko gali buti...pati ten dirbau...ir jei kas is temos kuri ka veza ko prireidavo, nueidavom pasiulyti atsivezti...
kadangi seniuose jau irgi yra susirgusiu dekupazu, tai visko gali buti, kad jei tiekejas kazka panasaus turi, galejo atsivezti pabandymui nedaug kaip eis...
o jei konsultantas snekejo parduotuvej , kad va po savaites bus toks lakas, gali buti kad kas anksciau domejosi...ir tuomet jie skambina i tema ir siulo kazkuo pasipildyti, nes yra poreikis...(kitaip jie nelabai zino aplamai kas atvaziuoja, ta pamato tik atvykus...)tik idomu kaip jis suprato pats apie ta laka...
labai ebejoju jog iki panevezio atvaziuos jei tik pabandymui veze...jei atvaziuoja tai paskirsto i pagrindinius poskyrius...pramones senukus...na dar mega gali buti...ir vilnius (didesnis pirkimas yra senukuose....ne banginyje...bet...nzn kuri ten tiksliai gatbe...ukmerges , ne???todel juose reiktu ziureti)....tai jei kas butu tose parduotuvese, nepatingekit paklausti...visgi jei istikro kazka panasaus vezesi, tai butu smagu suzinoti...
tai gali buti nebutinai akrilinis lakas...gali buti dvikomponentis kaip ta derva panasiai is stamperios...nes seniai tokiais prekiauja grindim ir dar kazkam....
TAD LAUKIAM ZINIU...AISKU GALETU BUTI LABAI GERA JADZKA IR PAZIURETI:)))), nes kitur jei pataikys ant naujo konsultanto, tai gali nieko ir nepesti....
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 10, 17:40)
tai vat, kad tiksliai as jam sakiau ant ko man reikia...
o del to kad atsives...visko gali buti...pati ten dirbau...ir jei kas is temos kuri ka veza ko prireidavo, nueidavom pasiulyti atsivezti...
kadangi seniuose jau irgi yra susirgusiu dekupazu, tai visko gali buti, kad jei tiekejas kazka panasaus turi, galejo atsivezti pabandymui nedaug kaip eis...
o jei konsultantas snekejo parduotuvej , kad va po savaites bus toks lakas, gali buti kad kas anksciau domejosi...ir tuomet jie skambina i tema ir siulo kazkuo pasipildyti, nes yra poreikis...(kitaip jie nelabai zino aplamai kas atvaziuoja, ta pamato tik atvykus...)tik idomu kaip jis suprato pats apie ta laka...
labai ebejoju jog iki panevezio atvaziuos jei tik pabandymui veze...jei atvaziuoja tai paskirsto i pagrindinius poskyrius...pramones senukus...na dar mega gali buti...ir vilnius (didesnis pirkimas yra  senukuose....ne banginyje...bet...nzn kuri ten tiksliai gatbe...ukmerges , ne???todel juose reiktu ziureti)....tai jei kas butu  tose parduotuvese, nepatingekit paklausti...visgi jei istikro kazka panasaus vezesi, tai butu smagu suzinoti...
tai gali buti nebutinai akrilinis lakas...gali buti dvikomponentis kaip ta derva panasiai is stamperios...nes seniai tokiais prekiauja grindim ir dar kazkam....
TAD LAUKIAM ZINIU...AISKU GALETU BUTI LABAI GERA JADZKA IR  PAZIURETI:)))), nes kitur jei pataikys ant naujo konsultanto, tai gali nieko ir nepesti....

Va būtent Ukmergės g. Senukuose ir buvau... Nu reiks kokią dieną ir užlėkti... Nes kitaip jau blogu žodžiu išlinksniuosit lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kuri galite pasakyti kur Vilniuje rasti sadolin aqua lako? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 10, 16:57)
Sveikutes 4u.gif  gal kuri galite pasakyti kur Vilniuje rasti sadolin aqua lako? 4u.gif

aš pirkau Senukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 02 10, 18:17)
aš pirkau Senukuose  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara,na vakar buvau dekupažo kursuose,labai patiko...jau rytoj važiuosiu priemoniu pirkti ax.gif smagus užsiemimas.Gal kas galit patart kokias priemones pirkti,kokybiškesnes?ir kur ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau paskaičiau kur viska nusipirkti ,rytoj pradėsiu daryti thumbup.gif
Atsakyti
Ir užtrukai tik apie pusvalandį.. wink.gif dabar Lt tiek priemonių privežta, kad sunku vienareikšmiškai pasakyti pirkt tą ar aną,kiekvienas renkas pagal savo poreikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2009 02 10, 22:57)
Jau paskaičiau kur viska nusipirkti ,rytoj pradėsiu daryti  thumbup.gif

Irgi surasiau visu parduotuviu sarasa, tai dabar laukiu kada Sodra pinigelius perves ir vaziuosiu i Vilniu. Valio thumbup.gif O nuo ko pradesit? Ka grazinsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mong @ 2009 02 10, 23:38)
Irgi surasiau visu parduotuviu sarasa, tai dabar laukiu kada Sodra pinigelius perves ir vaziuosiu i Vilniu. Valio thumbup.gif  O nuo ko pradesit? Ka  grazinsit? blush2.gif

aš tai gražinau vazona ax.gif manau dar pradedančiajai gerai būtų lentelė, šiandien bandysiu dekupažuot rolleyes.gif
Atsakyti