o kas naudojat tokį laką tik matinį (mėlynu kamšteliu),- ar jum tas lakas matinis???
man jis blizgus na gal mažiau nei tas žaliu kamšteliu , bet toli gražu nėra visiškai matinis, kad ir kiek bemaišyčiau kokį laką dar naudojat , kad išgaut visiškai matinį paviršių ir šviesus daiktas negeltonuotų? CELCO aqua geltonuoja žiauriai...
Sobieska, dieviška
QUOTE(Tinka @ 2009 02 03, 14:12)
Merginos, ko truksta?
Daugiau tikrai nieko netruksta
Papildyta:
QUOTE(Acne @ 2009 02 03, 14:57)
Sobieska, dieviška
is kur cia dabar atkasei, o dulkes ar nuvalei
Aciu
QUOTE(Tinka @ 2009 02 03, 14:12)
Merginos, ko truksta?
vakar pries miega atrode, kad auksiuko(bet ne sendinimo), siandien jau nebezinau. darau dovanai, norisi, kad butu idealu.
vakar pries miega atrode, kad auksiuko(bet ne sendinimo), siandien jau nebezinau. darau dovanai, norisi, kad butu idealu.
Man gražiau būtų be vardo
va leidau biski digital dekupažą padaryt (ištryniau užrašą ir paspalvinau)
Lengvų šešėlių aplink gelytes ir viskas, o vardą galimą ir ant popieriaus atspausdint, daliai prikabint
QUOTE(sobieska @ 2009 02 03, 13:59)
is kur cia dabar atkasei, o dulkes ar nuvalei
Aciu
Aciu
tavo paraše albumiuką pamačiau pasidyvinau, koleges padyvinau nu super
QUOTE(*Mulate* @ 2009 02 02, 17:35)
pirkau tai dispersinis lakas,su zaliu dangteliu-blizgus, su melynu-matinis. kazkas apie 14 lt senukuose
va toks
va toks
O jei lakavimui ant dvikomponenčio sendinimo, tai ar tinka šituo ? Čia lyg anksčiau buvot kalbėję, kad lakavimui po dvikomp. sendinimo lakas vandeniniu pagrindu netinka ir prieš lakuojant reikia nupurkšt kažkokiu kitu laku (jei teisingai supratau )? Kokiu nupurkšt?
QUOTE(versus* @ 2009 02 03, 14:55)
kokį laką dar naudojat , kad išgaut visiškai matinį paviršių ir šviesus daiktas negeltonuotų? CELCO aqua geltonuoja žiauriai...
niekaip nesuprantu, kaip tau Celco aqua geltonuoja Aš turiu matinį, dirbu jau antri metai su šiuo laku ir tikrai nei vienas šviesus darbelis nepagelto Nors šis lakas matinis, tačiau turi vos vos blizgesio. Jei man reikia, kad darbas būtų visiškai matinis, tai paskutinį sluoksnį nupurškiu sintetiniu matiniu laku QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 03, 16:09)
O jei lakavimui ant dvikomponenčio sendinimo, tai ar tinka šituo ? Čia lyg anksčiau buvot kalbėję, kad lakavimui po dvikomp. sendinimo lakas vandeniniu pagrindu netinka ir prieš lakuojant reikia nupurkšt kažkokiu kitu laku (jei teisingai supratau )? Kokiu nupurkšt?
Užduodant tokį klausimą būtinai pasakyk, su kokia konrečia priemone dirbi - kitaip atsakymo gali ir nesulaukti. Yra dvikomponenčių, kurie toleruoja ir akrilinį laką
Aš turiu šitą:
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Tai kaip pradedančiajai tai puikiai tinka ir patinka Bet va nežinau nieko geriau tikriausia :
O tai rimtai, jei pasendinu dvikomponenčiu ar laikys tas lakas?
O ką iš lakų galit rekomenduoti baldams, kurie ankščiau buvo lakuoti, pašveisti biški ir uždažyti, paskui apklijuoti. Na aks laikys tvirtai?
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Tai kaip pradedančiajai tai puikiai tinka ir patinka Bet va nežinau nieko geriau tikriausia :
O tai rimtai, jei pasendinu dvikomponenčiu ar laikys tas lakas?
O ką iš lakų galit rekomenduoti baldams, kurie ankščiau buvo lakuoti, pašveisti biški ir uždažyti, paskui apklijuoti. Na aks laikys tvirtai?
QUOTE(justess22 @ 2009 02 03, 15:17)
Užduodant tokį klausimą būtinai pasakyk, su kokia konrečia priemone dirbi - kitaip atsakymo gali ir nesulaukti. Yra dvikomponenčių, kurie toleruoja ir akrilinį laką
Dar nedirbu, tik ruošiuosi .
Ketinau su Stamperios Sottile ...
QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 03, 16:26)
su Sottile jau daug kartų buvo aptartos darbo subtilybės Esmė ta, kad sotille sendinimas reaguoja, jei po sendinimo pirmas lako sluoksnis bus akrilinis. Todel dauguma pirmą sluoksnį purškia sintetiniu laku. Kai šis nudžiūna, tuomet jau gali lakuoti kokiu tau patinka laku - sendinimas jau nebereaguos. Taigi, problema yra tik viename lako sluoksnyje
QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 03, 15:09)
Jei dvikomponentė sendinimo priemonė yra vandens pagrindu (pvz. Rayher, artmanijos), tai tinka. Jei sendini Stamperia, Applicraft, tada pirma naudoji sintetinį laką (purškiamą arba tepamą) ir tik išdžiuvus šiam lakui, lakuoji dispersiniu laku, kiek nori sluoksnių (arba gali lakuoti kiek nori sluoksnių sintetiniu laku). Aš aiškiau? Jei ne, tai klausk