Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Gal kas norėtų dekupažui tinkamų stiklinių vazų- turiu keletą atliekamų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 02 03, 01:03)
Man irgi su šiuo laku dirbti  thumbup.gif šiai dienai neturiu jam nei vieno minuso  smile.gif vandeniu neskiedžiu, o tepu Stamperia teptuku http://ornamentai.lt...-lakavimui.html  irgi thumbup.gif

drinks_cheers.gif , o teptuko tokio pat as jau laukiu kol atkeliaus ax.gif
Atsakyti
Ar labai jaučiasi skirtumas su kokiu teptuku g.gif

Aš kaip naujokė irgi norėčiau parodyti vieną pirmųjų savo darbelį, kuris pagaliau man pačiai patiko ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 02 03, 12:15)

grazi dezele, kaip gerai su vienkomponenciu skilimai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 02 03, 11:15)
Ar labai jaučiasi skirtumas su kokiu teptuku  g.gif

Aš kaip naujokė irgi norėčiau parodyti vieną pirmųjų savo darbelį, kuris pagaliau man pačiai patiko  ax.gif

Man irgi patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nezinau ar cia klausiu, bet gal kuri zinosit.... Parsivezem is mociutes tokia kaip ir sekcijyte, ji dar 19 amziaus pabaigos. vaizdas jos pakankamai neblogas, taciau ji turi specifini senienos kvapa (bijau kad daiktai jo neprisigertu, nes kambarys jau pamazu persismelkia juo..) doh.gif prasau, patarkit kaip ji isnaikint, arba bent jau sumazint iki minimumo. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 03, 13:03)
tai gal ne cia pataikei, nes mes cia visos ta darom  4u.gif

drinks_cheers.gif ...ir net geriau, bei graziau...sugebam ir dvikomponencius panaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 02 03, 13:19)
drinks_cheers.gif ...ir net geriau, bei graziau...sugebam ir dvikomponencius panaudot ax.gif

nereik is karto pulti nono.gif kazkam gal ji geriau panaudoja dvikompoonencius.....
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2009 02 03, 13:31)
nereik is karto pulti  nono.gif kazkam gal ji geriau panaudoja dvikompoonencius.....

lotuliukas.gif o kur dar galima dvikomponencius panaudot... g.gif
Beje draugiskai perspeju, kad negalima atsakyme naudoti vien feisikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 vasario 2009 - 12:36
"Kazkam" - apie zmogu kalbejau, o ne apie daikta. Jeigu aiskiau, tai kazkokiam zmogui jos dvikomponencio panaudojimas yra grazesnis neigu pvz musu visu kartu sudejus....
Atsakyti
LAKO tema:
Aš naudoju tokį:
http://www.senukai.l...st_tab=articles

Patinka, kad nesmirda (turi tokį specifinį kvapą), tirštokas, bet su vandeniu pasidarau kokio noriu biggrin.gif , išdžiūsta per valandą, bet kaina tai iš viso... lotuliukas.gif Čia man vyras nupirko, kai pasakiau kam reikia, tai sakė :"Tavo nesamonėm pradžiai bus gerai", man gerai, gal kad geriau nebandžius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bent pradžiai tai tikrai... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, ko truksta?
vakar pries miega atrode, kad auksiuko(bet ne sendinimo), siandien jau nebezinau. darau dovanai, norisi, kad butu idealu.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti