kai labai skystas lakas, nepatogu kempinėle dengti, pradeda burbuliuot. Kuom tepi, teptuku ar kempinėle?
jei lakuojat kempinele, imaukit ja i kojine (na tos pedkelnes:)))), isgirdau ta is drauges, ir vakar isbandziau...super graziai dengiasi...net pats skysciausias lakas nesiburbuliuja....

Čia gera idėja, dideliausias dėkui. Bet jei tas lakas gyriamas, mąstau įsigyt, tai ir klausinėju.
cia apie koki jus laka????kazkaip praleidau...

Žaliu dangteliu,nesenai foto buvo įdėta.
ai dzonsono lakas....
nu matyti darbeliai juo nulakuoti tai labai grazus....pati gundausi ji pirkti..
tik vienas minusas...baisiai skystas...o tai reiskia, labai daug sluoksniu reikia tepti, isgauti storesni lako sluoksni....
nu matyti darbeliai juo nulakuoti tai labai grazus....pati gundausi ji pirkti..
tik vienas minusas...baisiai skystas...o tai reiskia, labai daug sluoksniu reikia tepti, isgauti storesni lako sluoksni....
QUOTE(*Mulate* @ 2009 02 02, 17:35)
pirkau
tai dispersinis lakas,su zaliu dangteliu-blizgus, su melynu-matinis. kazkas apie 14 lt senukuose 
va toks

va toks

Tai, akd ne jonstonas. Kiek įžiūriu 'Telura'.
nu atsiprasau, painioju...bet apie sita kalba eina...zyliuko lakuoti darbai su situ....
atrodo labai graziai lakas...diskutuota jau apie ji senesnej temoj....
atrodo labai graziai lakas...diskutuota jau apie ji senesnej temoj....
QUOTE(bulkute @ 2009 02 02, 22:59)
Gražus tavo pirmas blynas, bet gali padaryti dar gražesnį, žinau tobulumui ribų nėra

QUOTE(*Mulate* @ 2009 02 02, 23:06)
Jei lyginant su celco,tai celco kiek tirstesnis, bet dirbt su despersiniu tikrai malonu,dengiasi man pvz gerai ,graziai.
Man irgi su šiuo laku dirbti

Sakykit o koks kiekis šito lako?
As toki laka turiu, tik melynu kamsteliu, labai smagiai man su juo dirbasi
Ir Jonstono man patinka, bet sitas pigesnis gerokai