Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(pelytte @ 2009 02 01, 20:45)
Sveikos na ir ash bandau namucius pasipsuohti. tai ir daikciukus namie dekupazinu smile.gif ir norejau pasiklausti. gal kam ko nors cia dar truxta? nesuprantu kakzo reikia ale neuzmastau ko  g.gif

gal pasendint su dvikomponenciu. visa ar kazkoki shoniuka? o kuo itrinti? oranzine spalva? auksine? bet stoves vonioje shitas veidrodis. ten daug sidabro. gal netix  g.gif

gal tiesiog paseseliuot uztektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 01 vasario 2009 - 21:32
QUOTE(Avijacija @ 2009 02 01, 17:37)
kaip tik šį savaitgalį mačiau šitą servetėlę. Ir palyginti nebrangios, nė 5 lt nekainuoja. jei neklystu tai droge...... o gal eurokose.

bigsmile.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Avijacija @ 2009 02 01, 20:15)
ir kas sutvėrė tokį dalyką kaip dekupažas? būtų kambariai sutvarkyti..... koldūnų vyrui pilnas šaldytuvas prigrūstas. O dabar kas?  naktim žmogus nemiegi, arba dekupažini, arba mintis dėlioji.....    doh.gif

tai cia ne man vienai taip lotuliukas.gif as sapnuoju ax.gif
Atsakyti
Žekit smile.gif sugalvojau pasendint dvikomponenčiu (aplicraft) tik kai kurias vietas, tai nusprendžiau 1 sluoksnį tept tik tose skilimo vietose, o 2 - per visą paviršių. O dabar žiūrau, kad tose vietose kur buvo teptas 1 sluoksnis labai šauniai suskilo, o ten kur jo nebuvo - suskilo irgi biggrin.gif bet laaabai jau smulkiai. Toj vietoj nieko nebuvo klijuota, tik dažyta akriliniais dažais, tai kiba čia su dažais sureagavo? g.gif
Atsakyti
suregavo su teptais klijais:))))) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 01, 23:25)
suregavo su teptais klijais:))))) mirksiukas.gif

nu kad žinok nieko ten neklijavau, kliju netepiau... tiesiog nudažyta baltai buvo, (skaičiau kažkada kad kai kurios vietoj 1stepo lipala naudoja) g.gif
Ai visai tinka man ten tas skilimas, tik šiaip va toks nepatirtas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Galit atlikt eksperimentą ir pamatysit, kad antrasis komponentas ir pats vienas trūkinėja, tik tie įtrūkimai smulkūs, negilūs- net neįtrinsi
bandžiau sottile, antik, antiką - visi sutrūkinėjo ir be pirmo, geriausiai tai padarė antika, vaizdas toks kaip nuo laiko atšokinėjęs lakas. O ant kai kurių dažų jo užtepus suskaldo tuos dažus, čia kažkas rodė savo darbelį, su tokiu pokštu.

Atsakyti
Jojo jau matau ir atsilupusiuas dažus doh.gif gerai kad sau darau smile.gif
O kaip jūs darot kai tik tam tikras vietas pasendint norit?
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2009 02 01, 22:43)
Jojo  jau matau ir atsilupusiuas dažus  doh.gif gerai kad sau darau  smile.gif
O kaip jūs darot kai tik tam tikras vietas pasendint norit?

Renkuos vienkomponenti. Man jis, tik vietomis sendinant, graziau nei dvikomponentis.
Atsakyti
kulka ,laba bigsmile.gif ir tave uzvalde dekupazas,kad nemiegi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 02 01, 23:55)
Renkuos vienkomponenti. Man jis, tik vietomis sendinant, graziau nei dvikomponentis.

Dėkui už patarimą Bitut smile.gif Ale gerai čia sakai biggrin.gif
Atsakyti
o man niekaip nepavyksta padengti tolygiai virsutinio dazu sluoksnio po vienkomponencio, matosi druzem doh.gif kaip jus patepat lygiai????
Atsakyti
kempinėle smile.gif
arba voleliu smile.gif
Atsakyti