Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Anafora @ 2009 02 01, 13:47)
Aš irgi www.decoupage.lt nepatenkinta  schmoll.gif Užsisakiau padėkliukų, tai antra savaitė nei žinios - rašiau e-meila ir skype - iš pradžių bendravo, o paskui tiesiog ignoravo, spėju, kad dėl mažos užsakymo sumos (16lt  blush2.gif ) - bet, kad man iš jų tik tiek ir tereikia  blink.gif Jeigu nepatinka tokie užsakymai, tegu parašo, kokia mažiausia suma užsakymo ar pan.  unsure.gif
Prieš užsakydama paklausiau ar atsius iki tada ir tada - sako - atsiusim, susiorganizavom susitikimą su draugėm, planavom dirbti, o gavosi šnipštas  verysad.gif

Iš bėdos nusipirkom Jyske  verysad.gif kamštinius padėkliukus, bet nežinau kaip juos apdirbti, ta prasme, jeigu iškart dažais tepsiu ar laikys? Nereikia kokio grunto ar ko. Gal kas darėte? ax.gif

Grunto tikrai reikia. Aš visada dedu ant bet kokio paviršiaus(išskyrius ant visiško medžio ne). Blogiau tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 02 01, 16:19)
čia servetėlė ar popierius ir iš kur?  ax.gif

servetėlė iš http://www.senasnauj...product&id=3983 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 01 vasario 2009 - 18:17
Labuka visom,
pirmiausiai tai visom zemai lemkiuosi kuriu darbus paziurejau smile.gif good.gif pries kelias dienas tik isgirdau apie ta daikta dekupazas ax.gif tai pasidomejau dabar..mano mieste nera jokiu dailes parduotuviu tai nuvariau y senukus pasakiau ka daryt noriu tai biski paaiskino ir dave priemoniumtaigi pakaba bandziau pasidailint...nudaziau baltais akriliniais dazais,kai nudziuvo nutepiau priemone SADOLIN EFFECT ANTIQUEmkai nudziuvo nudaziau svelniai zaliais akriliniais dazais,na suskilinejo vietom,bet nekaip..ir mano tas lakas akrilinis kazkoks balksvas o ne permatomas..kaip pas jus taip graziai gaunasi?gal yra kokia cia pradet bandanti kaip as? ax.gif o pas jus daiktu ktasteliai tokie skiriasi spalvos,pasendinti tikroviskai taip aplink paveiksleli...zodziu pavydziu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 01 vasario 2009 - 19:55
mergaites norejau paklaust gal kuriai yra taip nutike... zodziu pavirsius akriliniai dazai, servetele klijavau su sklijais laku dekupazui, bet kai nulakuot reikejo siaubas kazkoks vietomis viskas pabalo, susivele i tokius gurgulus ir tepesi lauk, nors lakavau tuo paciu artmanijos blizgiu laku kaip ir visus kitus daigtus, bet ner tokio bajerio nutike... doh.gif mastau gal tas lakas paseno man??? g.gif
Atsakyti
visko gali but,gal buvo blogai uzsukta bonkute? g.gif
Atsakyti
ir kas sutvėrė tokį dalyką kaip dekupažas? būtų kambariai sutvarkyti..... koldūnų vyrui pilnas šaldytuvas prigrūstas. O dabar kas? naktim žmogus nemiegi, arba dekupažini, arba mintis dėlioji..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaja @ 2009 02 01, 16:12)
Gabii: as itinu akriliniais dazais, itrukimai isitrina lyg ir viskas gerai, bet dazai is kitu vietu nenusivalo, ta prasme ir itrukimai auksiniai ir tos vietos be itrukinmu irgi auksines.
Ant pirsto patepu labai mazai dazu ir tada sukdama pirsta itrinineju.

Nera tokiu daugiau berods senasnaujas..kazhkur maciau kazhkiek panashias, tokias user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 02 01, 22:14)
visko gali but,gal buvo blogai uzsukta bonkute?  g.gif

nu kad gerai uzsuktas... is vakaro lakavau remelius, nebuvo jokios bedos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 02 01, 20:36)
nu kad gerai uzsuktas... is vakaro lakavau remelius, nebuvo jokios bedos  g.gif

o gal cia visai ne lakas virsutinis,o dazai kalti? gal jie seni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 02 01, 22:40)
o gal cia visai ne lakas virsutinis,o dazai kalti? gal jie seni? g.gif

nu vat net nezinau... gal, bet pries diena dar remeli daziau buvo geri...
nu bandysiu kazkaip gelbetis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos na ir ash bandau namucius pasipsuohti. tai ir daikciukus namie dekupazinu smile.gif ir norejau pasiklausti. gal kam ko nors cia dar truxta? nesuprantu kakzo reikia ale neuzmastau ko g.gif
user posted image
gal pasendint su dvikomponenciu. visa ar kazkoki shoniuka? o kuo itrinti? oranzine spalva? auksine? bet stoves vonioje shitas veidrodis. ten daug sidabro. gal netix g.gif
Atsakyti
skaitau, kad gaminius pries dekupaza gruntuojate... g.gif o kuo galima pakeisti grunta (arba ar imanoma apsieit be jo) nes as gruntui umiai alergiska (liezuvis ir gerkle pradeda tint net jei kazkas salia vos lasa turi...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 01 vasario 2009 - 21:07