QUOTE(Anafora @ 2009 02 01, 13:47)
Aš irgi www.decoupage.lt nepatenkinta Užsisakiau padėkliukų, tai antra savaitė nei žinios - rašiau e-meila ir skype - iš pradžių bendravo, o paskui tiesiog ignoravo, spėju, kad dėl mažos užsakymo sumos (16lt ) - bet, kad man iš jų tik tiek ir tereikia Jeigu nepatinka tokie užsakymai, tegu parašo, kokia mažiausia suma užsakymo ar pan.
Prieš užsakydama paklausiau ar atsius iki tada ir tada - sako - atsiusim, susiorganizavom susitikimą su draugėm, planavom dirbti, o gavosi šnipštas
Iš bėdos nusipirkom Jyske kamštinius padėkliukus, bet nežinau kaip juos apdirbti, ta prasme, jeigu iškart dažais tepsiu ar laikys? Nereikia kokio grunto ar ko. Gal kas darėte?
Prieš užsakydama paklausiau ar atsius iki tada ir tada - sako - atsiusim, susiorganizavom susitikimą su draugėm, planavom dirbti, o gavosi šnipštas
Iš bėdos nusipirkom Jyske kamštinius padėkliukus, bet nežinau kaip juos apdirbti, ta prasme, jeigu iškart dažais tepsiu ar laikys? Nereikia kokio grunto ar ko. Gal kas darėte?
Grunto tikrai reikia. Aš visada dedu ant bet kokio paviršiaus(išskyrius ant visiško medžio ne). Blogiau tikrai nebus