

QUOTE (Nedurna @ 2003 11 14, 08:44) |
Mielos kulinares,o ar naudojat vistienos kitas dalis: sirdeles, skrandukus, kepenis? butu labai idomu isgirsti ka nors skanaus ir paprasto. |
QUOTE (molli @ 2004 07 29, 19:14) |
Aš kai skrandukus darau, tai prieš tai juos apverdu, vandenį nupilu o paskui troškinu.O troškinu dar ilgiau - -apie valandą ![]() ![]() |
QUOTE (Elena @ 2004 06 16, 12:11) | ||
Aš svečiuose valgiau biški kitaip paruoštos odeles: į odeles buvo sudetos bulves.... sutarkuotos su burokine tarką, ir apibarstytos prieskoniais. Tokie kaip tipo alia vederai gavosi..Bet tikrai labai skanu ![]() |
QUOTE (bea @ 2003 06 04, 20:02) |
Vištiena su pievagrybiais grietinėlės padaže (2-3 porcijos) Vištienos file 400 g Pievagrybiai 150 g Svogūnas Grietinėlė 200 ml Aliejus kepimui Druska, pipirai Vištiena supjaustyti kubeliais, apkepti įkaitintame aliejuje, tada sudėti smulkiai supjaustyta svogūną ir pakepinti, kol svogūnas suminkštės. Tada dėti pievagrybius (jej mažučiai, tai nepjaustytus, jei didesni, tai ketvirčiais), dar pakepus supilti grietinėlę, dėti pagal skonį druskos, pipirų. Valgyti su virtais ryžiais. |
QUOTE (molli @ 2004 01 09, 17:08) |
Netikri pjausniai 300g. rokiškio sūrio, 300g. vištienos krūtinėlės, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai krakmolo, 3 šaukštai majonezo, druskos, vištienos prieskoniai. File susmulkinam, įmušam kiaušinius, dedam majonezą, tarkuotą sūrį, krakmolą, viską išmaišom ir paliekam per naktį šaldytuve.Kepti keptuvėj ant aliejaus, nedidelius kepsniukus(dėti dideliu šaukštu).Labai skanu su bulvių koše, o taip pat skanūs ir šalti. ![]() |