Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos patiekalai

QUOTE (bea @ 2004 06 28, 22:17)
aj ce man profesinis pyktis sukilo. seniai grieziu danti ant sito vertimo. nekreipkit demesio wink.gif

Hm idomu Bea, dirbu firmoje kurioje prekiaujame tokiu padazu. Net minties nekilo, kad jis gali buti Vusterio. g.gif Juk siaip pasaulyje jis zinomas kaip Vorcesterio unsure.gif
Atsakyti
As labai megstu paukstienos uzkepele. reikia virtos paukstienos krutineles supjaustytos kubeliais, svogunu ir cesnaku, morku, truputi sviestuko, druskos, pipiriuku ivairiu, kalafioru, grietineles, surio. galima ideti pupeliu. svogunus, cesnaka, morkas (tarkuotas) apkepti ant sviestuko, kai jos suminksteja sudeti paukstiena, prieskonius,apkepti. tada sudeti kalafiorus (virtus arba ne, kaip megstate) truputi apkepti, tada uzpilti grietinele uzdeti suri ir uzkepti. Uzkepu orkaiteje arba mikrobangeje. labai lengva, greita ir skanu! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 19 liepos 2004 - 13:40
QUOTE (asara @ 2004 07 19, 14:26)
Hm idomu Bea, dirbu firmoje kurioje prekiaujame tokiu padazu. Net minties nekilo, kad jis gali buti Vusterio. g.gif Juk siaip pasaulyje jis zinomas kaip Vorcesterio unsure.gif

asara, vot esme tame, kad rashosi worcester, bet tariasi tai vuste, o lietuviai pagamino savo garsaus padazo atitikmeni ir pavadino vorčesterio. bet juk tai nesamone...
lygiai kaip kad musu tautieciai sako "lambordžini", kai iš tiesų reik sakyt "lamborgini" (originale lamborghini)
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 06 16, 15:57)
QUOTE (Miglute @ 2004 04 21, 08:25)
Šitą receptą pasiskolinau iš kito forumo, bet jis to vertas .

Vištienos kepsneliai
Cituoju :
Vishtienos krutinele ( jei tai ne file, nulupti nuo kaulu reikia)
pamushti, apiberti vegeta, ishtepti abi puses majonezu. (ji
buna minkshtesne). Tada atskirame bliudelyje ishtrinti gabaleli
sviesto ir olandishko surio tarkuoto. Ishtirni kad gautusi
vientisa mase. Dedi shauksta tos mases ant file, uzhlenki, kad
nesimatytu idaro. Taip ir kitus gabalelius. Tada pavolioji
kiaushinio plakinyje, dzhiuveseliuose ir dedi i ikaitinta alieju
keptuveje. Ishkepi ir valgai su buvliu koshe ir zhaliomis
darzhovemis


Mano šeimai labai patiko, net vyrui, kuris nevalgo "nieko, kas skraido"...

tai suri reikia cia tarkuoti su ta smulkiausia tarka?
kaip tik ruosiuosi siandien daryti, susipirkau produktus, bet va vis iskyla tokiu kvailoku klausimu g.gif g.gif

Saga, jokio skirtumo , tik kai smulkiau sutarkuoji, lengviau issimaiso.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 07 19, 13:51)
asara, vot esme tame, kad rashosi worcester, bet tariasi tai vuste, o lietuviai pagamino savo garsaus padazo atitikmeni ir pavadino vorčesterio. bet juk tai nesamone...
lygiai kaip kad musu tautieciai sako "lambordžini", kai iš tiesų reik sakyt "lamborgini" (originale lamborghini)

Nu vo cia idomu. thumbup.gif Nezinojau. rolleyes.gif
Atsakyti
Cia galima ishgirsti, kaip taria shita zodi

worcester
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 06 28, 22:05)

vistos sparnelius per kiekviena kremzlaite perkirpti ir pamarinuoti su eiliniais prieskoniais-druskyte, pipiriukas, cukriukas ir pan. A, dar karis butu liux.... tada taip pamarinavus para laiko (galima ir maziau, jei extra atvejis) dedam i keptube, kur jau cirska ikaitintas alejus. pakepiname (tik nelabai karsta ugnis turi buti, kad neprikeptu stiprei), uzpilame "Volcesterio" padaziuko, uzspaudziam citrinos sulciu ir vel pakepiname, jau pries pat gala-idedame gera sauksta medaus wink.gif 5 min. ir dedame i lekstes-jokiu bulvyciu ir pan. tik riekutem pjaustytas apelsinas thumbup.gif mano vyras, kuris gyvenimo be kezupo ir majonezo neisivaizduoja, sendien valge si patiekala, gere vyna (pageidautina baltas) ir laize pirstelius ;") tongue.gif

Skanaus!

niam niam niam labai skanu... thumbup.gif liuks receptukas, gyvenime nemegau mesos su vaisiais, bet cia tai siurpzaizas man paciai essen.gif essen.gif
Aciu, Aferiste, uz liuksiska vakariene, ir... dar pusryciams liko thumbup.gif clap.gif laugh.gif
Atsakyti
As tai darau krutinele su baltu padazu.
Apkepinu priprieskoninta krutinele su aliejum.
Pries baigiant kepti - svoguniuko.
Apiberiu kokiu saukstu miltu viska, gerai ismaisau, kepinu.
Tada idedu pora trejeta saukstu grietines, ismaisau, sildau toliau.
Idedu konservuotu persiku papjaustytu.
Jei per tirsta - ipilu kompoto is persiku.
Kai persikai susyla - galima valgyti. Kartais idedu smulkintu graikisku riesutu, arba vietoj persiku, nusiperku ananasu.
Labai skanu, kai vista astriai primarinuota, o padazelis salsvas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Dariau cia kazkieno pasiulyta vitiena su koncervuotais zirneliais ir rkukuruzais. Visai nieko sakyciau, o vyrui netgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (une @ 2003 11 20, 13:25)
skrandukus prie alaus darau taip:
i keptuve su aliejumi sudedu skrandukus, gausiai ant ju uzbarstau cesnako milteliu, krapu, pipiru , druskos, paprikos milteliu. ir viska troskinu uzdengus dangciu, apie pusvalandi. laikas nuo laiko pamaisau. jie tokie astroki gaunasi, tai labai prie alaus tinka. vyrui laaaaaabai patinka:)

isbandysiu ryt tavo receptuka smile.gif o tikrai tiek ilgai troskinti?
Atsakyti
QUOTE (Sfinxute @ 2004 07 29, 16:16)
QUOTE (une @ 2003 11 20, 13:25)
skrandukus prie alaus darau taip:
i keptuve su aliejumi sudedu skrandukus, gausiai ant ju uzbarstau cesnako milteliu, krapu, pipiru , druskos, paprikos milteliu. ir viska troskinu uzdengus dangciu, apie pusvalandi. laikas nuo laiko pamaisau. jie tokie astroki gaunasi, tai labai prie alaus tinka. vyrui laaaaaabai patinka:)

isbandysiu ryt tavo receptuka smile.gif o tikrai tiek ilgai troskinti?

Aš kai skrandukus darau, tai prieš tai juos apverdu, vandenį nupilu o paskui troškinu.O troškinu dar ilgiau - -apie valandą tongue.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (molli @ 2004 07 29, 17:14)
QUOTE (Sfinxute @ 2004 07 29, 16:16)
QUOTE (une @ 2003 11 20, 13:25)
skrandukus prie alaus darau taip:
i keptuve su aliejumi sudedu skrandukus, gausiai ant ju uzbarstau cesnako milteliu, krapu, pipiru , druskos, paprikos milteliu. ir viska troskinu uzdengus dangciu, apie pusvalandi. laikas nuo laiko pamaisau. jie tokie astroki gaunasi, tai labai prie alaus tinka. vyrui laaaaaabai patinka:)

isbandysiu ryt tavo receptuka smile.gif o tikrai tiek ilgai troskinti?

Aš kai skrandukus darau, tai prieš tai juos apverdu, vandenį nupilu o paskui troškinu.O troškinu dar ilgiau - -apie valandą tongue.gif wink.gif

Molli, o kodel tiek ilgai? jie skonio nepraranda? rolleyes.gif
Atsakyti