As galiu pasiulyti si labai skanu patiekala
VISCIUKO FILE SU SPALVOTAIS RYZIAIS
Reikes:
2 dideles visciuko krutineles,
8 saukstai alyvu aliejaus;
po anksti raudonos ir zalios paprikos;
didelis svogunas;
4 plonos riekeles liesos rukytos sonines;
300g ilgagrudziu ryziu;
4 stiklines sultinio;
2 griezineliai ananaso;
2 saukstai sukapotu svogunu laisku;
pipiru, drukso, gali buti saukstelis kario
Ryzius nuplauti, 30min. pamirkyti saltame vandenyje, perkosti per sieteli. Krutineles pepjauti pusiau, apiberti druska ir pipirais, apipilti 6 saukstais aliejaus ir 30min. palikti saltoje vietoje. Puode pakaitinti likusi alieju, suberti nuvalytas, nuplautas ir plonomis juostelemis supjaustytas paprikas ir nulupta, sukapota svoguna ir kubeliais supjaustyta sonine, pakepinti. Suberti nusunktus ryzius, kepti 2min., kol ryziai sugers riebalus. Ipilti sultini, uzvirinti. Pagardinti druska ir pipirais, puoda pridengti ir troskinti 15-20min.ant mazos ugnies. Troskinimui ipusejus seberti supjaustyta ananasa, ismaisyti. Keptuve padeti ant ugnies, imesti visciuko krutineles ir supylus alieju apkepinti is abieju pusiu, kol mesa paraus ir bus minskta. Mesa sudeti ant ryziu, patiekala pabarstyti svogunu laiskais.
QUOTE(bea @ 2003 06 04, 21:01)
Vištiena su pievagrybiais grietinėlės padaže
(2-3 porcijos)
Vištienos file 400 g
Pievagrybiai 150 g
Svogūnas
Grietinėlė 200 ml
Aliejus kepimui
Druska, pipirai
Vištiena supjaustyti kubeliais, apkepti įkaitintame aliejuje, tada sudėti smulkiai supjaustyta svogūną ir pakepinti, kol svogūnas suminkštės. Tada dėti pievagrybius (jej mažučiai, tai nepjaustytus, jei didesni, tai ketvirčiais), dar pakepus supilti grietinėlę, dėti pagal skonį druskos, pipirų. Valgyti su virtais ryžiais.
(2-3 porcijos)
Vištienos file 400 g
Pievagrybiai 150 g
Svogūnas
Grietinėlė 200 ml
Aliejus kepimui
Druska, pipirai
Vištiena supjaustyti kubeliais, apkepti įkaitintame aliejuje, tada sudėti smulkiai supjaustyta svogūną ir pakepinti, kol svogūnas suminkštės. Tada dėti pievagrybius (jej mažučiai, tai nepjaustytus, jei didesni, tai ketvirčiais), dar pakepus supilti grietinėlę, dėti pagal skonį druskos, pipirų. Valgyti su virtais ryžiais.
vakar išbandžiau tai abu suvyru pirštukus laižėm
QUOTE(viiltee @ 2007 10 29, 17:03)
o as noreciau pasiulyti rukytu vistos skranduku salotas
skranduku rukytu
agurku zaliu
pomidoru
majonez
pipiriuku
viska susmulkinam ir sumaisom su majonezu.
super skonis.
skranduku rukytu
agurku zaliu
pomidoru
majonez
pipiriuku
viska susmulkinam ir sumaisom su majonezu.
super skonis.
skrandukus reikia kuo ploniau pjaustyt, nes jie kietoki
QUOTE(Elena @ 2003 11 26, 03:35)
O man labai skanu vištienos blyneliai. Aišku senas receptas, bet kas nepamena rašau:
reikia vištienos krutinele supjaustyti gabaliukais, pabarstyti pipiriukais, biški druskytes ir prideti majonezo. Tada aš palaikau, kad pasimarinuotu, laikas priklauso nuo jusų kantrybes Tada imušam kiaušinį, idedam krakmolo ir kepam blynelius aliejuje. Pateikti su majonezu ir susmulkintais svogūno laiškais, skanaus.. ;D
reikia vištienos krutinele supjaustyti gabaliukais, pabarstyti pipiriukais, biški druskytes ir prideti majonezo. Tada aš palaikau, kad pasimarinuotu, laikas priklauso nuo jusų kantrybes Tada imušam kiaušinį, idedam krakmolo ir kepam blynelius aliejuje. Pateikti su majonezu ir susmulkintais svogūno laiškais, skanaus.. ;D
Niam niam ,labai skanu , tik į "blynų" tešlą dar įdedu kepintas tarkuotas morkytes ir svogūniukus
Labai skanus vistienos kepsneliai .reikies,keliu vistos ketvirciu,vadinamu slauneliu.pievagrybiu,fermentinio surio,sviesto,majonezo,cesnako.Pirmiausiai reikia nuimti atsargiai odele nuo ketvirciu,tik atsargiai,nes y ja reikes ydara det y ta odele.tada nuimt mesyte nuo kaulu ir smulkiai susipjaustyti.susipjaustyti pievagrybiu,sury reikia sutarkuoti.visus situs tris ingridientus,apkepinti keptuveje ant sviesto.tada ta ydara dedam ant vistos odeles kuria nuemem,ai darom tokius maselius,as juos sutvirtiniu su mediniai pagaliukais.dedu juos y skarda,kur biskely ypilta aliejaus,ju visrsu aptepu majonezu su pjaustytais cesnakais misiniu.ir kepu koky pusvalandy,nu is akie istikruju,nelabai pamenu skanu labai tikrai tiek silti tike ir salti.seip darbo nemazai,bet rezultatas geras mano vyras sako,tiek dauk vargai,net valgyti gaila tiesa nepasakiau kad y ta visa misinuka priskoniu ydetumet,pamirsau pasakyt SKANAUS
gal kuri zinot kaip paruost VISTIENA AMERIKIETISKAI? niekur nerandu recepto:/ Delano esu valgius, tai labai patiko, noretusi ismokt pasigamint
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 02 13, 18:13)
Vištiena su pievagrybiais grietinėlės padaže
(2-3 porcijos)
Vištienos file 400 g
Pievagrybiai 150 g
Svogūnas
Grietinėlė 200 ml
Aliejus kepimui
Druska, pipirai
Vištiena supjaustyti kubeliais, apkepti įkaitintame aliejuje, tada sudėti smulkiai supjaustyta svogūną ir pakepinti, kol svogūnas suminkštės. Tada dėti pievagrybius (jej mažučiai, tai nepjaustytus, jei didesni, tai ketvirčiais), dar pakepus supilti grietinėlę, dėti pagal skonį druskos, pipirų. Valgyti su virtais ryžiais.
(2-3 porcijos)
Vištienos file 400 g
Pievagrybiai 150 g
Svogūnas
Grietinėlė 200 ml
Aliejus kepimui
Druska, pipirai
Vištiena supjaustyti kubeliais, apkepti įkaitintame aliejuje, tada sudėti smulkiai supjaustyta svogūną ir pakepinti, kol svogūnas suminkštės. Tada dėti pievagrybius (jej mažučiai, tai nepjaustytus, jei didesni, tai ketvirčiais), dar pakepus supilti grietinėlę, dėti pagal skonį druskos, pipirų. Valgyti su virtais ryžiais.
Skanu tik as vietoj pievagrybiu dedu voveruškas,ir krapu idedu dar.
VISTIENOS SUKTINUKAI
Vistu krutineliu, du saukstai sviesto, 100gr fermentinio surio, kiausinis, po du saukstus miltu ir dziuveseliu, po sauksteliu garstyciu, kokoso drozliu ir kario, po ziupsneli muskato, pipiru, petrazoliu lapeliu, druskos, stikline aliejaus.
Sviesta is vakaro issukti su garstyciomis, tarkuotu suriu, kokoso drozlemis bei prieskoniais ir suvolioti I nestora voleli. Ji isukti I folija ir laikyti saldytuve.
Kita diena mesa padalinti I lygius gabaliukus ir siek tiek pamusti. Ant kiekvienos porcijos deti po gabaliuka paruosto sviesto (truputi sviesto palikti), susukti I volelius, pavolioti miltuose, plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose.
Gilioje keptuveje ikaitinti alieju ir kepti suktinukus, kol graziai pagels. Ant karstu suktinuku uzdeti po gabaliuka sviesto. Patiekti su bulviu kose, bei svieziu darzoviu salotomis.
Vistu krutineliu, du saukstai sviesto, 100gr fermentinio surio, kiausinis, po du saukstus miltu ir dziuveseliu, po sauksteliu garstyciu, kokoso drozliu ir kario, po ziupsneli muskato, pipiru, petrazoliu lapeliu, druskos, stikline aliejaus.
Sviesta is vakaro issukti su garstyciomis, tarkuotu suriu, kokoso drozlemis bei prieskoniais ir suvolioti I nestora voleli. Ji isukti I folija ir laikyti saldytuve.
Kita diena mesa padalinti I lygius gabaliukus ir siek tiek pamusti. Ant kiekvienos porcijos deti po gabaliuka paruosto sviesto (truputi sviesto palikti), susukti I volelius, pavolioti miltuose, plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose.
Gilioje keptuveje ikaitinti alieju ir kepti suktinukus, kol graziai pagels. Ant karstu suktinuku uzdeti po gabaliuka sviesto. Patiekti su bulviu kose, bei svieziu darzoviu salotomis.
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 22, 01:28)
VISTIENOS SUKTINUKAI
Vistu krutineliu, du saukstai sviesto, 100gr fermentinio surio, kiausinis, po du saukstus miltu ir dziuveseliu, po sauksteliu garstyciu, kokoso drozliu ir kario, po ziupsneli muskato, pipiru, petrazoliu lapeliu, druskos, stikline aliejaus.
Sviesta is vakaro issukti su garstyciomis, tarkuotu suriu, kokoso drozlemis bei prieskoniais ir suvolioti I nestora voleli. Ji isukti I folija ir laikyti saldytuve.
Kita diena mesa padalinti I lygius gabaliukus ir siek tiek pamusti. Ant kiekvienos porcijos deti po gabaliuka paruosto sviesto (truputi sviesto palikti), susukti I volelius, pavolioti miltuose, plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose.
Gilioje keptuveje ikaitinti alieju ir kepti suktinukus, kol graziai pagels. Ant karstu suktinuku uzdeti po gabaliuka sviesto. Patiekti su bulviu kose, bei svieziu darzoviu salotomis.
Vistu krutineliu, du saukstai sviesto, 100gr fermentinio surio, kiausinis, po du saukstus miltu ir dziuveseliu, po sauksteliu garstyciu, kokoso drozliu ir kario, po ziupsneli muskato, pipiru, petrazoliu lapeliu, druskos, stikline aliejaus.
Sviesta is vakaro issukti su garstyciomis, tarkuotu suriu, kokoso drozlemis bei prieskoniais ir suvolioti I nestora voleli. Ji isukti I folija ir laikyti saldytuve.
Kita diena mesa padalinti I lygius gabaliukus ir siek tiek pamusti. Ant kiekvienos porcijos deti po gabaliuka paruosto sviesto (truputi sviesto palikti), susukti I volelius, pavolioti miltuose, plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose.
Gilioje keptuveje ikaitinti alieju ir kepti suktinukus, kol graziai pagels. Ant karstu suktinuku uzdeti po gabaliuka sviesto. Patiekti su bulviu kose, bei svieziu darzoviu salotomis.
cia panasu i Kijevo kotletus
o gal zinot kas kaip padaroma plutele vistienos kur galima paragauti KFC
Bent anksčiau KAIŠIADORIŲ paukštyno parduotuvėse būdavo pirkti atskirai sveriamos vištų odelės, ir labai nebrangiai. Tad nereiktų vargti pačioms nuimant.
Aš esu darius kepsnelius į tas odeles su kiaulienos faršu ir ryžiais. Na ką turi tą dedi.
Aš esu darius kepsnelius į tas odeles su kiaulienos faršu ir ryžiais. Na ką turi tą dedi.
as tai paprasciausiai apverdu vistoj kulseles,nupjaunu nuo kaulo,imetu apkepti ant svieto,idedu grietines priekoniu ir gaunasi labai skanu,valgom su bulviu kose ir agurku-pomidoru salotom
Papildyta:
dar be to jei yra dedu grybu-tada dar skaniau
Papildyta:
dar be to jei yra dedu grybu-tada dar skaniau