nu jus mamos nepakartojamos esat vis uzsuku ir randu kanors naujo ir skanaus niekas nesupranata, is kur as tuoj receptus vis traukiu dekuj jums
QUOTE(La fraise @ 2007 07 30, 21:42)
Merginos, gal kuri turit po ranka vistienos apkepeles recepta?
labai reikia, o nerandu
labai reikia, o nerandu
As darau tokia apkepele:
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums
QUOTE(eja @ 2007 08 27, 21:43)
As darau tokia apkepele:
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums
mmm... kaip skanu
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 28, 08:47)
mmm... kaip skanu
Aha, uztikrintai sakau, kad super
QUOTE(eja @ 2007 08 27, 22:43)
As darau tokia apkepele:
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums
o svogunai nelieka kieti
QUOTE(violete @ 2007 09 03, 21:38)
o svogunai nelieka kieti
Zinok nelieka, nes supjaustau plonai, o po to uzpilu grietinele, ji apsemia ir pasitroskina viskas
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 20, 16:50)
Prisipažinkit geruoja, kas žino "žiuljeno" receptuką? (Anksčiau "paukščių take" tokius tiekdavo)
Štai ką aš radau
Sudėtis:
1 višta,
200 g pievagrybių,
200 g rūkytos veršienos,
2 svogūnai,
100 g grietinės,
100 minkšto fermentinio sūrio,
40-45 alyvuogių.
Gaminimas
Vištą išvirkite, sultinį padruskinkite. Grybus nuvalykite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite su svogūnais. Vištieną atskirkite nuo kaulų, supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite veršieną. Į kiekvieną indelį dėkite vištieną, veršieną, grybus, alyvuoges ir po arbatinį šaukštelį grietinės. Užpilkite karštu sultiniu ir uždenkite griežinėliu sūrio. Kepkite, kol išsilydys sūris, iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
o kas cia per indukai ziulijenui?o ten nera kazkokios teslos po tom mesytem?ten kazkaip i pyragelius panasu
QUOTE(Milde @ 2007 09 27, 16:14)
o kas cia per indukai ziulijenui?o ten nera kazkokios teslos po tom mesytem?ten kazkaip i pyragelius panasu
Ten sūris
O indukai gali būti maži, gali būti diesni, gali būti metaliniai, o gali būti ir keramikiniai, žodžiu tinkantys užkepėlėms
Siandien vakarienei pagaminau apkepele.Buvo LABAI skanu! Tik as ant vistienos file dejau ivairias saldytas darzoves( truputi apvirtas).
Dziaugiuosi,kad atsirado dar vienas naujas patiekalas
Dziaugiuosi,kad atsirado dar vienas naujas patiekalas