Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos patiekalai

nu jus mamos nepakartojamos esat smile.gif vis uzsuku ir randu kanors naujo ir skanaus smile.gif niekas nesupranata, is kur as tuoj receptus vis traukiu smile.gif dekuj jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 07 30, 21:42)
Merginos, gal kuri turit po ranka vistienos apkepeles recepta? bigsmile.gif
labai reikia, o nerandu  unsure.gif


As darau tokia apkepele:
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2007 08 27, 21:43)
As darau tokia apkepele:
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums

mmm... kaip skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 08 28, 08:47)
mmm... kaip skanu  rolleyes.gif


Aha, uztikrintai sakau, kad super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2007 08 27, 22:43)
As darau tokia apkepele:
i kepimo inda sudedu sluoksniais: virtas griezineliais pjaustytas bulves, virta vistiena, virtas morkytes, zalius svogunus, uzpilu grietinele ir uzbarstau surio, uzdengiu ir i orkaite kokiom 20 minuciu, nu man laaabai skanu, gal patiks ir jums

o svogunai nelieka kieti
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 09 03, 21:38)
o svogunai nelieka kieti


Zinok nelieka, nes supjaustau plonai, o po to uzpilu grietinele, ji apsemia ir pasitroskina viskas cool.gif
Atsakyti
Prisipažinkit geruoja, kas žino "žiuljeno" receptuką? (Anksčiau "paukščių take" tokius tiekdavo) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 20, 16:50)
Prisipažinkit geruoja, kas žino "žiuljeno" receptuką?  (Anksčiau "paukščių take" tokius tiekdavo)  blush2.gif

Štai ką aš radau
Sudėtis:
• 1 višta,
• 200 g pievagrybių,
• 200 g rūkytos veršienos,
• 2 svogūnai,
• 100 g grietinės,
• 100 minkšto fermentinio sūrio,
• 40-45 alyvuogių.


Gaminimas
Vištą išvirkite, sultinį padruskinkite. Grybus nuvalykite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite su svogūnais. Vištieną atskirkite nuo kaulų, supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite veršieną. Į kiekvieną indelį dėkite vištieną, veršieną, grybus, alyvuoges ir po arbatinį šaukštelį grietinės. Užpilkite karštu sultiniu ir uždenkite griežinėliu sūrio. Kepkite, kol išsilydys sūris, iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

user posted image
Atsakyti
Dėkui Agniska 4u.gif

Truputis ne į temą, bet jei kam reiks "grybų žiuljeno" kreiptis per
Atsakyti
o kas cia per indukai ziulijenui?o ten nera kazkokios teslos po tom mesytem?ten kazkaip i pyragelius panasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 09 27, 16:14)
o kas cia per indukai ziulijenui?o ten nera kazkokios teslos po tom mesytem?ten kazkaip i pyragelius panasu biggrin.gif



Ten sūris biggrin.gif
O indukai gali būti maži, gali būti diesni, gali būti metaliniai, o gali būti ir keramikiniai, žodžiu tinkantys užkepėlėms
Atsakyti
Siandien vakarienei pagaminau apkepele.Buvo LABAI thumbup.gif skanu! Tik as ant vistienos file dejau ivairias saldytas darzoves( truputi apvirtas).
Dziaugiuosi,kad atsirado dar vienas naujas patiekalas smile.gif
Atsakyti