QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 20, 16:50)
Prisipažinkit geruoja, kas žino "
žiuljeno" receptuką? (Anksčiau "paukščių take" tokius tiekdavo)
Štai ką aš radau
Sudėtis:
1 višta,
200 g pievagrybių,
200 g rūkytos veršienos,
2 svogūnai,
100 g grietinės,
100 minkšto fermentinio sūrio,
40-45 alyvuogių.
Gaminimas
Vištą išvirkite, sultinį padruskinkite. Grybus nuvalykite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite su svogūnais. Vištieną atskirkite nuo kaulų, supjaustykite gabaliukais. Taip pat supjaustykite veršieną. Į kiekvieną indelį dėkite vištieną, veršieną, grybus, alyvuoges ir po arbatinį šaukštelį grietinės. Užpilkite karštu sultiniu ir uždenkite griežinėliu sūrio. Kepkite, kol išsilydys sūris, iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.