Kažkaip atrodo, kad ant druskos labai jau sūri viena pusė gausis. Ar aš kažką ne taip supratau?
O dėl butelio - o ar jame būtinai turi būti vanduo, ar gali būti ir kokios obuolių sultys? Mat, gal jos priduotų kokį skonį?
QUOTE(dmu @ 2007 06 27, 13:47)
Kažkaip atrodo, kad ant druskos labai jau sūri viena pusė gausis. Ar aš kažką ne taip supratau?
O dėl butelio - o ar jame būtinai turi būti vanduo, ar gali būti ir kokios obuolių sultys? Mat, gal jos priduotų kokį skonį?
O dėl butelio - o ar jame būtinai turi būti vanduo, ar gali būti ir kokios obuolių sultys? Mat, gal jos priduotų kokį skonį?
Del sulciu tikrai nezinau nes nebandziau, o va alaus per puse su vandeniu tai pyliau gavosi super
Nezinau,ar nera jau tokio receptuko Visko neperskaiciau.. Man super patinka:
Vistienos file supjaustyti gabaliukais,idet prieskoniu (pipiro,druskos,galima vistienos prieskoniu),pripjaustyt daug cesnako mazais gabaliukais. Viska apkepti keptuveje,tada ipilt soju padazo ir idet medaus. Patiekiama su ryziais. Skanaus
Vistienos file supjaustyti gabaliukais,idet prieskoniu (pipiro,druskos,galima vistienos prieskoniu),pripjaustyt daug cesnako mazais gabaliukais. Viska apkepti keptuveje,tada ipilt soju padazo ir idet medaus. Patiekiama su ryziais. Skanaus
Sveikutes Gal kas ir zinot ar bandet bet mano seimynai labai patinka vistienos kotletukai.Ir pigu ir skanu
Taigi jiems pagaminti reikia 0,5 kg vistienos( nesvarbu kokios t,y slauneles, kulseles ar sparniukai), prieskoniu, 3 kiausiniu, 3 saukstu majonezo, druskos ir 3 saukstai krakmolo.(As dar idedu spalvotos paprikos po gabaleli).
Vistiena (zalia) isemus kaulus reikia supjaustyti mazais kubeliais.Po to i vistiena imusti kiausinius, deti druska, prieskonius, paparika, majoneza ir krakmola.Viska sumaisyti ir uzdengus maistine plevele valandai ideti i saldytuva.Po valandos kepti kaip blynus.Gaunasi apie 15 - 20 kotletuku.Galima valgyti karstus ir saltus.
Dar kiekviena pagal skoni gali ideti svogunu arba svogunu laisku.Skanaus Paragaukit tikrai nepasigailesit.
Taigi jiems pagaminti reikia 0,5 kg vistienos( nesvarbu kokios t,y slauneles, kulseles ar sparniukai), prieskoniu, 3 kiausiniu, 3 saukstu majonezo, druskos ir 3 saukstai krakmolo.(As dar idedu spalvotos paprikos po gabaleli).
Vistiena (zalia) isemus kaulus reikia supjaustyti mazais kubeliais.Po to i vistiena imusti kiausinius, deti druska, prieskonius, paparika, majoneza ir krakmola.Viska sumaisyti ir uzdengus maistine plevele valandai ideti i saldytuva.Po valandos kepti kaip blynus.Gaunasi apie 15 - 20 kotletuku.Galima valgyti karstus ir saltus.
Dar kiekviena pagal skoni gali ideti svogunu arba svogunu laisku.Skanaus Paragaukit tikrai nepasigailesit.
QUOTE(mam @ 2007 06 27, 11:45)
Aš darau taip, paimu stiklinį butelį nuo sulčių, pripilu šalto vandens , pamaunu ant jo paprieskoniuotą vištą, statau butelį į skardelę (kad neprisitaškytų riebalų) kišu į orkaitę ir kepu 180 laipsnių apie 1 val. (jei viršus dega, apdengiu folija, tokią kepurėlę padarau) Super skani gaunasi vištelė, odelė tokia traški ir mėsytė labai sultinga.
O višta druskoje, viskas tai pat, tik į skardelę pili stambią druską, storą sluoksnį, sodini ant jos vištą ir kepi. Skonis toks pat, kaip ir ant butelio, tik ant butelio man gaunasi sultingesnė, nes ten vanduo garuoja iš vidaus.
pabandyk, labai skanu
O višta druskoje, viskas tai pat, tik į skardelę pili stambią druską, storą sluoksnį, sodini ant jos vištą ir kepi. Skonis toks pat, kaip ir ant butelio, tik ant butelio man gaunasi sultingesnė, nes ten vanduo garuoja iš vidaus.
pabandyk, labai skanu
Aciu
Vista druskoje issikepiau taip: isklojau skarda stambia druska,i vista pridejau cesnaku,prieskoniniu zalumynu ir aplipdziau visa vista likusia druska.Kepiau apie valanda.Gavosi labai skani,sultinga mesa.Jokio surumo
Siūlyčiau pabandyti išsikepti skanų patiekaliuką iš vištienos. Reikia maždaug 0,5kg višteinos file (gali būti ir su kaliuku iš jo išeis sriuba) file supjaustome juostelėmis, apvoliojame prieskoniais vištienai, po to į kiaušinio plakinį ir džiuvėselius. Kepame įkaitintame aliejuje, bet ne ant stiprios ugnies, nes nuo džiuvėsėlių pradės svilti. Taip paruošta file nebūna sausa, ją galima valgyti su ryžiais arba dėti į salotas.
Labukas,
Nežinau, gal kur čia yra, bet neradau , mano šeimynal abai nori vištienos kepsnių (geriau būtų orkaitėje keptų) su ananasais, saldžiarūgščiu padažu, labai noriu šiandien pagaminti,padėkite
Nežinau, gal kur čia yra, bet neradau , mano šeimynal abai nori vištienos kepsnių (geriau būtų orkaitėje keptų) su ananasais, saldžiarūgščiu padažu, labai noriu šiandien pagaminti,padėkite
QUOTE(Rūta-Ieva @ 2007 07 16, 12:42)
Labukas,
Nežinau, gal kur čia yra, bet neradau , mano šeimynal abai nori vištienos kepsnių (geriau būtų orkaitėje keptų) su ananasais, saldžiarūgščiu padažu, labai noriu šiandien pagaminti,padėkite
Nežinau, gal kur čia yra, bet neradau , mano šeimynal abai nori vištienos kepsnių (geriau būtų orkaitėje keptų) su ananasais, saldžiarūgščiu padažu, labai noriu šiandien pagaminti,padėkite
jei neklystu,tai toks receptas yra prie receptu su nuotraukomis,regis pirmoje temoje
QUOTE(rutelelt @ 2007 07 16, 15:00)
jei neklystu,tai toks receptas yra prie receptu su nuotraukomis,regis pirmoje temoje
Ačiū, skubu ieškoti
Deja, nelabai radau, ko norėjau, teks improvizuoti
Sveikutės šiandien pietums dariau vištienos file labai neblogai gavos
Reikes:
Vištienos filė
Santa Marijos marinato vištienai
džiuvėsėliu,
sūrio
kiaušinių
pievagrybių
grietinės
Vištienos filė(susipjausčiau pailgais gabalėliais) pasimarinavau marinate (gal kokia valandą), tada apkepiau ją pavoliojusi i kiaušinį bei džiuvėsėlius su sūriu(sūrį susitaravau ir sumaišiau su džiuvėsėliais).
Susipjausčiau stambiai pievagrybius, i keptuvę dėjau sviesto ir apkepiau pievagrybius, uzdėjau arbatinį šaukstelį Vegetos ir įdėjau pora šaukštų grietinės, dar įpyliau vandens truputėlį, kad padažas skystesnis būtų(pieno neturėjau )
Padažą užpyliau ant vištienos ir dar kelias min patroškinau, valgiau su daržovėm.
Man tai labai skanu
Reikes:
Vištienos filė
Santa Marijos marinato vištienai
džiuvėsėliu,
sūrio
kiaušinių
pievagrybių
grietinės
Vištienos filė(susipjausčiau pailgais gabalėliais) pasimarinavau marinate (gal kokia valandą), tada apkepiau ją pavoliojusi i kiaušinį bei džiuvėsėlius su sūriu(sūrį susitaravau ir sumaišiau su džiuvėsėliais).
Susipjausčiau stambiai pievagrybius, i keptuvę dėjau sviesto ir apkepiau pievagrybius, uzdėjau arbatinį šaukstelį Vegetos ir įdėjau pora šaukštų grietinės, dar įpyliau vandens truputėlį, kad padažas skystesnis būtų(pieno neturėjau )
Padažą užpyliau ant vištienos ir dar kelias min patroškinau, valgiau su daržovėm.
Man tai labai skanu
Sveikutes
Ieskojau, bet neradau
Gal turite vistienos su kriausemis recepta?
Ieskojau, bet neradau
Gal turite vistienos su kriausemis recepta?