QUOTE(filadelfija @ 2006 03 16, 15:25)
sveikos mergaites,
zurnale perskaiciau recepta ir susidomejau. jau keleta kartu bandziau tai galiu drasiai sakyti, pabandykit, laaabai skanu:)
vistiena su graikiskais riesutais
vistienos krutinele ismusam, paprieskoniuojam, apslakstau aliejumi, galima ir grietinele. jei niekur neskubam galime per nakti palikti pasimarinuoti, o jei reikia ant greicio, tiks ir taip:). susmulkinam saujele graikisku riesutu, sudedam i dubeni, ispaudziam keleta skilteliu cesnako ir sutarkuojam fermentinio surio gabaleli ir idedam majonezo. kad gautusi kosele, bet neskysta visai. dar galima baziliko ar kokius zoleliu ideti. cia musu idaras. imame ismustos krutineles gabaliuka (kuo didesnis, tuo lengviau susisuka), dedame idaro ir susukam, susmeigiam smeigtukais.
dedame i kepimo skarda, paslakstyta aliejumi, aptepam majonezu, ipilam siek tiek vandens ir kepam apie 20 min 200 laipsniu temperaturoj. garnyrui labai tinka kepti obuoliai ir troskintos darzoves ir bulviu kosyte.
niam..ir kas svarbiausia - labai greit pasidaro:)
Ka tik suvalgem sitaip pagaminta vistiena
Laaabi skanu buvo
Aciu uz receptuka. Tik mano suris kazkodel isbego, gal zinot koki ipatinga suvyniojimo buda, kad jis neisbegtu ???
As nedejau riesutu ir prie patiekalo pagaminau padaza is cesnaku, majonezo ir tomato. Laukiu kada gris is darbo vyras, tikiuosi ir jam mano sedevras patiks