mamos, negaliu nepasidalint su jumis, kokia skania fasiruota vista savaitgali dariau

deja, fotiko po ranka nebuvo, bet vaizdas super
Višta farširuota blynais
reikės vištos, prieskoniu, majonezo,dž.abrikosų, dž.slyvų,galima riešutų, sūrio ir blynų(!)(reikia iskept paprastų lietinių

).iš vištos reikia ištraukt jos "skeletą", t.y. ne visai odą nuimt, palikt ant jos mėsos, o kaulus istraukt.marinuojam majoneze su prieskoniais(galima tiesiog pipirų, druskos ir česnakų), tada imam blynus, juos biškį pertepti majonezu, sudėt vištos mėsytės,susmulkintos(ją tiesiog nuo kaulų nuimam

), džiovintų vaisių, riešutėlių ir pabarstom sūriu., kadangi blynai gaunasi ilgoki, juos perpjaustom pusiau, ir jais farširuojam vištą

, paskui ar užsiuvam, ar surišam vištoj skyles ir į orkaitę.kepiau apie 50 min, nors galima buvo ir trumpiau, bijojau, kad neiškeps

merginos, žinokit vaizdas ir skonis super

tikrai nereikia bijot, kad sunku, nepavyks ar pan

dedu jums nuorodą, kur viskas parodyta, kaip daryt, čia rusiškai, bet vaizdų užtenka
vista su blynais