Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos patiekalai

QUOTE(katiliukas @ 2006 02 15, 00:55)
O citriną lupti ar ne? blush2.gif



Citrina lupt nereikia
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 03, 19:48)

Ai... prisiminiau, kad darydavau tokius kepsnius
reikia faršo
svogūno
morkų
sūrio
majonezo

Paimti skardą, ištepti aliejumi, iš faršo padaryti paplotėlius ant jo sudėti tarkuotą svogūną, tarkuotas morkas ir tarkuotą sūrį, ant visko uždėti po šaukštą majonežo ir kepti orkaitėje.
Gali improvizuoti ir dėti pvz. pievagrybių ar dar ko nors  mirksiukas.gif


O morkas ir svogunus reikia pakepinti ar nebutina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2006 02 14, 22:24)
Kepta vista, na man ji  thumbup.gif
Reikia: alyvu aliejau; cesnako (nedidelei vistai 5 skilteliu); druskos; pipiru; viena citrina; ir 5 stiebu salaviju (nedziovintu)
Ruosimas l. paparastas: Vista nuplauti; mazam puode vandeni uzvirti (kad citrina apsiamtu). I verdanti vandeni citrina imesti( 5 min)ir salavija kartu 30s pavirti. Tada isimam salavija sudedam i bliuduka ir ji gerai sutrinam su cesnakais, uzpilam aliejum 100ml-200ml (seip tai is akies) viska sumaisom ir idedam druskos ir pipiru. Tada istrinam vista ir i vidu idedam karsta citrina ir uzsiuvam ar su dantu krapstuku. I ir orkaite 250 laipsniu kol iskeps, seip tai greitai nes ir kepa is vidaus del citrinos.
Valgom su orkaitem keptom bulvem ir obuoliais. Mums ir kas bande l. patinka.
Skanaus rolleyes.gif


o kur tą šalaviją rast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2006 02 15, 22:04)
O morkas ir svogunus reikia pakepinti ar nebutina? ax.gif


nea, nes tarkuoju siaudeliais (turiu tokia specialia tarka, kuri tokiais siaudeliais tarkuoja (nei per storai, nei per smulkiai bigsmile.gif ), viska sudedu ir iskepa kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galit padėti EXTRA atvejis... Dabar išvoliojau vistienos blauzdeles prieskoniuose ir nežinau ar prieš kepant reikia tuos prieskonius nuimti,ar kepant nepaaštrės mėsa? biggrin.gif Nesusigaudau šitam reikale tongue.gif
Atsakyti
prieskonių nuiminėti TIKRAI nereikia.
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 02 15, 21:50)
o kur tą šalaviją rast?  g.gif



Seip tai jie vaistazoles skaitosi. Gal sakau kokioj Maximoj yra ar patiems auginti. As tai juos balkone atviram vazoneli auginu, nors ir -10 nemirsta. Na blogiausiu atveju dziovintu pirkt kaip prieskoniu.
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2006 02 16, 16:27)
Seip tai jie vaistazoles skaitosi. Gal sakau kokioj Maximoj yra ar patiems auginti. As tai juos balkone atviram vazoneli auginu, nors ir -10 nemirsta. Na blogiausiu atveju dziovintu pirkt kaip prieskoniu.


šiaip tikriausiai neblogas prieskoniukas yra biggrin.gif o sėklas aš įtariu galima nusipirkt spec parduotuvėse?
Atsakyti
Prekybos centruose šalivijo būna pirkti vazonėliuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 16 vasario 2006 - 19:47
Šaldiklyje turiu keptą užšaldytą vištą. Nežinau, taip pašildytos valgyti šeimyna nenori-neskanu mat jiems blink.gif Gal turite kokių idėjų-gal kokį troškinio receptą parašytumėte essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2006 02 17, 19:06)
Šaldiklyje turiu keptą užšaldytą vištą. Nežinau, taip pašildytos valgyti šeimyna nenori-neskanu mat jiems blink.gif Gal turite kokių idėjų-gal kokį troškinio receptą parašytumėte essen.gif


šitam skyrelyje yra iš tiesų labai daug receptų, gali ir sau kokį pritaikyti mirksiukas.gif

Įdomu, kad jau keptą vištą šaldai unsure.gif , nes aš paprastai viską žalią šaldau ir tik po to atšildžius gaminu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 16, 19:47)
Prekybos centruose šalivijo būna pirkti vazonėliuose  ax.gif



ačiū Neryte 4u.gif
Atsakyti