Aš irgi pasidalinsiu...
Su aguonomis:
Paukštienos krūtinelę pamušti, pavolioti kiaušinyje, ir po to į aguonas pavolioti. Kepti įkaitintoje orkaitėje arba keptuveje.
Au soja:
Pamušti,pavoliot kiaušinyje, po to sojoje,po to vel kiausinyje.
skanaus
Greita ir skanu
Vistienos krutineles pirsteliai
Krutinele supjaustoma juostelemis apie 2 cm.plocio,apibarstoma Santa Marios prieskoniais ir juodaisiais pipirais.mirkoma kiausinio plakinyje,apvoliojama dziuveseliuose.Kepti keptuveje.Labai tinka pomidoru padazo ir majonezo misinys su cesnaku.
SKANAUS!!!
Vistienos krutineles pirsteliai
Krutinele supjaustoma juostelemis apie 2 cm.plocio,apibarstoma Santa Marios prieskoniais ir juodaisiais pipirais.mirkoma kiausinio plakinyje,apvoliojama dziuveseliuose.Kepti keptuveje.Labai tinka pomidoru padazo ir majonezo misinys su cesnaku.
SKANAUS!!!
Siandien isbandziau Beas pasiulyta vistienos su alyvuogemis receptuka. Laaabai skanu.
Šiandien kepiau Kijevo kotletus Tiesiog negali nepasisekti pagal toki išsamų aprašymą
Išbandžiau nuostabiai skanų receptą Taigi, dalinuosi ir su jumis.
Vištienos šlaunelių muštiniai su azijietišku padažu
1 šlaunelė,
2 česnako skiltelės,
1 kiaušinis,
30 g avižinių dribsnių,
azijietiškų prieskonių (aš naudojau Garam Masala, galima ir Curry),
sojos padažo, citrinos sulčių, pipirų, druskos.
Padažui:
20 g sviesto,
1 apelsinas,
50 g paprikų,
1 šaukštas cukraus (aš dėjau šaukštelį- buvo pats tas),
sojos padažo.
Iš vištos šlaunelės išimti kaulą, ir gautą šlaunį be kaulo padalinti į dvi lygias dalis. Lengvai pamušti ir pabarstyti prieskoniais, kapotu česnaku, apšlakstyti sultimis ir sojos padažu. Palikti pasimarinuoti. Tada merkti į kiaušinio plakinį, apvolioti dribsniuose ir kepti ant aliejaus keptuvėje kol gražiai parus.
Padažui apelsino žievelę plonai nulupti (balto sluoksnio neturi būti) ir supjaustyti plonais šiaudeliais, papriką supjaustyti taip pat. keptuvėje išlydyti sviestą, suberti cukrų ir pakepinti, kol cukrus išsilydys, tada supilti iš apelsino išspaustas sultis, suberti žieveles ir papriką. Užvirinti, įpilti sojos padažo ir patroškinti keturias minutes. Pirštukus apsilaižyti galima kaip skanu!
Vištienos šlaunelių muštiniai su azijietišku padažu
1 šlaunelė,
2 česnako skiltelės,
1 kiaušinis,
30 g avižinių dribsnių,
azijietiškų prieskonių (aš naudojau Garam Masala, galima ir Curry),
sojos padažo, citrinos sulčių, pipirų, druskos.
Padažui:
20 g sviesto,
1 apelsinas,
50 g paprikų,
1 šaukštas cukraus (aš dėjau šaukštelį- buvo pats tas),
sojos padažo.
Iš vištos šlaunelės išimti kaulą, ir gautą šlaunį be kaulo padalinti į dvi lygias dalis. Lengvai pamušti ir pabarstyti prieskoniais, kapotu česnaku, apšlakstyti sultimis ir sojos padažu. Palikti pasimarinuoti. Tada merkti į kiaušinio plakinį, apvolioti dribsniuose ir kepti ant aliejaus keptuvėje kol gražiai parus.
Padažui apelsino žievelę plonai nulupti (balto sluoksnio neturi būti) ir supjaustyti plonais šiaudeliais, papriką supjaustyti taip pat. keptuvėje išlydyti sviestą, suberti cukrų ir pakepinti, kol cukrus išsilydys, tada supilti iš apelsino išspaustas sultis, suberti žieveles ir papriką. Užvirinti, įpilti sojos padažo ir patroškinti keturias minutes. Pirštukus apsilaižyti galima kaip skanu!
QUOTE(smike @ 2006 01 29, 18:53)
Išbandžiau nuostabiai skanų receptą Taigi, dalinuosi ir su jumis.
Vištienos šlaunelių muštiniai su azijietišku padažu
Vištienos šlaunelių muštiniai su azijietišku padažu
Taip aprašyta reiks būtinai pagaminti
QUOTE(smike @ 2006 01 29, 18:53)
Išbandžiau nuostabiai skanų receptą Taigi, dalinuosi ir su jumis.
Vištienos šlaunelių muštiniai su azijietišku padažu
1
Vištienos šlaunelių muštiniai su azijietišku padažu
1
O man labai rūpi ar čia reikalingos blauzdelės ar šlaunelės
QUOTE(Asta @ 2006 01 22, 20:59)
Šiandien kepiau Kijevo kotletus Tiesiog negali nepasisekti pagal toki išsamų aprašymą
reiks pameginti ir man labai jau man patinka kijevo kotletai
QUOTE(Asta @ 2006 01 22, 19:59)
Šiandien kepiau Kijevo kotletus Tiesiog negali nepasisekti pagal toki išsamų aprašymą
Pati nebandziau, bet drauge pirma karta dare Kijevo kotletus, tai sake, pagal toki issamu Giedriaus recepta negali neiseiti, o isejo SUPER
[quote=Braske,2003 06 24, 10:22]
Labai greitas ir paprastas patiekalas.
Vistienos krutinele supjaustau gana smulkiais gabaliukais, apibarstau prieskoniais vistienai ir apkepinu. Ant virsaus dedu konc. kukuruzu ir konc. zirneliu (jei reikia pamaitinti daugiau zmoniu sudedu visa maza indeli kukuruzu ir visa maza ind. zirneliu ). uzpilu keciupo, vandens ir patroskinu apie 10min. Valgome sita patiekala su ryziais. Kas valge, visiems patiko . Skanaus.
[/reiks ir man taip su žirneliais ir kukurūzais, pirmą kartą perskaičiau ...
Labai greitas ir paprastas patiekalas.
Vistienos krutinele supjaustau gana smulkiais gabaliukais, apibarstau prieskoniais vistienai ir apkepinu. Ant virsaus dedu konc. kukuruzu ir konc. zirneliu (jei reikia pamaitinti daugiau zmoniu sudedu visa maza indeli kukuruzu ir visa maza ind. zirneliu ). uzpilu keciupo, vandens ir patroskinu apie 10min. Valgome sita patiekala su ryziais. Kas valge, visiems patiko . Skanaus.
[/reiks ir man taip su žirneliais ir kukurūzais, pirmą kartą perskaičiau ...
o gal kas nors žinot kaip gaminti vištos krūtinėlę su vyšnių padažu. Per "Baltojo katino svetaine" visai neseniai rodė, bet nespėjau užsirašyti recepto, o taip skaniai ten atrodė...O "Katino" internetinė svetainė kaip tyčia neatsidaro Jei kas nors žinot, būsiu labai dėkinga jei į asmeninę parašytumėt
Jei galima ne į asmeninę, bet čia. Ir aš nooooooriu