Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos patiekalai

Aš irgi pasidalinsiu...
Su aguonomis:
Paukštienos krūtinelę pamušti, pavolioti kiaušinyje, ir po to į aguonas pavolioti. Kepti įkaitintoje orkaitėje arba keptuveje.
Au soja:
Pamušti,pavoliot kiaušinyje, po to sojoje,po to vel kiausinyje.
skanaus
Atsakyti
Greita ir skanu

Vistienos krutineles pirsteliai

Krutinele supjaustoma juostelemis apie 2 cm.plocio,apibarstoma Santa Marios prieskoniais ir juodaisiais pipirais.mirkoma kiausinio plakinyje,apvoliojama dziuveseliuose.Kepti keptuveje.Labai tinka pomidoru padazo ir majonezo misinys su cesnaku.

SKANAUS!!!
Atsakyti
Siandien isbandziau Beas pasiulyta vistienos su alyvuogemis receptuka. Laaabai skanu. smile.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau Kijevo kotletus clap_1.gif Tiesiog negali nepasisekti pagal toki išsamų aprašymą thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau nuostabiai skanų receptą thumbup.gif Taigi, dalinuosi ir su jumis. 4u.gif

Vištienos šlaunelių muštiniai su azijietišku padažu

1 šlaunelė,
2 česnako skiltelės,
1 kiaušinis,
30 g avižinių dribsnių,
azijietiškų prieskonių (aš naudojau Garam Masala, galima ir Curry),
sojos padažo, citrinos sulčių, pipirų, druskos.

Padažui:
20 g sviesto,
1 apelsinas,
50 g paprikų,
1 šaukštas cukraus (aš dėjau šaukštelį- buvo pats tas),
sojos padažo.

Iš vištos šlaunelės išimti kaulą, ir gautą šlaunį be kaulo padalinti į dvi lygias dalis. Lengvai pamušti ir pabarstyti prieskoniais, kapotu česnaku, apšlakstyti sultimis ir sojos padažu. Palikti pasimarinuoti. Tada merkti į kiaušinio plakinį, apvolioti dribsniuose ir kepti ant aliejaus keptuvėje kol gražiai parus.
Padažui apelsino žievelę plonai nulupti (balto sluoksnio neturi būti) ir supjaustyti plonais šiaudeliais, papriką supjaustyti taip pat. keptuvėje išlydyti sviestą, suberti cukrų ir pakepinti, kol cukrus išsilydys, tada supilti iš apelsino išspaustas sultis, suberti žieveles ir papriką. Užvirinti, įpilti sojos padažo ir patroškinti keturias minutes. Pirštukus apsilaižyti galima kaip skanu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 01 29, 18:53)
Išbandžiau nuostabiai skanų receptą  thumbup.gif Taigi, dalinuosi ir su jumis.  4u.gif

Taip aprašyta thumbup.gif reiks būtinai pagaminti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2006 01 29, 18:53)
Išbandžiau nuostabiai skanų receptą  thumbup.gif Taigi, dalinuosi ir su jumis.  4u.gif

1

O man labai rūpi ar čia reikalingos blauzdelės ar šlaunelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 01 22, 20:59)
Šiandien kepiau Kijevo kotletus clap_1.gif    Tiesiog negali nepasisekti pagal toki išsamų aprašymą  thumbup.gif

reiks pameginti ir man labai jau man patinka kijevo kotletai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 01 22, 19:59)
Šiandien kepiau Kijevo kotletus clap_1.gif    Tiesiog negali nepasisekti pagal toki išsamų aprašymą  thumbup.gif

Pati nebandziau, bet drauge pirma karta dare Kijevo kotletus, tai sake, pagal toki issamu Giedriaus recepta negali neiseiti, o isejo SUPER
Atsakyti
[quote=Braske,2003 06 24, 10:22]
Labai greitas ir paprastas patiekalas.
Vistienos krutinele supjaustau gana smulkiais gabaliukais, apibarstau prieskoniais vistienai ir apkepinu. Ant virsaus dedu konc. kukuruzu ir konc. zirneliu (jei reikia pamaitinti daugiau zmoniu sudedu visa maza indeli kukuruzu ir visa maza ind. zirneliu biggrin.gif). uzpilu keciupo, vandens ir patroskinu apie 10min. Valgome sita patiekala su ryziais. Kas valge, visiems patiko biggrin.gif. Skanaus.
[/reiks ir man taip su žirneliais ir kukurūzais, pirmą kartą perskaičiau ...
Atsakyti
o gal kas nors žinot kaip gaminti vištos krūtinėlę su vyšnių padažu. Per "Baltojo katino svetaine" visai neseniai rodė, bet nespėjau užsirašyti recepto, o taip skaniai ten atrodė...O "Katino" internetinė svetainė kaip tyčia neatsidaro unsure.gif Jei kas nors žinot, būsiu labai dėkinga jei į asmeninę parašytumėt blush2.gif
Atsakyti
Jei galima ne į asmeninę, bet čia. Ir aš nooooooriu smile.gif essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti