700 g viščiukų sparnelių
3 šaukštai sojų padažo
1 šaukštas sauso šerio
1 šaukštas sutarkuotos imbiero šaknies
1 skiltelė česnako, susmulkinta
2 šaukštai aliejaus
0,3 puodelio kukurūzų krakmolo
0,6 puodelio vandens
2 svogūnai su laiškais, supjaustyti plonomis juostelėmis
1 šaukštelis supjaustyto imbiero šaknies
Supjaustykite viščiukų sparnelius; išmeskite viršūnėles (arba palikite sultiniui).
Sumaišykite sojų padažą, šerį, sutarkuotą imbierą ir česnaką dideliame dubenyje; įdėkite viščiuką ir išmaišykite.
Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai, retkarčiais apverskite.
Išimkite viščiuką; išsaugokite marinatą.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sumažinkite ugnį iki vidutinės. Apvoliokite viščiuko gabaliukus kukurūzų krakmole; sudėkite į keptuvę ir apkepkite iš visų pusių.
Išimkite viščiuką; nusausinkite. Į tą pačią keptuvę supilkite vandenį ir išsaugotą marinatą. Sudėkite viščiuką; pabarstykite svogūnais ir supjaustytu imbieru. Uždenkite ir troškinkite 5 minutes, arba kol viščiukas suminkštės.
Šaltinis: Žurnalas "Kviečiu prie stalo"