QUOTE(Elena @ 2005 05 17, 12:13)
Siūlau.Išbandytas.Visai nieko
Paimam vištienos krūtinėle.Perpjaunam kad būtų gabaliukai kaip karbonadams. Išmušam, lengvai taip, tada barstom prieskonių, pagal skonį ir nuotaiką.Paliekam pasimarinavimui. Imam žalias bulvės, nulupam, tarkuojam su burokinę tarką. Vištienos gabaliukus mirkom į kiaušinio plakinį, tada dedam į bulvės ir aplibdom su bulvėm.Nežinau aš čia gerai paaiškinau nu tipo vietoj džiuvesėlių į bulvių tarkius.Ir kepam. Toks bulvinis blynas su įdaru.Arba vištiena bulvių pataluose...va kaip gražu Kepam keptuvėje. Apibarstome žaliais svogūnų laiškais..ir valgome, su daržovėm, nes jau garnyras lyg ir yra. Skanaus.
Paimam vištienos krūtinėle.Perpjaunam kad būtų gabaliukai kaip karbonadams. Išmušam, lengvai taip, tada barstom prieskonių, pagal skonį ir nuotaiką.Paliekam pasimarinavimui. Imam žalias bulvės, nulupam, tarkuojam su burokinę tarką. Vištienos gabaliukus mirkom į kiaušinio plakinį, tada dedam į bulvės ir aplibdom su bulvėm.Nežinau aš čia gerai paaiškinau nu tipo vietoj džiuvesėlių į bulvių tarkius.Ir kepam. Toks bulvinis blynas su įdaru.Arba vištiena bulvių pataluose...va kaip gražu Kepam keptuvėje. Apibarstome žaliais svogūnų laiškais..ir valgome, su daržovėm, nes jau garnyras lyg ir yra. Skanaus.
Patiko , retkarčiais, paįvairinimui