Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos patiekalai

QUOTE(Pasariote @ 2005 05 10, 12:52)
Kas kepat vista ,,ant butelio ,,-tai ar tas buteliukas neissilydo ? Ar uzkimsti ?

As irgi esu keleta kartu taip kepus vista,bet sodindavau ne ant butelio,o ant puslitrinio stiklainio.Uzkimsti nereikia.I ji dar pripildavau vandens,tai iskepta vista nebuna sausa thumbup.gif .Ir sakyciau gal greiciau iskepa,nes i vidu garuoja karsti garai.Stiklainis tikrai neisilydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2005 05 10, 10:15)
As irgi esu keleta kartu taip kepus vista,bet sodindavau ne ant butelio,o ant puslitrinio stiklainio.Uzkimsti nereikia.I ji dar pripildavau vandens,tai iskepta vista nebuna sausa thumbup.gif .Ir sakyciau gal greiciau iskepa,nes i vidu garuoja karsti garai.Stiklainis tikrai neisilydo smile.gif


Na dabar pagalvojau-uzkimsti tai tikrai nereikia smile.gif Puslitrinis stiklainis aisku kad nesilydo,bet kazkas rase kad kepa su buteliu nuo limonado,o jis gi plastmasinis ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fausta @ 2004 05 25, 13:58)
O aš siūlau pasidaryti įdarytas šlauneles.
Reikia didesnių šlaunelių, nuo jų nunerti odą , bet pasistengti taip, kad ji nesuplyštų. Ir į vidų prikimšti įdaro - susmulkinti mėsytę nuo kaulo nuėmus, pievagrybių, poro, pieskonių , žodžiu fantazuoti galima. Ir tada su dantų krapštukais susmeigti, kad įdaras neiškristų. Forma to kepsniuko turi gautis kaip tikros šlaunelės.Ir į orkaitę.
Garnyras tai jau kam koks patinka.
Skanaus. smile.gif

o kas daro tik is odeliu??? SOS SOS skubiai reikia kur galima Kaune nusipirkti odeliu?
Atsakyti
Siūlau.Išbandytas.Visai nieko mirksiukas.gif
Paimam vištienos krūtinėle.Perpjaunam kad būtų gabaliukai kaip karbonadams. Išmušam, lengvai taip, tada barstom prieskonių, pagal skonį ir nuotaiką.Paliekam pasimarinavimui. Imam žalias bulvės, nulupam, tarkuojam su burokinę tarką. Vištienos gabaliukus mirkom į kiaušinio plakinį, tada dedam į bulvės ir aplibdom su bulvėm.Nežinau aš čia gerai paaiškinau g.gif nu tipo vietoj džiuvesėlių į bulvių tarkius.Ir kepam. Toks bulvinis blynas su įdaru.Arba vištiena bulvių pataluose...va kaip gražu tongue.gif Kepam keptuvėje. Apibarstome žaliais svogūnų laiškais..ir valgome, su daržovėm, nes jau garnyras lyg ir yra. Skanaus.
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2005 05 10, 17:36)
Na dabar pagalvojau-uzkimsti tai tikrai nereikia  smile.gif Puslitrinis stiklainis aisku kad nesilydo,bet kazkas rase kad kepa su buteliu nuo limonado,o jis gi plastmasinis ? blink.gif


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na manau, kad tikrai ne plastmasinį turėjo omenyje
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2005 05 17, 12:13)
Siūlau.Išbandytas.Visai nieko  mirksiukas.gif
Paimam vištienos krūtinėle.Perpjaunam kad būtų gabaliukai kaip karbonadams. Išmušam, lengvai taip, tada barstom prieskonių, pagal skonį ir nuotaiką.Paliekam pasimarinavimui. Imam žalias bulvės, nulupam, tarkuojam su burokinę tarką. Vištienos gabaliukus mirkom į kiaušinio plakinį, tada dedam į bulvės ir aplibdom su bulvėm.Nežinau aš čia gerai paaiškinau  g.gif  nu tipo vietoj džiuvesėlių į bulvių tarkius.Ir kepam. Toks bulvinis blynas su įdaru.Arba vištiena bulvių pataluose...va kaip gražu  tongue.gif Kepam keptuvėje. Apibarstome žaliais svogūnų laiškais..ir valgome, su daržovėm, nes jau garnyras lyg ir yra. Skanaus.


skamba labai skainiai, reikės savaitgalį išbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga888 @ 2005 05 17, 08:21)
o kas daro tik is odeliu??? SOS SOS skubiai reikia kur galima Kaune nusipirkti odeliu?

http://www.supermama...opic=4030&st=48 čia yra apie odeles, o jų pirkt yra visose paukštyno parduotuvėse ir prekybos centruose mirksiukas.gif skanaus
Atsakyti
Aš gaminu vištiena a-la kiniškai taip:
Perku vištienos filę, maždaug 0,5 kg. 3 asmenų šeimynai per akis biggrin.gif
Supjaustau juostelem, apibarstau "Santa Marija" vištienos su cinamonu prieskoniais, palaikau kokį 30 min., apkepinu aliejuje kokias 7 min., paskui įdedu kokius 4-5 valgomus šaukštus saldžiarūgščio pomidorų padažo ir dar truputį pakepinu. O tuo tarpu verda ryžiai biggrin.gif Ir šaldytos daržovės šalia verda tongue.gif
Tada mėsytę palieku "ramybėj", ryžiai jau irgi išvirti, nukošiu daržoves, dedu į keptuvę ir apkepu svieste su grietine + prieskoniukų, tipo "Vegetos".
Merginos, per pusvalandį toooooooooookį super patiekalą pagaminu - ir labais kanų ir labai lengvą ir iš vis, pabandyklit 4u.gif
Nuotraukoj gal nelabai kaip atrodo....čia tik spėjau įdėti ir tuoj dingo tą lėkštė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2003 07 15, 21:36)
Višta ant butelio

Viskas taip pat kaip ir recepte višta folijoj, tik: nevyniojat i foliją, o  pripilat butelį (sprito 0.33L arba panasu butelį) vandens ir ant jo užmaunat vista. Tada pašaunat i orkaitę, ir kepat. Niam kaip skanu gaunasi, nes višta buna apskrudusi, bet mėsa labai sultinga.



Parasyta (sprito 0.33 ) tai ar buna toks ne plastikinis ??????
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2005 05 19, 08:12)
Parasyta (sprito 0.33 ) tai ar buna toks  ne plastikinis ??????



biggrin.gif Būna (čia gali pažiūrėti) biggrin.gif

Nepyk, kad juokiuosi, bet taip ir būna, kad paskui bobutė katiną mikrobangėj džiovina biggrin.gif Net nešautų mintis, kad kažkas gali pagalvoti apie plastmasinį butelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2005 04 29, 13:36)
Man labai patinka tokios salotos:
poras
pekino kopūstas
kons.ananasai
rūk. šlaunelė
majonezas
Pabandykit,gal kam ir labai patiks 4u.gif

Mes irgi taip gaminame. Labai,labai skanu!
Atsakyti
si savaitgali gaminau toki patiekala is vistienos odeliu, na ne vien is ju: reikia -
vistienos farso, morku, pievagrybiu, surio fermentinio, svoguniuku, majonezo, pomidoru padazo. farsa, tarkuotas morkas ir suri , susmulkintus pievagrybius ir sovunus sumaisai idedi kelis saukstus majonezo. tada vynioji i vistienos odele kaip balandeli ir dedi i riebalais patepta skarda, ipili obuoliu sulciu virsu aptepi majonezo+pomidoru padazo misiniu. kepiau 200 apie valanda labai skaniai apskrudo thumbup.gif ir labai skanu. prie ju tinka sviezios darzovytes ir ryziai.
Atsakyti