Aš gaminu vištiena a-la kiniškai taip:
Perku vištienos filę, maždaug 0,5 kg. 3 asmenų šeimynai per akis
Supjaustau juostelem, apibarstau "Santa Marija" vištienos su cinamonu prieskoniais, palaikau kokį 30 min., apkepinu aliejuje kokias 7 min., paskui įdedu kokius 4-5 valgomus šaukštus saldžiarūgščio pomidorų padažo ir dar truputį pakepinu. O tuo tarpu verda ryžiai

Ir šaldytos daržovės šalia verda
Tada mėsytę palieku "ramybėj", ryžiai jau irgi išvirti, nukošiu daržoves, dedu į keptuvę ir apkepu svieste su grietine + prieskoniukų, tipo "Vegetos".
Merginos, per pusvalandį toooooooooookį super patiekalą pagaminu - ir labais kanų ir labai lengvą ir iš vis, pabandyklit
Nuotraukoj gal nelabai kaip atrodo....čia tik spėjau įdėti ir tuoj dingo tą lėkštė