Irgi neskaičiau visos temos, tai nepykit jei pasikartosiu
1. Vištos krūtinėlė su kokosuVištos krūtinėlė, pamušta, "karbonadukai", ištepta kokiu nors mangų-čili padažu (galima ir plaktame kiaušinyje) ir apvoliota kokoso drožlėse ir kepi keptuvėje.
Prie to labai tinka ryžiai, apkepti keptuvėje, tada į skarda ir dar pridėti įvairių vaisių (galima marinuotų) - aš tai dedu konservuotų ananasų, persikų, ir visas sultis ten supilu ir padažo likutį, dar pasūdau pagal skonį ir taip pat pridedu kepintų riešutų (dažniausiai žemės).
Dar galima kokį panašų padažiuką pasigaminti iš pvz. tų pačių ananasų sulčių užpiltų ant svieste pakepinto šaukšto miltų, taip pat pridėti prieskoniu.
Labai skanu
2. Vištiena su sezamu Vištos sparneliai, kulšelės arba bet kas kita ištepta taip pat kokiu nors tirštu, saldžiarūgščiu - aštriu (saldus čili, čili-mango, čili-persikų,..) padažu ir apvoliota sezamo sėklose, kepti prkaitėje, skardoje kartu su obuoliais ir bulvėm arba kuo kitu (įpilti šiek tiek vandens ar sulčių kokių). Irgi labai skanu ir akiai malonu