Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 14:56)
Nu va matot ,jus sakot ,kad as bloga psichologe ,o as supratau ,kad tai vyksta jusu seimoje -jusu anyta  yra jusu antra motina dabar ,taip kad -seima ,norit jus to ar nenorit .
As jums dar karta sakau -jei jus gyvenate po anytos stogu -ji cia seimininke  ir jus privalote sokti pagal jos dudele . Nenorite to daryti -eikit pas savo tevus ,tada vyras soks pagal ju dudele .
O  tai paslaptingumas nera isskirtinis skorpiono zenklas?

lotuliukas.gif ne nu jus ir interpretuotoja lotuliukas.gif ta anyta gyvena uz 300 km nuo manes, kaip ir mano tevai, mes su vyru gyvenam kitam Lietuvo kraste ir anyta realiai matau kelis kartus per metus, bet ir tai sugeba nervu pagadint, nes kai neturi nuotaikos atakuoja visus telefoniniais skambuciais ir taip bando rodyti savo galia. Matot, ji su savo toooookiu charakteriu net vaikus nuo saves atstume, o tai jau, manau, nera gerai, ir cia kaip jau skorpionisko isskirtinumo nematau, o tik atstumencias savybes. Tai jus, TAMARA, ar galite atsakyti i paprastus klausimus, kuriuos uzdaviau, ar skorpioniska galybe neleidzia nei to padaryti? As esu zmogus konkretus, atejau uzdaviau klausima, gavau atsakyma ir viskas, nemegstu marazmu, kai zmogus bando kurt pasakeles is rusio, nezinodama aplinkybiu, cia jums ne koks serialas ir is viso, kuo daugiau skaitau Tamaros postu, tai toks jausmas, kad skorpionas ne zodiako zenklas, o diagnoze.

P.S. anyta niekada nepretenduos i motinos varda, atsiprasau, to reikia nusipelnyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 21 rugsėjo 2010 - 16:28
vat Tamaros postus paskaičius ir man tokia mintis ateina į galvą lotuliukas.gif kad tai diagnozė lotuliukas.gif
P.S ne visus, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wit: 21 rugsėjo 2010 - 16:36
QUOTE(aistuzele @ 2010 09 21, 18:25)
lotuliukas.gif  ne nu jus ir interpretuotoja  lotuliukas.gif  ta anyta gyvena uz 300 km nuo manes, kaip ir mano tevai, mes su vyru gyvenam kitam Lietuvo kraste ir anyta realiai matau kelis kartus per metus, bet ir tai sugeba nervu pagadint, nes kai neturi nuotaikos atakuoja visus telefoniniais skambuciais ir taip bando rodyti savo galia. Matot, ji su savo toooookiu charakteriu net vaikus nuo saves atstume, o tai jau, manau, nera gerai, ir cia kaip jau skorpionisko isskirtinumo nematau, o tik atstumencias savybes. Tai jus, TAMARA, ar galite atsakyti i paprastus klausimus, kuriuos uzdaviau, ar skorpioniska galybe neleidzia nei to padaryti? As esu zmogus konkretus, atejau uzdaviau klausima, gavau atsakyma ir viskas, nemegstu marazmu, kai zmogus bando kurt pasakeles is rusio, nezinodama aplinkybiu, cia jums ne koks serialas ir is viso, kuo daugiau skaitau Tamaros postu, tai toks jausmas, kad skorpionas ne zodiako zenklas, o diagnoze.

P.S. anyta niekada nepretenduos i motinos varda, atsiprasau, to reikia nusipelnyti.

Vargs moteris .Ji pamato sunu tik 2 kartus per metus ...Na tai nenuostabu ,kad skambina .O jus nepagalvojote ,kad tai jus zmones erzinat ,o ne zmones jus?As manau ,kad ne tik savo anyta skorpiona jus apsnekat su savo giminele.
Pazystu tokiu ala fyfu ,kaip jus .Nieko blatno -bobos kiaules akimis ir tiek biggrin.gif Jei ji butu mergele ar liutas - varytumet issijuosus ta pacia dainele ,tik ant mergeliu ar liutu .Jums kas ,bile pakalbeti .
O cia ta jusu skambi fraze -nepretenduos i motinos varda ,jei nenusipelnys ...tai jau juscia klystate .Tai jus turit nusipelnyti i geros marcios varda .
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 09 21, 18:35)
vat Tamaros postus paskaičius ir man tokia mintis ateina į galvą  lotuliukas.gif kad tai diagnozė  lotuliukas.gif
P.S ne visus, žinoma  biggrin.gif

biggrin.gif Nu nieko nepadarysi ..skorpionai -isskirtinai paslaptingai viliojantys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 18:15)

biggrin.gif  Nu nieko nepadarysi ..skorpionai -isskirtinai paslaptingai viliojantys  biggrin.gif

4u.gif blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 17:15)
Vargs moteris .Ji pamato sunu tik 2 kartus per metus ...Na tai nenuostabu ,kad skambina .O jus nepagalvojote ,kad tai jus zmones erzinat ,o ne zmones jus?As manau ,kad ne tik savo anyta skorpiona jus apsnekat  su savo giminele.
Pazystu tokiu ala fyfu ,kaip jus .Nieko blatno -bobos kiaules akimis ir tiek  biggrin.gif Jei ji  butu mergele ar liutas -  varytumet issijuosus ta pacia dainele ,tik ant mergeliu ar liutu .Jums kas ,bile pakalbeti .
O cia ta jusu skambi fraze -nepretenduos i motinos varda ,jei nenusipelnys ...tai jau juscia klystate .Tai jus turit nusipelnyti i geros marcios varda .
Papildyta:

biggrin.gif  Nu nieko nepadarysi ..skorpionai -isskirtinai paslaptingai viliojantys   biggrin.gif

atsiprasau, bet jus jau perzengiat visas imanomas padorumo ribas. Jus mane pazistat, mes matemes nors karta, kad vadinat cia mane fifa? Cia jau yra izeidinejimai, o ne argumentuoti pasisakymai. Jus tikriausiai ikunijat visas blogiausias sio zenklo savybes, mano uosviene, bent jau siek tiek kulturingesne. Is kur jus traukiat tokius dalykus, kad as kazka su kazkuo aptarineju, as nesu toks zmogus, apsnekejimo nemegstu, nei kai mane apsneka, nei pati ta darau. O ka jus norit pasakyti, teigdama boba kiaules akimis, kurioje vietoje cia jusu galybe, isskirtinumas, nepakartojamumas. Taip gali kalbeti tik saves ir kitu negerbiantis zmogus, as jusu cia neizeidineju ir nevadinu ivairiausiais epitetais. Su jumis kiek matau, is viso kulturingai padiskutuoti neimanoma, cia yra tik viena "tiesa", jusu, kaip sakoma visi lygus, bet yra lygesniu uz kitus. Fui net slykstu pasidare, jei neturit ka pasakyt protingo, tai geriau is viso patylekit, nes erudicijos savo tokiais pasisakymais visai nedemonstruojat.

p.s. nusipelnyti as turiu geros zmonos varda, o ne marcios ir t.t. Ne uosvienei su manim gyventi, o vyrui. Isvada galima padaryti tokia, jei tokio tipo skorpionai kaip jus, nusileistu ant zemes ir neturetu napaleono sindromo, visiems gyventi butu paprasciau, nes toks jausmas, kad kovojat su vejo malunais, o kuo toliau tuo labiau matosi, kad neturit nei menkiausios kulturos, tikriausiai net ir issilavinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 22 rugsėjo 2010 - 06:43
QUOTE(aistuzele @ 2010 09 22, 08:39)
atsiprasau, bet jus jau perzengiat visas imanomas padorumo ribas. Jus mane pazistat, mes matemes nors karta, kad vadinat cia mane fifa? Cia jau yra izeidinejimai, o ne argumentuoti pasisakymai. Jus tikriausiai ikunijat visas blogiausias sio zenklo savybes, mano uosviene, bent jau siek tiek kulturingesne. Is kur jus traukiat tokius dalykus, kad as kazka su kazkuo aptarineju, as nesu toks zmogus, apsnekejimo nemegstu, nei kai mane apsneka, nei pati ta darau. O ka jus norit pasakyti, teigdama boba kiaules akimis, kurioje vietoje cia jusu galybe, isskirtinumas, nepakartojamumas. Taip gali kalbeti tik saves ir kitu negerbiantis zmogus, as jusu cia neizeidineju ir nevadinu ivairiausiais epitetais. Su jumis kiek matau, is viso kulturingai padiskutuoti neimanoma, cia yra tik viena "tiesa", jusu, kaip sakoma visi lygus, bet yra lygesniu uz kitus. Fui net slykstu pasidare, jei neturit ka pasakyt protingo, tai geriau is viso patylekit, nes erudicijos savo tokiais pasisakymais visai nedemonstruojat.

p.s. nusipelnyti as turiu geros zmonos varda, o ne marcios ir t.t. Ne uosvienei su manim gyventi, o vyrui. Isvada galima padaryti tokia, jei tokio tipo skorpionai kaip jus, nusileistu ant zemes ir neturetu napaleono sindromo, visiems gyventi butu paprasciau, nes toks jausmas, kad kovojat su vejo malunais, o kuo toliau tuo labiau matosi, kad neturit nei menkiausios kulturos, tikriausiai net ir issilavinimo.

A ,nu tai jo ,jums ,matote ,izeidineti galima ,bet neduok Die kas noras jums tuo paciu atsakys -tragedija .Pradedat rekti ,kad jus izeide ,perzenge padorumo ribas .O jus nepagalvojote ,kad savo izeidinejimais isprovokuojat zmoniu kalbejimo maniera su jumis .As garantuoju ,kad ir gyvenime jus tokia pati kaip ir cia.Todel nekaltinkit skorpionu ,jie nekalti ,cia jusu charakteris kaltas ...Keiskites ,kol dar laikas .
Atsakyti
Vat tuo skorpionai ir stiprus -sugeba atsakyti tuo paciu ,sugeba zmogu ,kuris priesiskai nusiteikes skorpiono atzvilgiu , sunaikinti ,parodyti jo menka ir purvina ego .O tada jau jie puola verkslenti -mes nekalti ,mus skorpionas izeide ir sutrype ...
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 22, 10:53)
Vat tuo skorpionai ir stiprus -sugeba atsakyti tuo paciu ,sugeba zmogu ,kuris priesiskai nusiteikes skorpiono atzvilgiu , sunaikinti ,parodyti jo menka  ir purvina ego .O tada jau jie puola verkslenti -mes nekalti ,mus skorpionas izeide ir sutrype ...

Bet būna ir tokių skorpionų, kurie puola pirmi, kad tik neduok Dieve jų pirmų kas nors neįžeistų. Būtent iš savo anytos skorpionės aš išmokau atsikirsti tuo pačiu (nes pažeminti jai kitą tai tas pats kas nusišvilpti...)
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 09 22, 12:18)
Bet būna ir tokių skorpionų, kurie puola pirmi, kad tik neduok Dieve jų pirmų kas nors neįžeistų. Būtent iš savo anytos skorpionės aš išmokau atsikirsti tuo pačiu (nes pažeminti jai kitą tai tas pats kas nusišvilpti...)

Skorpionams pazeminti -tikrai ,kad nusisvilpt .Jei jie jaucia , itaria priesiska nusistatyma-reikia tiketis ,kad gels .Ir nereikia kazka sakyti ar nesakyti .Skorpionas labai paskiliauna savo nuojauta ,kuri jo niekad ...na ,bukime teisingi biggrin.gif ,beveik niekad neapgauna.
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 21, 18:15)
Vargs moteris .Ji pamato sunu tik 2 kartus per metus ...Na tai nenuostabu ,kad skambina .O jus nepagalvojote ,kad tai jus zmones erzinat ,o ne zmones jus?As manau ,kad ne tik savo anyta skorpiona jus apsnekat  su savo giminele.
Pazystu tokiu ala fyfu ,kaip jus .Nieko blatno -bobos kiaules akimis ir tiek  biggrin.gif Jei ji  butu mergele ar liutas -  varytumet issijuosus ta pacia dainele ,tik ant mergeliu ar liutu .Jums kas ,bile pakalbeti .
Papildyta:

biggrin.gif  Nu nieko nepadarysi ..skorpionai -isskirtinai paslaptingai viliojantys  biggrin.gif

žinot ką reiškia žodis diagnozė? lotuliukas.gif tai kaip nebūtų gaila, ne puikiausių charakterio bruožų išvardinimas biggrin.gif

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 22, 10:53)
Vat tuo skorpionai ir stiprus -sugeba atsakyti tuo paciu ,sugeba zmogu ,kuris priesiskai nusiteikes skorpiono atzvilgiu , sunaikinti ,parodyti jo menka  ir purvina ego .O tada jau jie puola verkslenti -mes nekalti ,mus skorpionas izeide ir sutrype ...

ir žinot kuo dar išsiskiria? biggrin.gif kaip nebelieka argumentų arba yra įrodoma skorpiono netiesa ir klydimas arba kaip šiuo atveju nusikalbėjimas-jie pasidaro agresyvūs grubūs ir puola vardan puolimo smile.gif o grubumas -silpnumo požymis, deja biggrin.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2010 09 22, 11:18)

puola pirmi tada kai pajunta kad žmogus už jį stipresnis ir galintis taip pat atsikirsti smile.gif tada puola pirmi kad išeitų tipo nugalėję smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif kas cia stipresnis uz skorpiona? Jus abi ,kurios pirmos pradejot juodinti skorpionus? Baikit ,nemyzkit i faze -uztrumpins dar .Ne pirma diena gyvenu siame sviete ,todel tokie pasakymai ,kaip wit ir kitos ,nu ,kur anyta ne mama,tiek pazystami .Tie draskymaisi ir sakymai -justiokie anokie ,o vat mes tai gerieciai -jau tokie vaikiski ... biggrin.gif Raminkites moteros ,nieko jau cia nepakeisit ,skorpionai kaip buvo ,taip ir liks patys paciausi zodiake . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 22, 12:53)
lotuliukas.gif    kas cia stipresnis uz skorpiona? Jus abi ,kurios pirmos pradejot juodinti skorpionus? Baikit ,nemyzkit i faze -uztrumpins dar .Ne pirma diena gyvenu siame sviete ,todel tokie pasakymai ,kaip wit ir kitos ,nu ,kur anyta ne mama,tiek pazystami .Tie draskymaisi ir sakymai -justiokie anokie ,o vat mes tai gerieciai -jau tokie vaikiski ...  biggrin.gif  Raminkites  moteros ,nieko jau cia nepakeisit ,skorpionai kaip buvo ,taip ir liks patys paciausi zodiake .  biggrin.gif

labai skorpioniška - grubu, vulgaru
Atsakyti