QUOTE(wit @ 2010 09 17, 09:44)
nepasakyčiau nei ta nei ana savybė ne prie širdies
o pochuizmas būdingas daugeliui. tik skorpionai mėgėjai juo mosuoti kaip vėliava.. tipo , aš toooooks svarbus kad visi kiti man px
kad bailiai -nesutinku. kad melagiai -taip tas melavimas pas juos tuos toks įdomus, skiedžia vardan skiedimo.. tą pačią istoriją gali pasakoti kiekvienam kitaip , taip kaip tam kas klauso parankiau..
o pochuizmas būdingas daugeliui. tik skorpionai mėgėjai juo mosuoti kaip vėliava.. tipo , aš toooooks svarbus kad visi kiti man px
kad bailiai -nesutinku. kad melagiai -taip tas melavimas pas juos tuos toks įdomus, skiedžia vardan skiedimo.. tą pačią istoriją gali pasakoti kiekvienam kitaip , taip kaip tam kas klauso parankiau..
O kodėl bijo prisipažinti, kad kažką ne taip padarė ar pasielgė, bet už nugaros daro, o kai tiesiai šviesiai paklausi ar tai tiesa, jie sako ne. Po to turint akivaizdžius melavimo įrodymus - jie pasako gi aš tau sakiau (nu bet man kažkaip atsakymas ne niekaip nevirsta žodeliu taip ) Bet ar tai būdinga tik skorpionams- nedrįsčiau taip teigti...