Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

Nepreivartaukit skorpiono atgailauti uz padarytas klaidas .Nes ir kiti zenklai tai sunkiai daro .O skorpionas dar labiau lieka prie savo nuomones ,kai mato ,jog kiti bando ispeesti is jo atsiprasyma bet kokia kaina .Skorpionas nedurnas ,jis zino ,kad nusizengia taisyklems ne jis vienas ,todel kaltinti tik ji tuo -kvailas reikalas .
Atsakyti
O sakykit kokias būdais galima "pririšti" skorpioną prie savęs ir ko jis labiausiai nemėgsta kito žmogaus elgesyje (kas būtų jam didžiausias įžeidimas)?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 09 15, 13:07)
O sakykit kokias būdais galima "pririšti" skorpioną prie savęs ir ko jis labiausiai nemėgsta kito žmogaus elgesyje (kas būtų jam didžiausias įžeidimas)?

g.gif neistikimybe ir melas i i akis (kai skorpionas jaucia ,kad meluojama jam ,bet tas ,,kuris meluoja dievagojasi ,jog sako teisybe).Viskas -peilis tada skorpionui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 15, 16:17)
g.gif  neistikimybe ir melas i  i akis (kai skorpionas jaucia ,kad  meluojama jam ,bet tas ,,kuris meluoja  dievagojasi ,jog sako teisybe).Viskas -peilis tada skorpionui  biggrin.gif  biggrin.gif

na o kuriam zodiako zenklui tai nebutu peilis?
pati esu tipine skorpione, nuolat seku sia tema, bet paskutiniu metu izvelgiu kazkoki susireiksminima g.gif
Atsakyti
QUOTE(nereiksminga @ 2010 09 15, 18:31)
na o kuriam zodiako zenklui tai nebutu peilis?
pati esu tipine skorpione, nuolat seku sia tema, bet paskutiniu metu izvelgiu kazkoki susireiksminima  g.gif

Tada neesat tikras skorpionas ,esat su priemaisomis .Nes skorpionas ir susireiksminimas zengia koja kojon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 16, 11:30)
Tada neesat tikras skorpionas ,esat su priemaisomis .Nes skorpionas ir susireiksminimas zengia koja kojon  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif būūūūūūūtent
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 09 15, 14:07)
O sakykit kokias būdais galima "pririšti" skorpioną prie savęs ir ko jis labiausiai nemėgsta kito žmogaus elgesyje (kas būtų jam didžiausias įžeidimas)?


Manau jokiais mirksiukas.gif Jis tik PATS savo valia gali "prisiristi" ir jei taip nutiks, jums nieko nebereikes daryti, jis bus nuostabus jums. Todel skorpionai patys paciausi tik JO mylimiems zmonems, nes tikra tiesa, kitiems jis gali buti gana bjauri asmenybe doh.gif Labiausiai jie nemegsta melo.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 09 16, 14:02)
Manau jokiais  mirksiukas.gif  Jis tik PATS savo valia gali "prisiristi" ir jei taip nutiks, jums nieko nebereikes daryti, jis bus nuostabus jums. Todel skorpionai patys paciausi tik JO mylimiems zmonems, nes tikra tiesa, kitiems jis gali buti gana bjauri asmenybe  doh.gif Labiausiai jie nemegsta melo.

Nemėgsta melo g.gif - bet patys bailiai ir melagiai (na čia apie vyrišką skorpionų giminę)
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 09 16, 14:12)
Nemėgsta melo  g.gif  - bet patys bailiai ir melagiai (na čia apie vyrišką skorpionų giminę)


Melagiu yra. Sutinku. Kad bailiai g.gif sakyciau atvirksciai, gal sunkiai apsisprendziantys labiau. As ir apie vyrus, nelabai pazistu moteru skorpioniu.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 09 16, 15:41)
Melagiu yra. Sutinku. Kad bailiai  g.gif  sakyciau atvirksciai, gal sunkiai apsisprendziantys labiau. As ir apie vyrus, nelabai pazistu moteru skorpioniu.

drinks_cheers.gif neapsisprendžia ar sakyti tiesą, ar meluoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 09 16, 14:44)
drinks_cheers.gif neapsisprendžia ar sakyti tiesą, ar meluoti  biggrin.gif

Ne ,ne ..jus ne taip suprantate skorpionu ..kaip cia pasakius graziau ..pochuizma ...Jei jam nesvarbus zmogus,kuris ji bando padaryti naminiu gyvuneliu , skorpionas su malonumu ji kankins ir meluos ir izeis ir sutryps.Jei tik jis skorpionui nereiksmingas ir nevertas pagarbos .
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 09 16, 10:52)
thumbup.gif  thumbup.gif būūūūūūūtent

Bet sakykit ka norit ,skorpiono si charakterio savybe daug geresne ,nei avinu kvailas uzsispyrimas .
Atsakyti
QUOTE(.Tamara. @ 2010 09 16, 18:27)
Ne ,ne ..jus ne taip suprantate skorpionu ..kaip cia pasakius graziau ..pochuizma ...Jei jam nesvarbus zmogus,kuris ji  bando padaryti naminiu gyvuneliu  , skorpionas su malonumu ji kankins ir meluos  ir izeis  ir sutryps.Jei tik jis skorpionui nereiksmingas ir nevertas pagarbos .
Papildyta:

Bet sakykit ka norit ,skorpiono si  charakterio savybe daug geresne ,nei avinu kvailas uzsispyrimas .

nepasakyčiau smile.gif nei ta nei ana savybė ne prie širdies smile.gif
o pochuizmas būdingas daugeliui. tik skorpionai mėgėjai juo mosuoti kaip vėliava.. smile.gif tipo , aš toooooks svarbus kad visi kiti man px smile.gif
kad bailiai -nesutinku. kad melagiai -taip smile.gif tas melavimas pas juos tuos toks įdomus, skiedžia vardan skiedimo.. tą pačią istoriją gali pasakoti kiekvienam kitaip , taip kaip tam kas klauso parankiau..smile.gif
Atsakyti