kaip su vyrais skorpais tai nezinau, bet kas liecia moteris, tai galiu papriestarauti del skorpionu, jie kaip tik pasiduoda kancioms ir gali gyventi kentedami su nenorimu zmogumi, nes ir astrologai raso, kad skorpionai megsta kankinti save. as pritariu tam.
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2010 09 09, 16:53)
Mano aplinkoje nemazai skorpionu, t.y. uosviene (apsaugok viespatie), drauge, sunus t.t. Tai bendrai galiu pasakyti, kad tai labai paslaptingi zmones, neretai arogantiski, neretai pervertinantys save (dazniau galvoja apie save geriau nei yra is tikruju), megsta, kai vadzios butu ju rankose, nesupranta ir nenori suprasti liepiamos nuosakos, labai nori, kad jiems visi paklustu ir sutiktu su ju nuomone, nuomone ju daznai nelanksti, jei jau susidare kazkokia nuomone tai neismusi is galvos ir jos nepakeisi, nors ir butu ji absurdiska. Labai vertina nepriklausomybe, pinigai jiems valdzios zenklas. Labai megsta kirsti is pasalu, kai zmogus buna labiausiai pazeidziamas, prisimena viska kas buvo ir pries desimt metu ir pasitaikius progai tai primins. Gerosios savybes butu, imlus informacijai, megsta atrasti ir suzinoti kazka naujo, su jais galima pakalbeti apie daug ka (jei tai juos domina), jie kazkuo traukia, bet kai pritraukia arba lieki su jais amzinais draugais arba priesais. As pati esu oziaragis, tai su skorpionais santykiai problematiski, ir vieni ir kiti gali duoti is pasalu, kad net saldu darosi
Vienu zodziu, sunkios jus asmenybes, mieli skorpionai
taip , aistuzele , sutinku su jusu parasymu, ypac del senu nuoskaudu priminimo. bet mes kovojam del teisybes, nieko nedarome neteisingai, as prisimenu nuoskaudas ilgai ir jas galiu labai daznai priminti, nes as del to isgyvenu, nemiegu, man skaudu buna, del blogo kito zmogaus elgesio, gal todel , kad mes, skorpionai, labiau rupinames kitais ir del kitu sukame galva, pamirsdami savo laime. o kas liecia oziaragius, tai tiesa, as juos labai gerbiu, bet jei jie nuolat provokuoja ir erzina grubiais pasakymais, tai buna skaudu, todel norisi issiaiskinti, o kada bandai aiskintis oziaragiai pyksta ir kaltina , kad juos puoli. Musu ir yra beda ta, kad mes nuolat ieskom teisybes, kurios deja nera...