Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

tai tikriausiai 2 opozicijos, nieko čia ypatingo, kaip tik sakyčiau labai prastas suderinamumas.
Atsakyti
Aga, to aš ir bijau.
Atsakyti
Nu tai gal yra ir teigiamų veiksnių.
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti, kaip derinasi Skorpionas vyras ir Dvynys moteris?
Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2010 08 03, 13:40)
Gal kas gali pakomentuoti, kaip derinasi Skorpionas vyras ir Dvynys moteris?

Niekas nesiderina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nebent tie ,kurie moka uzgesinti ugni ..ugnegesiai -vienu zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
O vyras Skorpionas ir moteris Svarstyklės - kokia sąjunga?
Atsakyti
čia nelabai esmė, kokie zodiako ženklai, reikia kiekvieną atvejį individualiai nagrinėt, bet esu mačius, kaip netgi su labai prastu suderinamumu poros gyvena ilgai ir laimingai ir atvirkščiai, labai daug lemia individualus žmogaus charakteris ir jo noras stengtis dėl santykių. pavyzdziui turiu porą, kur moteris skorpionė, vyras dvynys, jie ženkla, kuris dažniausiai reiškiasi kaip smurtas, ir ką moteris šokinėja, draskosi, visur įžvelgia sąmokslus, neištikimybę ir pan, vyrukas labai stabilaus charakterio, neemocingas kantriai įrodinėja ir aiškina, kad nėra taip kaip jai atrodo ir per beveik 10 metų jie vis dar kartu, moteris netgi pati aprimo, pasikeitė, ėmė labiau pasitikėti, tuo tarpu visi sakė, kad tokiai porai nelemta ilgai išlikti kartu, bet žmonės norėjo būti kartu, abu labai stengėsi ir susitvarkė su tuo labai sunkiu aspektu, o kartais atrodytų du žmonės tiesiog skirti vienas kitam, bet kiekvienas žiūri tik į save, kito nematydamas ir galvodamas, kad jei jau taip, tai likimas viską ant lėkštutės padės, taip ir nueina skirtingais keliais.
Atsakyti
Man tai kesti tie rinkimai parinkimais kas su kuo .Ne nuo zenklu tai priklauso ,o nuo noro gyventi kartu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 16 rugpjūčio 2010 - 08:18
noras irgi labai svarbu, jei jis abipusis, tai ištempia ir sudėtingą suderinamumą. jei noras nepakankamas ir tobulas suderinamumas nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 16 rugpjūčio 2010 - 10:15
QUOTE(vygra @ 2010 07 31, 18:50)
pati esu skorpionas ir    sutinku su daugeliu jiems priskiriamų bruožų, bet svarbiausia jei mes mylim tai mylim tik vieną ir iki grabo lentos, jei pykstam tai pykstam visą gyvenimą ir kandam tada kai sunkiausia... taip ir aš tokia jei mane apdergė tai aš nekriokiu, neapkalbu , bet laukiu, o išlaukus kertu  iš visos jėgos mirksiukas.gif , va taip bus mano vienai kolegei kuri apšiko man dušia, kol aš buvau dekrete ( kol buvau darbe bijojo), o be to mes tikrai geri kriminalistai  thumbup.gif
Papildyta:
" Skorpioną galima arba mylėti, arba nekęsti – abejingais likti neįmanoma."- turiu pstebėti, kad mūsų dar ir bijo, o šiaip aš visai geras žmogus blush2.gif




thumbup.gif Apibūdinimas labai taiklus ir teisingas. Kaip pirštu į aki apie mane.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 08 16, 10:14)
noras irgi labai svarbu, jei jis abipusis, tai ištempia ir sudėtingą suderinamumą. jei noras nepakankamas ir tobulas suderinamumas nepadės.


Idomu, kiek kartu reikes kartoti tai, kol "dauguma" susipras.

... noras
noras
oras
noras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populistinis: 24 rugpjūčio 2010 - 10:45
skorpionas ir bus skorpionu lotuliukas.gif
Atsakyti