QUOTE(Eiryn @ 2010 06 27, 21:46)
Jo gyvenimo kredo:
"Jei vogti tai tik milijoną, jei mylėti tai tik gražuolę ir iki gyvenimo pabaigos" Kraštutinumų mėgėjas, dažnai tylus, visad stebintis aplinką, pradžioj ir su manim būdavo toks tylus, nedaug kalbėdavo, vis klausydavosi ką aš papasakosiu, bet sakau jis kaip vilkolakis, atėjus tinkamui metui, labai pasikeičia ir galų gale atsiskleidžia. Truputį pastudijavau jį ir galų gale perpratau, bet man jis toks labai labai
sedejau ir galvojau kaip trumpai apibudint savo vyra, bet ta fraze tai tip top mano skorpionui.
ir dar man daznai vyras pasako, kad jei ir kada isiskirtume, nors apie tai net nenoretu pagalvot, bet jei netycia...maza kas, tai sako pirma zmona ir liks pirma, kad ir kokia ji bebutu.
o kad nori turet salia jei ne pacia graziausia bet prisiziurincia moteri tai ir tiesa, nes ir man daznai sako "jei butum kitokia nei esi, tai sako as pats kazka daryciau , kad atrodytum kitaip, net po stadiona kartu lakstyciau.'ir cia ne todel , kad jis ne myli, ne tiesiog tiesa kad ir kiek pazystu skorpionu jie megsta tokias moterys, bet ne engia ir kitokiu, tiesiog salia nori turet butent tokias.
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 07 08, 14:58)
aišku, kad nesąmonė, skorpionas negali egzistuoti be sekso, negaus ilgiau ir be jokio sąžinės graužaties eis ieškoti kitur.
is dalies pritariu, kad skorpionai tikrai sunkiai pakelia laika be sekso. jiem niekada negana
.pati esu svarstykles.bet man seksas nera gyvenime pirmoj vietoj, o va mano vyrui tai daznai net ir lepteliu, kad kartais atrodo kad jo gyvenime pirma vieta sekas
ir ten kazkas rase, kad jie ilgai alkani neisbus tas ir tiesa.bet nesutinku , kad eina be sazines grauzaties ieskot, na bent ne mano skorpionas.
ir gal dabar kazkas pagalvos nu is kur as garantuota. tai atsakau drasiai , kad garantuota, nes mus dabar skiria labai didelis atstumas tai jis galetu eit kazkur juk as net nematyciau , bet pirma jam istikimybe pirmoj vietoj ir jis nei man nei sau neatleistu jei kuris nusizengtume siai taisyklei ir jis is tu kad jei netycia net pasibuciuotu su kita jis ilgai neislaikytu , nes sazine ji uzgrauztu ir pats pasisakytu.todel kai jau labai labai sunku, jis is kito pasaulio krasto parskrenda namo kad ir tebuna praeje 2 savaites nebuvimo kartu vien tam kad numalsintu ta alki ir sekancia diena vel iskrenda. nes pasake, geriau as lektuvo bilietam isleisiu pinigus, nei paskui nagus grausiu" nuejes i sona" del keliu minuciu malonumo ir galiausiai prarasiu seima. taciau aisku, gal tai nera vien zodiako zenklo nuopelnas, gal tai daugiau ir nuo zmogaus priklauso.