QUOTE(Olkin @ 2010 03 15, 18:07)
Sveikos,
ir as skorpione. Bet nepasakyciau, kad tipiska. Gimus i zenklo pabaiga. Visur tik girdziu, kad skorpiones sunkaus harakterio, kad labai seksualios ir pritrenkiancios. Na nepasakyciau taip apie save. Sutiksiu, kad esu stiraus harakterio, bet tikrai moku atleisti, tikrai moku nutyleti, tikraimoku laukti. Man patinka valdyti situacija, bet moku ir prisitaikyti. Esu gera drauge, turiu savo nuomone, moku buti lydere. Bet tikrai nevisada issakau savo nuomone, tikrai toli grazu ne visur rodau savo lyderio savybes. Del seksualumo... Ai, net nzn. Nepaskyciau
Ir nauji pazistami, kartais ir seni tikrai nustemba isgirdus, kad as skorpione...
Tai ka, as netipiska? Ar kazko apie save nezinau? Ar apie skoprionus? Ka manot?
ir as skorpione. Bet nepasakyciau, kad tipiska. Gimus i zenklo pabaiga. Visur tik girdziu, kad skorpiones sunkaus harakterio, kad labai seksualios ir pritrenkiancios. Na nepasakyciau taip apie save. Sutiksiu, kad esu stiraus harakterio, bet tikrai moku atleisti, tikrai moku nutyleti, tikraimoku laukti. Man patinka valdyti situacija, bet moku ir prisitaikyti. Esu gera drauge, turiu savo nuomone, moku buti lydere. Bet tikrai nevisada issakau savo nuomone, tikrai toli grazu ne visur rodau savo lyderio savybes. Del seksualumo... Ai, net nzn. Nepaskyciau
Ir nauji pazistami, kartais ir seni tikrai nustemba isgirdus, kad as skorpione...
Tai ka, as netipiska? Ar kazko apie save nezinau? Ar apie skoprionus? Ka manot?
Pritariu tau aš taip pat skorpionė, bet gimusi paskutinę dieną šiaip jaunystėj niekas nepatikėdavo, kad esu skorpionė, dabar po truputį visi pradeda įtarti mano ženklą matyt su amžium ir tos savybės ryškėja.... bet kad tikrai būčiau tipiška skorpionė, taip nėra....dažnai nusileidžiu žmonėms (aišku jokiu būdu svetimiems nenusileidžiu) Manau kadangi mums teko gimti į ženklo pabaigą tai likom be kelių skorpiono savybių ir tiek, galbūt atiteko kelios šaulio savybės vietoj tų prarastųjų, bet vis vien esam SKORPIONĖS (ir man tai patinka )