Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Olkin @ 2010 03 15, 18:07)
Sveikos,
ir as skorpione. Bet nepasakyciau, kad tipiska. Gimus i zenklo pabaiga. Visur tik girdziu, kad skorpiones sunkaus harakterio, kad labai seksualios ir pritrenkiancios. Na nepasakyciau taip apie save. Sutiksiu, kad esu stiraus harakterio, bet tikrai moku atleisti, tikrai moku nutyleti, tikraimoku laukti. Man patinka valdyti situacija, bet moku ir prisitaikyti. Esu gera drauge, turiu savo nuomone, moku buti lydere. Bet tikrai nevisada issakau savo nuomone, tikrai toli grazu ne visur rodau savo lyderio savybes. Del seksualumo... Ai, net nzn. Nepaskyciau  blush2.gif
Ir nauji pazistami, kartais ir seni tikrai nustemba isgirdus, kad as skorpione...  g.gif
Tai ka, as netipiska? Ar kazko apie save nezinau? Ar apie skoprionus? tongue.gif Ka manot? smile.gif

Pritariu tau mirksiukas.gif aš taip pat skorpionė, bet gimusi paskutinę dieną smile.gif šiaip jaunystėj niekas nepatikėdavo, kad esu skorpionė, dabar po truputį visi pradeda įtarti mano ženklą biggrin.gif matyt su amžium ir tos savybės ryškėja.... bet kad tikrai būčiau tipiška skorpionė, taip nėra....dažnai nusileidžiu žmonėms (aišku jokiu būdu svetimiems nenusileidžiu) Manau kadangi mums teko gimti į ženklo pabaigą tai likom be kelių skorpiono savybių ir tiek, galbūt atiteko kelios šaulio savybės vietoj tų prarastųjų, bet vis vien esam SKORPIONĖS (ir man tai patinka clap_1.gif )
Atsakyti
QUOTE(Almukas:* @ 2010 03 16, 18:20)
Pritariu tau  mirksiukas.gif  aš taip pat skorpionė, bet gimusi paskutinę dieną  smile.gif  šiaip jaunystėj niekas nepatikėdavo, kad esu skorpionė, dabar po truputį visi pradeda įtarti mano ženklą  biggrin.gif  matyt su amžium ir tos savybės ryškėja.... bet kad tikrai būčiau tipiška skorpionė, taip nėra....dažnai nusileidžiu žmonėms (aišku jokiu būdu svetimiems nenusileidžiu) Manau kadangi mums teko gimti į ženklo pabaigą tai likom be kelių skorpiono savybių ir tiek, galbūt atiteko kelios šaulio savybės vietoj tų prarastųjų, bet vis vien esam SKORPIONĖS (ir man tai patinka  clap_1.gif )

Sutinku! ir man patinka buti Skorpione. biggrin.gif
As tai 20 diena gimus, net gal 19 mirksiukas.gif Bet vis tiek i pabaiga. Tai, matyt, tai tikrai daro savo itaka.
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2010 03 16, 20:21)
Sutinku! ir man patinka buti Skorpione.  biggrin.gif
As tai 20 diena gimus, net gal 19  mirksiukas.gif Bet vis tiek i pabaiga. Tai, matyt, tai tikrai daro savo itaka.

Tai dar ne tokia visiška mėnesio pabaiga ax.gif aš tai vat net 22 dieną, o ji net kai kuriais metais būna kaip šaulio diena, tik vat kai aš tais metais gimiau, buvo skorpiono diena clap.gif
Atsakyti
Apie netipiškumą.
Tiesos rėžimas į akis priklauso nuo situacijos, žmogaus, kurį "paprotint" norisi, ir dar daug kitų dalykų. Manau, kad kiekvienas skorpionas kai ką nutyli, kai ko nesako, nusileidžia, ne visiems ir ne visada į akis šokti norisi smile.gif Visi mes turim šlykščių savybių, tik gaila, kad ne visas baisiosios savybės nuo zodiako ženklo priklauso biggrin.gif

Mano atveju, reikia "nusipelnyti" žiaurią tiesą, įkandimą, pasišaipymą ar kitą ne itin malonią reakciją smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedHair: 18 kovo 2010 - 11:21
As taip pat viena is tu nuostabiuju skorpionu thumbup.gif ir gyvenu su tokiu pat nuostabiu skorpionu wub.gif galiu pasakyti, kad anksciau esu bendravusi ir su veziais ir su zuvimis, nes kaip ir jie mus turetu traukti ir is tiesu kazkaip traukdavo, bet vis delto galiu pasakyti, kad su to paties zenklo atstovu yra daug paprasciau, nes nesunku nuspeti jo elgesi ar keslus, nes tai taip viskas pazystama ... bigsmile.gif
Atsakyti
o kodėl mano skorpionas švelnus kaip kačiukas ?biggrin.gif gimęs spalio 31
Atsakyti
Mano sesuo - skorpionė ir vyras - skorpionas. Turi truputį panašių charakterio savybių - liežuvio aštrumą, mokėjimą įgelt ten, kur skausmingiausia. Tačiau sesuo, kaip skorpionė, yra daug aršesnė. Jos charakteris iš tiesų labai sudėtingas ir bet kuriam žmogui sunkiai pakeliamas. Vyro, kaip skorpiono, charakteris žymiai švelnesnis. Gal būt dėl to, kad jis intravertiškas, o sesuo ekstravertiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangre_azul: 31 kovo 2010 - 12:45
as matyt, busiu geriausia skorpu tramdytoja - senelis, tevas, brolis, vyras, ir dar vaikas skorpuku zada gimt doh.gif
sunku su jais, bet lengva iveikt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 05, 01:17)
as matyt, busiu geriausia skorpu tramdytoja - senelis, tevas, brolis, vyras, ir dar vaikas skorpuku zada gimt doh.gif
sunku su jais, bet lengva iveikt.  mirksiukas.gif

Jums pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
vietoj saldumynų.. moliūgo sėklų, javinukų..?? hm.. nemanau smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(Teide1 @ 2009 01 31, 19:31)
As is savo patirties galiu pasakyti, kad dauguma zmoniu (ypac vyru) prisibijo skorpionu.

Mitai apie juos sklando wink.gif Kad kanda, kad gelia.. smile.gif Bet gi jie nekanda, jei gražiai su jais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilema @ 2010 04 20, 11:25)

Mitai apie juos sklando wink.gif Kad kanda, kad gelia.. smile.gif Bet gi jie nekanda, jei gražiai su jais wink.gif

Taip ,tu teisi .Is asmenines patirties galiu pasakyti ,kad yra zmoniu rusis tokia ,kurie kanda ,kanda ,seiliojasi ,bando ispirti ,o paskui ,kai as ,kaip skorpionas ,mostelnu gerai savo uodega neapsikentus ,tai tada pasigirsta verksmai is "nuskriaustojo" puses ,kad mol ,kaip gi cia taip -as nieko blogo nenorejau ,o ji sitaip mane su zememis sudirbo ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sutinku,visada aukas vaidina, nors pradeda pirmi.
Atsakyti