Aš skorpionė. Ar kas rašė,kad jiems kandžiojimasis natūralus dalykas... Tik jei nepavyksa(ar nesinori) kitam įkast,kanda sau... Kartais,netgi dažnai,skorpionui gerai tada,kai yra blogai.
O ką perskaičiau,tai labai daug tiesos čia radau apie skorpionų atstovus.
Aš irgi skorpionė
Bendrai paėmus:
1. Skorpionas - skorpionui nelygus. Tarp mano draugų yra daug skorpionų, bet esam visiškos priešingybės.
2. Kandu retai, bet skaudžiai (pelnytai).
3. Patinka medžioti, bet sumedžiojus sunku paleisti.
4. Vertinu kritiką, kai ji laiku ir vietoj. Teisintis juk niekas nedraudžia
5. Tik čia sužinojau, kad priešgimtadieninė depresija yra normalus dalykas skorpionui, o aš vis galvodavau "kas blyn čia darosi"
6. Šeima ir draugai yra viskas. Jei kanda man, kartais galiu atleisti, bet jei jiems...
Bendrai paėmus:
1. Skorpionas - skorpionui nelygus. Tarp mano draugų yra daug skorpionų, bet esam visiškos priešingybės.
2. Kandu retai, bet skaudžiai (pelnytai).
3. Patinka medžioti, bet sumedžiojus sunku paleisti.
4. Vertinu kritiką, kai ji laiku ir vietoj. Teisintis juk niekas nedraudžia
5. Tik čia sužinojau, kad priešgimtadieninė depresija yra normalus dalykas skorpionui, o aš vis galvodavau "kas blyn čia darosi"
6. Šeima ir draugai yra viskas. Jei kanda man, kartais galiu atleisti, bet jei jiems...
Sveikos as taip pat skorpionas na mano draugas mane vadina kai susipykstam maza raganiuke as nepykstu nes ragana man kaip komplimentas na o suprasti skorpiona tai tas pats kaip skaityti maju heroglifus na o ,kad buna pries gimtadieni depresija tas tai tiesa nes pries kaledas ar tiesiog vasara del nezinomos priezasties tai va ir kas mus gali suprasti jei pacios nesuprantam saves
Sveikos skorpiones - as irgi tokia. Nors musu budo bruozai ir susije su "pasikandziojimais", bet uztat kokios esame verzlios, dalykiskos, uzsispyrusios (is geraja prasme).
Daznai tai padeda isgyventi ir buti matomam bei idomiam.
Didziuojuosi savo zenklu, zinau kad vyrui su mamimi nelengva, bet uztat linksma.....
Laikykites - gimtadienis dar toli
Daznai tai padeda isgyventi ir buti matomam bei idomiam.
Didziuojuosi savo zenklu, zinau kad vyrui su mamimi nelengva, bet uztat linksma.....
Laikykites - gimtadienis dar toli
QUOTE(burbanti @ 2010 02 08, 11:28)
Ta uodega- ne tik ginklas apsiginti ,bet ...ji yra nematoma ,kai mes vaiksciojam ji priduoda plastikos ir klubu bangavima ,todel vyrai visada atkreipia demesi i skorpionu eisena -jiems patinka
sutinku
QUOTE(RedHair @ 2010 02 13, 00:02)
sutinku
O nepastebejot ,kad musu igimta koketiskuma kitos laiko dirbtinu maivymusi ir akiu vartymu Esu tai girdejus ir ne is vieno vyro ,bet tai buvo vyrai i kuriu merginimus nekreipiau demesio .Matyt vyriskos ambicijos neleido pripazinti jiems ,kad anie nera ydomus
QUOTE(burbanti @ 2010 02 08, 12:28)
Ta uodega- ne tik ginklas apsiginti ,bet ...ji yra nematoma ,kai mes vaiksciojam ji priduoda plastikos ir klubu bangavima ,todel vyrai visada atkreipia demesi i skorpionu eisena -jiems patinka
SUUUUUUUPER PASAKYTA
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 11 26, 01:01)
Laba ant jumis.
Kadangi šiandien mane kamuoja nemiga, bastausi po temas, pačiai sau nebūdingas. Nes netikiu tais apibendrintais horoskopais Bet, vienok, šiandien kažko pasidarė įdomu, kokie gi yra žmonės, gimę po ta pačia saule
Iš praktinių pastebėjimų turiu pasakyti: kiek gyvenime esu sutikusi Skorpionų, jie visi charakterio bruožais ženkliai skyrėsi tarpusavyje Kai kurie - ganėtinai tylūs, ramūs, kai kurie - ganėtinai plepūs..ir t.t.
P.S. aš irgi esu gimusi po Skorpiono saule.
Kadangi šiandien mane kamuoja nemiga, bastausi po temas, pačiai sau nebūdingas. Nes netikiu tais apibendrintais horoskopais Bet, vienok, šiandien kažko pasidarė įdomu, kokie gi yra žmonės, gimę po ta pačia saule
Iš praktinių pastebėjimų turiu pasakyti: kiek gyvenime esu sutikusi Skorpionų, jie visi charakterio bruožais ženkliai skyrėsi tarpusavyje Kai kurie - ganėtinai tylūs, ramūs, kai kurie - ganėtinai plepūs..ir t.t.
P.S. aš irgi esu gimusi po Skorpiono saule.
Puse charizmatisku supermoteru skorpiones , ale mat kaip
QUOTE(renax @ 2010 02 16, 14:09)
Puse charizmatisku supermoteru skorpiones , ale mat kaip
Ne tik charizmatiskos ,bet ir kieto charakterio ,kuri labai graziai suvynioja i auksini popiereli ...kad graziau atrodytu taip sakant -mokam apgauti publiką
priesgimtadienine depresija?!tai va kas ir man buna,pries kiekviena savo gimtadieni pradedu stresuot,nors kiti ir ramina juk ne pensininke esi tik va idomu kaip iveikt ta depresija?