Idomus zenklas.
Teko daug skorpionu sutikti. Ir darbe (darbdaviai), ir asmeniniam gyvenime. Imanoma su jais graziuoju gyvent, bet turi jiems visiskai paklusti arba tiesiog pasitraukt is akiracio, jei neatlaikai ju noro tave keisti ir kritikos.
Nesutinku su seksualumu.
1-2 kartai per savaite - norma. Svarbiau yra miegas, poilsis. Kadangi nervu sistema itin jautri, tai jiems svarbus poilsis ir i seksa jie jo nekeis.
As cia kalbeju apie skorpionus vyrus.
Itaigus. Paprastus zodzius pasako nepaprastai itaigiai, spinduliuoja stipria energija.
Turi kazka tokio destruktyvaus... nemoku paaiskint... buna, kad sedi, viskas gerai, viskas normaliai, o staiga ima ir papilia savo nuodu. GAli laikytis graziai savaite, menesi, bet ateis diena, kai viska islies. Be gailescio. Jei nesigaus zodziu, parodys veiksmu.
Laikosi ivairiausiu taisykliu, principu, rezimo.
QUOTE(Cigoniuke @ 2009 11 26, 02:07)
Idomus zenklas.
Teko daug skorpionu sutikti. Ir darbe (darbdaviai), ir asmeniniam gyvenime. Imanoma su jais graziuoju gyvent, bet turi jiems visiskai paklusti arba tiesiog pasitraukt is akiracio, jei neatlaikai ju noro tave keisti ir kritikos.
Nesutinku su seksualumu.
1-2 kartai per savaite - norma.Svarbiau yra miegas, poilsis. Kadangi nervu sistema itin jautri, tai jiems svarbus poilsis ir i seksa jie jo nekeis.
Itaigus. Paprastus zodzius pasako nepaprastai itaigiai, spinduliuoja stipria energija.
Turi kazka tokio destruktyvaus... nemoku paaiskint... buna, kad sedi, viskas gerai, viskas normaliai, o staiga ima ir papilia savo nuodu. GAli laikytis graziai savaite, menesi, bet ateis diena, kai viska islies. Be gailescio. Jei nesigaus zodziu, parodys veiksmu.
Nesutinku su seksualumu.
1-2 kartai per savaite - norma.Svarbiau yra miegas, poilsis. Kadangi nervu sistema itin jautri, tai jiems svarbus poilsis ir i seksa jie jo nekeis.
Na ,paklusti man niekas neturi Kaip tik atvirksciai -vyruose visada ieskojau tokio vyriškumo ,kuris mane pažabotų,kuris galetu ir sugebetu nuramionti "karštį"Ir ne paslaptis -patenkintu seksualiai . Jus gi parnerio skorpiono vilciu nepateisinot (libido ),todel ir mylites 1-2 kartus per savaite
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 26, 12:48)
Na ,paklusti man niekas neturi Kaip tik atvirksciai -vyruose visada ieskojau tokio vyriškumo ,kuris mane pažabotų,kuris galetu ir sugebetu nuramionti "karštį"Ir ne paslaptis -patenkintu seksualiai . Jus gi parnerio skorpiono vilciu nepateisinot (libido ),todel ir mylites 1-2 kartus per savaite
nesu grazuole ar manekene. Sutinku.
Galbut jau rado grazesne ir seksualesne. Juk daug dabar vienisu.
Galbut mylisi po 1-2 k. per diena.
Ne visiems duota buti profesionalais lovoje, juk galima to ismokti abiems. jei yra abipusis noras. Aciu uz kritika .
QUOTE(Cigoniuke @ 2009 11 26, 02:07)
Idomus zenklas.
Nesutinku su seksualumu.
1-2 kartai per savaite - norma. Svarbiau yra miegas, poilsis. Kadangi nervu sistema itin jautri, tai jiems svarbus poilsis ir i seksa jie jo nekeis.
Nesutinku su seksualumu.
kaip apie mane parasyta,nu
be poilsio skorpas-ne zmogus
mustis as nelabai megstu,nu bet jei jau reikia,tai galiu
mano vyras pvz vezys,tai galiu konstatuot liudna fakta,kad daigtus jis dauzo dazniau uz mane...bet as visada griebiu uz didesnio ir brangesnio
na,o tie,kurie musa moteris-ne vyrai,nesvarbu koks ju zenklas,tokiais reikia atsikratyti ir kuo greiciau
QUOTE(romuciukas @ 2009 11 27, 00:49)
mano vyras pvz vezys,tai galiu konstatuot liudna fakta,kad daigtus jis dauzo dazniau uz mane...bet as visada griebiu uz didesnio ir brangesnio
Papildyta:
QUOTE(Cigoniuke @ 2009 11 27, 00:27)
Ne visiems duota buti profesionalais lovoje, juk galima to ismokti abiems. jei yra abipusis noras.
Saunuole Visiskai su tavimi sutinku
Papildyta:
QUOTE(ne5te @ 2009 10 28, 01:21)
na su juo sunku buna, bet ir jam su manimi,..... jau 3 metai kaip kartu gyvename ...
Labai dziaugiuosi uz jus
QUOTE(burbanti princiesa @ 2009 11 26, 12:48)
Na ,paklusti man niekas neturi Kaip tik atvirksciai -vyruose visada ieskojau tokio vyriškumo ,kuris mane pažabotų,kuris galetu ir sugebetu nuramionti "karštį"Ir ne paslaptis -patenkintu seksualiai .
Vat butent, o su tokiu charakteriu vyra, kuris pazabotu, surasti ne taip jau ir lengva
QUOTE(romuciukas @ 2009 11 27, 00:49)
be poilsio skorpas-ne zmogus
veikla yra gerai, bet poilsis dar geriau
Bet čia ar tik man taip atrodo, ar moterys skorpionės yra medžiotojos Ta prasme didesnis malonumas yra suvilioti vyrą ar jį pasiekti (susibendrauti ir t.t.), negu kai vyras pats kariasi ant kaklo...
QUOTE(wanila @ 2009 12 10, 17:50)
Bet čia ar tik man taip atrodo, ar moterys skorpionės yra medžiotojos Ta prasme didesnis malonumas yra suvilioti vyrą ar jį pasiekti (susibendrauti ir t.t.), negu kai vyras pats kariasi ant kaklo...
tikra teisybe,jei lengvai pasiekiamas, pasidaro nebeidomu
QUOTE(wanila @ 2009 12 10, 17:50)
tiesa... bet kartais norisi kad ir Tave pasiektų bet retai čia bent jau man,,, atrodo kiek vaikinų aplinkuj seilę varvina bet vat aš noriu to kito kuri nesiduoda apvyniojamas
QUOTE(Cigoniuke @ 2009 11 27, 00:27)
Galbut jau rado grazesne ir seksualesne. Juk daug dabar vienisu.
Galbut mylisi po 1-2 k. per diena.
Ne visiems duota buti profesionalais lovoje, juk galima to ismokti abiems. jei yra abipusis noras. Aciu uz kritika .
Eik jau ...neiesko skorpionai grazuoliu,ne to jiems reikia ...ne idealaus kuno ar veido bruozu .Reikia ,kad anie jaustu ,jog yra geidžiami žiauriai
Ir ne kritika cia buvo ,o nuomonės išdėstymas pagal burbančios spkorpionišką temperamentą
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2009 11 27, 10:09)
Palauk,palauk... Tu maišai- darbas vs poilsis .As kalbu - pasimylejimai (darbai) vs poisis.Tai yr du absoliuciai skirtingi darbai
QUOTE(burbanti @ 2009 12 29, 02:59)
Palauk,palauk... Tu maišai- darbas vs poilsis .As kalbu - pasimylejimai (darbai) vs poisis.Tai yr du absoliuciai skirtingi darbai
Cia ne darbas nei minties netureciau tai darbu pavadinti nors ir i poilsi nepanasu
QUOTE(sachar @ 2009 12 29, 09:20)
Cia ne darbas nei minties netureciau tai darbu pavadinti nors ir i poilsi nepanasu
Jeeeee....gyvenimas be kūnų alsuojančių aistra -ne gyvenimas skorpionui