Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(sachar @ 2009 02 02, 10:43)
Butent  thumbup.gif

O as savaitgali apsikriokiau vienu metu  doh.gif Maniau, akd jau viskas pamirsta, bet nuoskaudos dar likusios  verysad.gif

o kas nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 02, 10:53)
o kas nutiko unsure.gif

Tiesiog isijauciau,issipasakojau ir susigraudinau doh.gif Kalbejom apie daug ka: apie darba, dabartines simpatijas, vyrus apskritai ir apie BMB (nes jis musu bendras draugas kaip ir buves). Maniau, akd praeitis jau palikta ir nekelia joiu emociju, bet bepasakojant vistiek iskilo nuoskaudos unsure.gif verysad.gif Xinoma apie buvima kartu nei minties neturiu, per daug jis krito mano akyse, bet prisiminimai apie tai koks buvo gyvenimas ir kaip jis pasielge dar skaudina
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 02 02, 10:57)
Tiesiog isijauciau,issipasakojau ir susigraudinau  doh.gif Kalbejom apie daug ka: apie darba, dabartines simpatijas, vyrus apskritai ir apie BMB (nes jis musu bendras draugas kaip ir buves). Maniau, akd praeitis jau palikta ir nekelia joiu emociju, bet bepasakojant vistiek iskilo nuoskaudos unsure.gif  verysad.gif Xinoma apie buvima kartu nei minties neturiu, per daug jis krito mano akyse, bet prisiminimai apie tai koks buvo gyvenimas ir kaip jis pasielge dar skaudina

vat šita suprantu unsure.gif laikykis 4u.gif
neklausinėsiu, ką tau padarė, tiesiog laikykis, tai tik praeitis kurios pakeisti negali, gali tik eiti į priekį ir daugiau tokių klaidų nebedaryti.

o aš kaip visada čia bigsmile.gif
Atsakyti
As ir nezadu jos keisti, kaip bebutu as jam uz daug ka dekinga, net uz toki elgesi, nes zinau kas yra negerai ir ko as nenoriu savo gyvenime tongue.gif O ir siaip, tik del to kas buvo as tapau tokia nuostabi, protinga ir grazi lotuliukas.gif thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 02 02, 11:05)
O ir siaip, tik del to kas buvo as tapau tokia nuostabi, protinga ir grazi  lotuliukas.gif  thumbup.gif

vat man tokia, kad visada butumei bigsmile.gif

viskas lekiu daug darbų šiandiena reikia pdaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 02, 11:07)
viskas lekiu daug darbų šiandiena reikia pdaryti doh.gif

Sekmytes 4u.gif
Atsakyti
jau namie,pasimasažavusi, su vaiku rimtai pasikalbėjome,valgyti užkaista biggrin.gif
Atsakyti
Kaip noriu namo... unsure.gif Siandien darbe mokesciu sulaukem, tai vietos sau nerandu unsure.gif
Atsakyti
o čia dabar kodėl, tikrina, o tu prie ko biggrin.gif
nusišypsok duok kavikes ir bus gerai mirksiukas.gif
tai kaip viskas pasibaigė g.gif
Atsakyti
Pabegau, nelaukiau pabaigos lotuliukas.gif

Ryt suzinosiu tongue.gif

O tikrina, tai net nzn ka, sake viska, pradejo nuo gero alaus grazinimu, tai pora klaidu mano rado, bet jus cia ne mano tiesioginis darbas, nebuvau apmokyta per neatiduma praleidau, bet cia nera labai rimtos klaidos, del viso kito dar net nzn ar tikrins mano sandeli ar nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2009 02 03, 17:25)
Pabegau, nelaukiau pabaigos  lotuliukas.gif

Ryt suzinosiu  tongue.gif

O tikrina, tai net nzn ka, sake viska, pradejo nuo gero alaus grazinimu, tai pora klaidu mano rado, bet jus cia ne mano tiesioginis darbas, nebuvau apmokyta per neatiduma praleidau, bet cia nera labai rimtos klaidos, del viso kito dar net nzn ar tikrins mano sandeli ar nelabai  g.gif

kokia tu bėgikė lotuliukas.gif
viskas bus gerai mirksiukas.gif net aš apskaitoje nn metų pradirbusi pridarau kalidų blush2.gif o jai neapmokyta tai iš vis sunku unsure.gif

nuo pirmadienio grįšiu į darba, retai jau beužsuksiu tik vakarais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 03, 17:27)
nuo pirmadienio grįšiu į darba, retai jau beužsuksiu tik vakarais biggrin.gif

Apsikrausi darbu vel, zinoma is dalies smagu tas darbas, bet tik is dalies tongue.gif
Atsakyti