malonu kad priimat i savo saunu bury
Aniukes mama, lengvo nesiojimo, kad daugiau nebutu jokiu sunkumu
eveska, sveika prisijungus
eveska, sveika prisijungus
[quote=sachar,2009 05 07, 16:12]
Dėkavoju dėkavoju
Dėkavoju dėkavoju
Ale kad tylu čia...
tikrai cia tylu gal jau atostogos prasidejo
QUOTE(eveska @ 2009 05 13, 12:18)
tikrai cia tylu gal jau atostogos prasidejo
Tai matyt išsišnekėjo visos ir patylėt noras užėjo
Sveikos,jei nieko pries ,jungiuos ir as i jusu buri.Esu skorpione,auginu sunu Skorpioniuka,gyvenu su Zuvytem.Sutariam idealiai.Ko negaleciau pasakyti apie gyvenima su Dvyniais ar Jauciu.Esu tas tikrasis ,slykstusis Skorpas .Megstu kasti,kersyti,prikaisioti ir pan.Sunku su manim.Bet draugem esu gera,isklausanti,jei reik mano pagalbos,keliuos kad ir nakti ir lekiu padeti.Megstu buti pirma ir tik pirma.Kaip jums sekasi?Su kokiom antrom pusem gyvenat?
QUOTE(Svajojanti @ 2009 05 27, 21:22)
Su kokiom antrom pusem gyvenat?
Gyvenu su mergele. Ojoj santykiai audringi ale taip idomiau jei ištinka ramybės laikotarpis, tai lyg apmiršta viskas O dukra dvyniukė... Kertamės irgi tai įsivaizduoju kas bus paauglystėj. Ale smagu man su jais Matyt skorpiono stichija yra chaosas ir siurutė aplink, kitaip nesijaučiu labai gerai Na, jei ramu, tai ir žiūri iš kurios pusės audra ateis
Aniukes mama, bet ir pasirinkimas pas tave, man su abejais siu zenklu atstovais sunkiai sekasi subendrauti
Na as gyvenu su jauciu nieko ragai aplauzyti ir ramu O su dvyniais ir sutariu nieko blogo nematau,o vat su svarstyklem tai jau nekas
QUOTE(eveska @ 2009 05 29, 18:00)
Na as gyvenu su jauciu nieko ragai aplauzyti ir ramu O su dvyniais ir sutariu nieko blogo nematau,o vat su svarstyklem tai jau nekas
o aš svarstyklės, mano MB yra skorpionas niu taip gera mums kartu. o aš nesutariu ir negaliu pakesti dvynių
Na as manau daug kas ir nuo zmoniu priklauso,ne tik nuo zodiako zenklu.