sveikos visos nuodingosios
as irgi tokia
kiek skaiciau temele apie skorpionus, tai tikrai atrodo viskas apie mane- kartais uzknisa tas savianalizes ir savigrauzos antpludis, knisimasis giliai, nuoskaudu neuzmirsimas. pavydas
ir piktdziugiskumas- kai nepasiseka kam nors, kas anksciau yra iskaudines
sako taip negalima dziaugtis- nu bet zinokit taip saldu buna, kai suzinai kad gyvenimas uz tave atkersija
pati dazniausiai as kersto planu nerezgu...
dar tiesa,kad seimos nariai- patys svarbiausi, del ju nepagailesi nieko, ir nepavydesi jeigu sekasi
bet pergyvensi del kiekvieno nepasisekimo- vat tokie jau mes esam- atsidave iki pat galo, tiek meileje tiek neapykantoj.
kiek sutikau vyru skorpionu- man jie labai patinka- paslaptingi, nekalbus, atsidave- mano net sefas skorpionas
o vat moterys- man paciai jos misle.... geriausia drauge buvo skorpione, kambariokes buvom- bet viena karta taip iskaudino, butent atskleisdama kazkokia nuoskauda kuria nuo manes slepe 3 metus ispildama i akis
nuo tada jau as ta nuoskauda nesiojuos, nors ir bendraujam kartais, bet vat nepamirsiu turbut niekada, tiesa blogo jai nelinkiu, ir nesidziaugiu kad nelabai jai gyvenime sekasi
dar apie save': manau kad manes zmones prisibijo, nes charakteris tikrai ne is lengvuju, pasikandziot megstu, esu reikli ir pakankamai kategoriska, vyrukai darbe mane "direktore" vadina
reiktu kazkaip susvelnint charakteri, bet matyt gyvenimas irgi padare savo darba, kad esu labai atsargi, svelnuma demonstruoju tik patiems brangiausiems