Na ir smagu čia pas Jus
Tai ką, norėčiau prisijungti ir aš prie skorpionų armijos
Esu gimusi lapkričio 4 dieną, ir esu labai patenkinta, kad esu skorpionas
Taip pat, turiu dvi geriausias drauges, kurios taip pat esa skorpionės na o sutariam tiesiog
Na o dėl charakterio, tai ką aš žinau... Turbūt kaip ir dauguma, esu laaaabai užsispyrusi bei kerštinga ir užsiplieskiu dėl menkiausių smulkmenų na, bet jei "prisirišu" prie žmogaus, tai jau ohoho
QUOTE(ViktorijaG. @ 2009 02 16, 22:09)
Esu gimusi lapkričio 4 dieną, ir esu labai patenkinta, kad esu skorpionas
Na o dėl charakterio, tai ką aš žinau... Turbūt kaip ir dauguma, esu laaaabai užsispyrusi bei kerštinga ir užsiplieskiu dėl menkiausių smulkmenų na, bet jei "prisirišu" prie žmogaus, tai jau ohoho
Mano brolis ta pacia diena gimes
Oooo taip, as degtukas onuoskaudas pamenu ilgai nors ir nepuolu tam zmogui duobe kasti, bet tikrai nepagailesiu, jei jam kas atsitiks O jei jau prisirisau prie kazko... arba uzsispyriau kazka tureti, tai laikykites
Sveiki gal ir mane priimsit??
Esu skorpionas, gimus lapkricio 19d.Esu labai draugiska, nuosirdi ir visai nekerstinga.(Tikiu, kad lazda visada du galus turi)
Esu skorpionas, gimus lapkricio 19d.Esu labai draugiska, nuosirdi ir visai nekerstinga.(Tikiu, kad lazda visada du galus turi)
QUOTE(malienka @ 2009 02 17, 00:28)
Na beveik kaip as bet tik beveik
QUOTE(sachar @ 2009 02 16, 23:17)
Mano brolis ta pacia diena gimes
Oooo taip, as degtukas onuoskaudas pamenu ilgai nors ir nepuolu tam zmogui duobe kasti, bet tikrai nepagailesiu, jei jam kas atsitiks O jei jau prisirisau prie kazko... arba uzsispyriau kazka tureti, tai laikykites
Kaip fainiai
Na taip, čia tai tikra teisybė
Dažniausiai nepasiduotu ir visvien pasiekiu savo
QUOTE(ViktorijaG. @ 2009 02 17, 19:05)
Na tikiuosi ir si kart man pasiseks savo pasiekti nors tas zmogutis labsi jau priesinasi tam
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 19:07)
Na tikiuosi ir si kart man pasiseks savo pasiekti nors tas zmogutis labsi jau priesinasi tam
Kodel taip sakai?
QUOTE(sachar @ 2009 02 17, 20:07)
Na na, juk skorpionai nepasiduoda
Prispausk gerai ir pasieksi ko tik norėsi
QUOTE(malienka @ 2009 02 17, 22:27)
Kodel taip sakai?
Ta prasme? Del ko butent?
QUOTE(ViktorijaG. @ 2009 02 17, 22:27)
Na tas tai tikrai O galeciau ir pasiduoti, paprasciau butu gyventi
Stengiuos po keliu savaiciu suzinosiu ar pavyksta nes dabar isvaziaves
QUOTE(ViktorijaG. @ 2009 02 17, 22:27)
O as ka jau ka, bet uz save nemoku pakovot O uz kitus tai joooo.
QUOTE(malienka @ 2009 02 17, 23:35)
O as ka jau ka, bet uz save nemoku pakovot O uz kitus tai joooo.
Na priklauso nuo to, kaip tu uz save kovoji, as tai uz save per daug nekovoju (nebent is kantrybes isveda), tik kartais kai uzsispiriu, na tada uzsispiriu o siaip taiki esu
QUOTE(Felicitaaa @ 2009 02 18, 18:27)
As ir norejau prisijungti As Skorpionas LAPKRICIO 17d.
Sveikute