Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

user posted image SKORPIONAS (10.23-11.22)

Skorpiono ženklo žmonės yra ekstremistai, kurie arba visiškai ir galutinai ką nors padaro, arba visai nieko. Jie mėgsta intensyvų gyvenimą ir yra aistringi – viskas sukasi arba apie meilę, arba apie neapykantą. Seksualumas svarbi jų gyvenimo dalis. Bendravime su kitais skorpionai atrodo šalti ir abejingi, tačiau paviršutiniškumas ne jų savybė – priešingai, jie pasižymi smalsumu. Ypatingas Skorpiono talentas yra išsiaiškinti klaidas ir silpnas vietas, kas žinoma suteikia pagrindą pasipūtėliškumui. Tačiau tada, kai patys išskirtinai demaskuojami, Skorpionai kartais tampa agresyvūs. Taip pat turi slaptą talentą įtakoti visuomenę, kuris daro juos aktyviais politikoje. Jie visur, kur reikia atskleisti paslaptis ir/ar eliminuoti kenkėjus, jaučiasi esantys savo stichijoje, pavyzdžiui, kriminalistikoje, psichologijoje, medicinoje.

user posted image Medicininis – astrologinis horoskopas:
Gydytojais dažniausiai nepasitiki, bet su liga grumiasi neįtikėtinai narsiai. Beje, stresas jam pagausina adrenalino ir žadina apetitą (puota maro metu). Visais atvejais gajumas tiesiog stulbina. Puikus objektas medicinos tyrimams.
Šio ženklo atstovų sveikata stipri ir jie turi slaptus jos atstatymo rezervus. Skorpionas itakoja apatinę pilvo dalį, reprodukcinius organus, šlapimo pūslę ir tiesiąją žarną. Šio ženklo žmonėms būdingi gana sunkūs negalavimai: hepatitas, šlapimo pūslės veiklos sutrikimai, išvarža, lytinių organų pažeidimai, venerinės ligos, hemorojus. Skorpionas tarsi traukia laikas nuo laiko kylančias epidemijas ir infekcines ligas. Geriausias būdas apsisaugoti nuo ligų – izoliacija epidemijos metu. Reikėtų vengti žmonių, per daug besirūpinančių Skorpiono sveikatos būkle. Geriausia priemonė nuo negalavimų – ekstrasensorika ir liaudies gydymas. Pagrindinė ligų profilaktika – nuosaikumas visame kame: valgant, geriant ir užsiimant seksu. Reikėtų išmokti atleisti ir užjausti, vengti įtarumo ir pavydo.

user posted image Mitybos horoskopas:
Mažiau cukraus, daugiau prieskonių! Teoriškai apie dietas ir sveiką mitybą žinote viską, bet šiomis žiniomis nesinaudojate. Kodėl? Paprasčiausiai nemėgstate gaminti. Gaila...Būkite atsargūs. Dievinate saldumynus. Daug ką atiduotumėte dėl maišelio guminukų. Be to, jums stinga nuoseklumo - arba nieko neimate į burną ir gyvenate pusbadžiu, arba kemšate be saiko.
Žvaigždės pataria. Norite ko nors saldaus? Sukrimskite moliūgo ar sezamo sėklų, saulėgrąžų ar javainių. Ugningam jūsų temperamentui puikiai tiktų pikantiški patiekalai. Ne mažiau kaip du kartus per dieną valgykite šilto maisto. Retsykiais galite pasilepinti austrėmis bei grybais.
Dėmesio! Galite valgyti viską, bet saikingai. Venkite tik saldumynų! Aktyvus poilsis - tai, ko jums reikia: kopkite į kalnus, leiskitės į turistinius žygius ar plaukiokite baidarėmis.

user posted image Vestuvinis Horoskopas:
Savarankiškos moterys, pasiekiančios didelių laimėjimų savo profesijoje. Reiklios sau ir kitiems, žino ko nori, ir dažniausiai tai išsikovoja. Tačiau, jeigu ne viskas klostosi taip, kaip jos įsivaizduoja, darosi agresyvios.
Vyrai, draugystė ir gyvenimas su tokia moterimi nelengvas, bet įdomus. “Skorpionė” žmona labai reikli savo vyro intelektui, būdui, jausmams. Kandžios pašaipėlės – ne išimtis, bet jeigu vyras bus pakankamai protingas ir jų neprovokuos, žmona greitai nurims. Norint išlaikyti taiką šeimoje, reikia daug meilės, kantrybės ir tarpusavio supratimo.
Skorpionas skiria gausybę energijos kiekvienai sričiai, su kuria susiduria, tad ką jau kalbėti apie vestuves! Joms ruošdamasis, šis ženklas demonstruoja daugybę savo principų. Pavyzdžiui, greičiausiai sugalvos svečius pakviesti į pustamsį paslaptingą baro rūsį. Čia mirgės paslaptinga žvakių šviesa, o svečius aptarnaus vampyrų kostiumais apsirengę padavėjai. Šiukštu – nebandykite kritikuoti tokio keisto jų pasirinkimo. Vis tiek nesuprasite paslaptingos jų sielos! Jeigu jau Skorpionas jus pasikvietė į didžiausią savo gyvenimo šventę – jis tikrai laiko jus savo žmogumi.

user posted image Mados Horoskopas:
Vieną dieną šio ženklo atstovai gali apsirengti pagal madingiausias sezono tendencijas, o kitą – susižavėti romantiškuoju vintage. Rinkdamasis drabužius Skorpionas iš esmės remiasi vien asmeniniais motyvais ir nuotaikomis.
Tačiau šio ženklo atstovams visuomet svarbu tikslas. Pavyzdžiui, Skorpionas iš savo garderobo išsirinks kažką neįpareigojančio ir nebrangaus, jei po darbo žada susitikti su senais draugais. Tuo tarpu eidamas į pokalbį dėl prestižinio darbo, Skorpionas vilksis brangų kostiumą.
Skorpionas nėra mados auka ir seka tendencijas tik tuo atveju, jeigu jos jam tinka. Jis turi savo individualų stilių, nepasiduoda įvairioms avangardinėms provokacijoms ir garsėja kaip retro stiliaus žinovas.
Visais kitais atžvilgiais Skorpionas yra permainingas ir nepastovus, o kasdien besikeičianti jo vidinė būsena diktuoja vis naują stilių. Šio ženklo atstovai – tikri maskuočių meistrai, sumaniai naudojantys madą, kad paslėptų ar, atvirkščiai, išreikštų savo tikrąjį „aš“.
Viena iš nedaugelio pastovių Skorpiono aistrų - seksualus šilkinis raudonos ir juodos spalvos apatinis trikotažas.
Atsakyti
Skorpionas
Statinė deguto. Eksperimentuotojai sadistai. Panorėję gali bet ką
sumalti į miltus, išprovokuoti isteriją. Skorpionai - tikri ironijos
bei sarkazmo specialistai. Turi itin kandų liežuvį, puikiai mato
aplinkinių silpnybes. Gali ilgai stebėti būsimąją auką ir, progai
pasitaikius, įdurti į skaudžiausią vietą. Labai valdingi ir linkę
vadovauti, tačiau mėgsta tai daryti pasislėpę už kitų nugarų.
Meistriškai rezga intrigas. Jaučia malonumą žarstyti ugnį - irgi kitų
rankomis. Patinka ekstremalūs išgyvenimai, sudėtingos psichologinės
aplinkybės, jiems labai smagu stebėti, kaip jaučiasi į jas patekę kiti
žmonės.
Šaukštas medaus. Vis dėlto tai jautrus ir prieraišus žmogus, kitam
gali suteikti daug meilės ir stiprybės. Niekada nepalieka bėdoje tų,
kuriuos laiko savo draugais.

lotuliukas.gif Ismokykite mane matyti pilka spalva , o tai pas mane arba juoda arba balta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mus aplanko:

user posted image
sachar
pretty.black.kitty
Aniukes mama
kamiliuke
inerga
Šalpusnė
kutikuti
aistejukas
pakalnuciu.grozis
Rokoko Mūza
renax


user posted image
Roga


user posted image
Eglutiaaa


user posted image
iowa




QUOTE(renax @ 2009 01 30, 10:02)
Turi itin kandų liežuvį, puikiai mato aplinkinių silpnybes. Gali ilgai stebėti būsimąją auką ir, progai pasitaikius, įdurti į skaudžiausią vietą.

Labai valdingi ir linkę vadovauti, tačiau mėgsta tai daryti pasislėpę už kitų nugarų.

lotuliukas.gif Ismokykite mane matyti pilka spalva , o tai pas mane arba juoda arba balta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O taip, cia kaip pirstu i aki lotuliukas.gif Ech, turiu kelias aukas, kurios visad kencia nuo mano "lezuvuko" blush2.gif

Cia ir tiesa blush2.gif

Na manau cia niekas neismokis 4u.gif pas mane pilkasis laikotarpis, kai nera blogai, bet kad ir gerai ir negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 30 sausio 2009 - 09:43
QUOTE(sachar @ 2009 01 30, 07:42)


[i]user posted image
O taip, cia kaip pirstu i aki  lotuliukas.gif Ech, turiu kelias aukas, kurios visad kencia nuo mano "lezuvuko"  blush2.gif

Cia ir tiesa  blush2.gif

Na manau cia niekas neismokis 4u.gif pas mane pilkasis laikotarpis, kai nera blogai, bet kad ir gerai ir negaliu pasakyti  ax.gif

Vat ir pas mane tas pilkasis ir nezinau kaip pasukti viska , siaip nera blogai , bet viduje kaip prisikta . Neduok die kelyje zmogus kuris apsimeta draugu tipo , nera nieko baisiau . I akis sypsosi o uz akiu lotuliukas.gif , gerai kad jau isaugau is to amziaus kada tikeciau tik sneka i akis .

Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 01 30, 10:56)
Vat ir pas mane tas pilkasis ir nezinau kaip pasukti viska , siaip nera blogai , bet viduje kaip prisikta .

Neduok die kelyje zmogus kuris apsimeta draugu tipo , nera nieko baisiau . I akis sypsosi o uz akiu  lotuliukas.gif , gerai kad jau isaugau is to amziaus kada tikeciau tik sneka i akis .

Na, vadinas reikia padaryti koki judesiuka, kad butu geriau mirksiukas.gif Ech, as tai i kluba uzsimaniau blush2.gif

Jo, tokie draugai, tai atsiprasau unsure.gif
Atsakyti
[quote=renax,2009 01 30, 09:02]
Skorpionas
Statinė deguto. Eksperimentuotojai sadistai. Panorėję gali bet ką
sumalti į miltus, išprovokuoti isteriją. Skorpionai - tikri ironijos
bei sarkazmo specialistai. Turi itin kandų liežuvį, puikiai mato
aplinkinių silpnybes. Gali ilgai stebėti būsimąją auką ir, progai
pasitaikius, įdurti į skaudžiausią vietą. Labai valdingi ir linkę
vadovauti, tačiau mėgsta tai daryti pasislėpę už kitų nugarų.
Meistriškai rezga intrigas. Jaučia malonumą žarstyti ugnį - irgi kitų
rankomis. Patinka ekstremalūs išgyvenimai, sudėtingos psichologinės
aplinkybės, jiems labai smagu stebėti, kaip jaučiasi į jas patekę kiti
žmonės.
Šaukštas medaus. Vis dėlto tai jautrus ir prieraišus žmogus, kitam
gali suteikti daug meilės ir stiprybės. Niekada nepalieka bėdoje tų,
kuriuos laiko savo draugais.

thumbup.gif visiska tiesa wacko.gif
000189.gif pasiduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, jau čia tiek prikalbėjote, gerai, kad ana tema pabaigiau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Skorpionas(10.23 – 11.22)
Asmenybė. Skorpionas – pats paslaptingiausias ir prieštaringiausias Zodiako ženklas. Paprastai uždaro būdo, tačiau viduje kunkuliuoja stiprios aistros. Jausmingumas, emocionalumas ir intuicija jame puikiai dera su karingumu, analitiniu mąstymu ir geležine valia. Viską, ko imasi, atlieka nepaprastai aistringai, nepripažįsta jokių kliūčių ir visada eina iki galo. Gėris ir blogis Skorpionui labai reliatyvios sąvokos. Savo tikslų siekia beatodairiškai ir su didesne energija nei visi kiti ženklai kartu. Mano, kad tikslas pateisina priemones. Taip pat jis turi stiprų savininkiškumo jausmą, yra pavydus, kerštingas, kartais net destruktyvus. Įskaudintas ir išduotas gali nešiotis nuoskaudą daugybę metų ir netikėtai smogti į jautriausią priešininko vietą. Neverta Skorpionui meluoti, jis visada supras tiesą. Visi Skorpionai nekalbūs ir dažnai vadovaujasi tik jiems vieniems suprantama logika. Žinios jiems reiškia valdžią ir pranašumą, todėl yra linkę daug ką nutylėti ir laikyti paslaptyje. Kita vertus, Skorpionas turi paslaptingos, sunkiai suvokiamos traukos. Jo žvilgsnis skvarbus, veriantis, net hipnotizuojantis. Skorpionai dievina mistiką ir viską, ko negali suvokti protu. Kiekviena moteris Skorpionė truputi ragana, kurios kerams neatsispirs joks vyras.
Bendravimas, meilė ir seksas. Skorpioną galima arba mylėti, arba nekęsti – abejingais likti neįmanoma. Skorpionas be galo ištikimas draugams ir mylimiesiems. Už brangų draugą kausis kaip už patį save. Jam patikėtą paslaptį nusineš į kapus, tačiau apie savo mintis, jausmus ir ketinimus nekalba. Paprastai Skorpionai turi daug draugų, bet gali turėti ir didelių priešų. Nors Skorpionui būdingas agresyvumas siekiant tikslo, silpniesiems jis gali būti stebėtinai švelnus ir globėjiškas. Šio ženklo žmonės nepaprastai romantiški ir jausmingi. Meilė – Skorpionų varomoji jėga. Jie atrodo seksualiai net jei nėra ypatingai gražūs. Jų akys tiesiog spinduliuoja seksualine energija. Tiek vyrams, tiek moterims Skorpionams labai svarbi šeima. Tik jų šeimyninis gyvenimas būna labai audringas, kupinas barnių, aistros ir pavydo. Skorpionė – įdomi, jaudinanti ir gera žmona, savo vaikams būna griežta, bet supratinga motina. Skorpionai laikomi pačiais seksualiausiais ir geriausiais meilužiais visame Zodiake. Tai – grobuonis, mėgstantis medžioti, o ne būti medžiojamas. Lovoje jie karšti, nepasotinami ir kartais net agresyvūs. Šioje srityje nejaučia jokių moralinių ribų. Su mylimu žmogumi gali taip pasinerti į savo pojūčius, kad patiria kone dvasinę ekstazę. Seksas jiems padeda atstatyti gyvybines jėgas. Jie labai romantiški ir mėgsta mylėtis ypatingoje aplinkoje. Jei nor suvilioti Skorpioną, paskirk pasimatymą neįprastoje vietoje. Tik jokiu būdu nevėluok, nes jis labai nekantrus.
Tinkamiausi partneriai. Jausminguosius Skorpionus traukia Vėžys ir Žuvys. Itin agresyviems ir valdingiems tinka ištvermingesni Jautis bei Svarstyklės. Taip pat gali neblogai sutarti su Mergele, Ožiaragiu, Vandeniu ir kitu Skorpionu. Kažin ar sugyvens su Liūtu. Kai kurie astrologai pataria vengti Dvynių.




Kazko sian ant horoskopu patrauke smile.gif
Atsakyti
As is savo patirties galiu pasakyti, kad dauguma zmoniu (ypac vyru) prisibijo skorpionu.
Atsakyti
QUOTE(Teide1 @ 2009 01 31, 18:31)
As is savo patirties galiu pasakyti, kad dauguma zmoniu (ypac vyru) prisibijo skorpionu.


O jei pirmiausia žiūri ne į gimimo datą, o į žmogų? lotuliukas.gif
Ir aš iš savo patirties galiu pasakyti priešingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bohema: 31 sausio 2009 - 21:12
Būtent gyvenu su skorpionu ir esu begalo laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teide1 @ 2009 01 31, 19:31)
As is savo patirties galiu pasakyti, kad dauguma zmoniu (ypac vyru) prisibijo skorpionu.

Na kaip cia kazkas psake, tai vyrai retai ziuri i zodiako zenklus, o ir tie kur ziuri, kazkaip nebeganuo manes, gal net atvirksciai, nes su skorionu intriga lieka, vyrams visad dmalsu suzinoti ar isties jie tokie aisktingi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti