Crocus - dėkui labai Formuot kažkaip specialiai aš jo tikrai nenoriu, tai bandysiu persodint.
QUOTE(LauraP @ 2008 05 28, 16:34)
Nu va kaip tas mano keistuolis dabar atrodo:
zinai, tikrai keistai atrodo pas mane, panasus medukas, bet tokiu "sposu" nebuvo net nezinau ka tau ir patarti, bet matau, kad jau atsake kita forumiete
Merginos, o tai jūs auginat Lauro medelį tik dėl grožio, ir visai nenaudojate jo kaip prieskonio?? Aš noriu jį įsigyti ir virtuvėje ant palangės pasistatyt, na, kad švieži prieskoniai visada po ranka būtų
O gal čia jie kokie dekoratyviniai ir maisto ruošimui netinkami??
O gal čia jie kokie dekoratyviniai ir maisto ruošimui netinkami??
o as siandien pagaliau radau grazu lauro medeli, dabar turiu du Laurus brangiausiojo manop vardas Lauras, o dar ir medeli turiu
QUOTE(Kotita @ 2008 05 30, 14:36)
o as siandien pagaliau radau grazu lauro medeli, dabar turiu du Laurus brangiausiojo manop vardas Lauras, o dar ir medeli turiu
sveikinu kotita
mikke, as jo nenaudoju kaip prieskonio, nes kartais trasom palaistau, o ji dar buvo zarazos skydamariai uzpuole, tai nupurskiau schultz trucu valgyt jau tikrai netinkamas maniskis
Mamytes, lekiu ir as rytoj to stebuklo Akropolin ieskoti...
QUOTE(amri @ 2008 05 30, 22:45)
Mamytes, lekiu ir as rytoj to stebuklo Akropolin ieskoti...
Va ir ner jo tam Akropoly...
Aš tai įmetu į sriubą lapelių Bet šviežiai išleistų, nes seni gal buvo purkšti ar pan. Mano sūnelis Laurynas, tai sako,kad ten jo medeliai o švieži ūgliukai ir pas mane išleidolapus didesnius, nei senieji, ale kažkaip nusprendžiau kad medukas naujais namais apsidžiaugė ir tiek
QUOTE(raganele @ 2008 05 31, 23:39)
Aš tai įmetu į sriubą lapelių Bet šviežiai išleistų
Hmm, o man tie naujai išleisti lapeliai kažkokie nesubrendę atrodo Aš pas mamą tuos senuosius į sriubą sudėjau
QUOTE(amri @ 2008 05 31, 17:57)
Va ir ner jo tam Akropoly...
Ne Akropolyje, o Ermitaže - gėlių skyriuje ir didelių ir mažų rasi
QUOTE(mikke @ 2008 06 01, 00:33)
Hmm, o man tie naujai išleisti lapeliai kažkokie nesubrendę atrodo Aš pas mamą tuos senuosius į sriubą sudėjau
Na,pas mane irgi kažkiek pradėjo naujus lapelius leisti,bet tuomet kai truputėlį apkarpiau
O lapelius tai naudoju sriubai,šviežius tuos,toks intensyvus kvapas
Turiu laura nuo geguzes men., bet jis man kazkaip nelebai auga Isleido kelis naujus lapelius, jie isaugo ir viskas. Kai kurie lapeliai pradejo apdziuti (nors laistau) Idedu nutrauku: http://public.fotki....is/lauro-medis/
Gal kartais cia kokia liga uzpuole medeli? Laukiu jusu patarimu.
Gal kartais cia kokia liga uzpuole medeli? Laukiu jusu patarimu.