Vasarą pas mus nuo kaimynų slyvų taip amarai apdergia mašinas. Bet kad jokių vabalų nematyt pas tave Gal naujus lapus leidžia ir sakuojasi?
QUOTE(crocus @ 2008 04 23, 10:25)
Vasarą pas mus nuo kaimynų slyvų taip amarai apdergia mašinas. Bet kad jokių vabalų nematyt pas tave Gal naujus lapus leidžia ir sakuojasi?
atsiprasau neapziurejau iki galo savo lauriuko parasius zinute nuejau dar karta patikrint ir spek ka radau? o gi kazkokiu blynu prikibusiu apatinej lapo pusej. uzpuole skydamariai mano medeliuka bet as ji jau nupurskiau purskalu insect spray schultz firmos. tikiuos kad atsigaus tikra nemoksa pasijutau
tikiuosi kad pades dracenai kazkada padejo.ir dabar taip turi buti
nusipirkau ir aš laurameduką dabar dilema- persodint kartu visas tas rykšteles ir formuot tokį kuokštą-krūmą vazone, ar bandyt atskirt ir formuot medelius mat vazonėlyje keliolika rykštelių su lapais, manau galima išskirstyti būtų, bet nežinau,kaip teisingiau juos augint - krūvoj ar po vieną?
QUOTE(raganele @ 2008 04 23, 16:40)
nusipirkau ir aš laurameduką dabar dilema- persodint kartu visas tas rykšteles ir formuot tokį kuokštą-krūmą vazone, ar bandyt atskirt ir formuot medelius mat vazonėlyje keliolika rykštelių su lapais, manau galima išskirstyti būtų, bet nežinau,kaip teisingiau juos augint - krūvoj ar po vieną?
as kai pirkau pas mane vienas medelis buvo. kiek skaiciau sitam forume ir rojaus soduose, tai augina ivairiai, vienos atskiria, kitos padaro grazia lauramedziu giraite atrodo tikrai neblogai.taip kad nuspresti tau paciai reikia ko tu nori
pasižiūrinėjau interneto platybėse - nu ne prie širdies man "išprievartauti" medeliai ant koto bandysiu daryt džiungles
QUOTE(raganele @ 2008 04 23, 16:59)
pasižiūrinėjau interneto platybėse - nu ne prie širdies man "išprievartauti" medeliai ant koto bandysiu daryt džiungles
o man gal netgi graziau vienas medelis ir visai jis neisprievartautas
Kokia tema radau mano brangiausiojo vardas Lauras, tai vat, dabar teks ieskot sito medelio nusipirkt, labai noriu augint toki grazuoli turesiu du Laurus
Sveikos,
Turiu ir aš laurameduką,neseniai dar pirktą.Norėjau paklausti,gal turite kokią nors nuorodėlę ar info apie lauramedžio formavimą,nes jis pas mane visai gražiai šakojasi,bet dar nelabai ką dariau,t.y. negenėjau,labai laukčiau info,jei nesunku
Turiu ir aš laurameduką,neseniai dar pirktą.Norėjau paklausti,gal turite kokią nors nuorodėlę ar info apie lauramedžio formavimą,nes jis pas mane visai gražiai šakojasi,bet dar nelabai ką dariau,t.y. negenėjau,labai laukčiau info,jei nesunku
o as siandien ieskojau sito medelio maximoj, bet neradau nezinau kur dar ieskot, gal reiks prie progos kokioj didesnej paziuret