Įkraunama...
Įkraunama...

Lauramedis

Gal kas Kaune turi? blush2.gif
Atsakyti
Jei po išskirstymo manieji visi atsigaus, tuomet dar vieną laisvą regis turėsiu. Vienas jau, deja, pažadėtas. Vilnius. Pranešiu, kai augalėliai pradės leisti naujus pumpurus.
Atsakyti
QUOTE(vildas @ 2012 05 04, 09:57)
Ir aš norėčiau smile.gif

Vilnius



turiu Vilniuj porą daigelių, parašykit až
Atsakyti
gal žinot, kas čia mano laurą apipuolė? lapai visi taškeliai tamsiais pasidengę, po to džiūna ir nukrenta, tuo pačiu yra ir naujų šviežių žalių lapų prileidęs, tai jie dar sveiki, bet turbūt neilgam g.gif ko imtis? nuo ko čia taip galėjo atsitikti? dar įmanoma išgelbėt, ar jau viskas? verysad.gif

taip atrodo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 03 rugsėjo 2012 - 12:22
Sveikos, lauro medeliu myletojos.
Turiu ir as lauro medeli. Tik ji uzpuole kazkokie parazitai. Akivaizdziai matosi, kad apgrausti lauramedzio lapeliai. Tarsi nakti juos kas butu skaniai apkramsnojes.. kas tas blogietis galetu buti? Ir kokiu budu geriau isnaikint ta parazita?
Atsakyti
Jei augalą auginat tik dėl grožio,tada Actarą tirpalu. Jei maistui,tada ūkiško muilo tirpalu (nepainiokit su skalbimo muilu).
Atsakyti
Kshatrija: labai dekoju uz greita ir issamu atsakyma. Turiu ukisko muilo. Pradzioj pabandysiu su juo..
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2012 09 03, 12:22)
gal žinot, kas čia mano laurą apipuolė?


man panašu į voratinklines erkutes. Pažiūrėkit ar nesimato "tinklų/voratinklių". geriau izoliuoti, nes gali kitos gėlės užsikrėsti.
Atsakyti
Maniškis irgi sergantis, bandžiau su sodos tirpalu valyti, dabar pasiūlė pienu nuplauti. Bandysiu. Ai, pas mane jo lapeliai irgi lipnūs, yra juodų dėmelių ant lapų, o antroje pusėje tokių baltų miltukų. Tai gal čia irgi voratinklinė erkutė?
Atsakyti
Gal kas pasidalintų Vilniuje daigeliais už simbolinę kainą? smile.gif
Atsakyti
As laimingiausias zmogus pasaulyje!!! Ukiskas muilas puikiausiai susidorojo su kazkokiais nematomais lauramedzio laeliu grauzikais!! Jau pora savaiciu kaip niekas nebepuola lapeliu:)
Atsakyti
Mergaitės, o ar nėra pas jus Maximose pirkti lauramedžių, Klaipėdoj tai yra. Jokių problemų smile.gif
Atsakyti