Mano lauriuko pradėjo lapai ruduoti gal žinot ką daryti?
QUOTE(nirvanarama @ 2010 08 28, 13:31)
Mano lauriuko pradėjo lapai ruduoti gal žinot ką daryti?
Gal drėgmės trūksta Įsitikinau, kad labai jau reiklūs drėgmei, saviškio per karščius porą dienų nepaliejau ir amen
QUOTE(edinka @ 2010 08 28, 17:48)
Gal drėgmės trūksta Įsitikinau, kad labai jau reiklūs drėgmei, saviškio per karščius porą dienų nepaliejau ir amen
lyg ir laistau, gal tikrai reikės dažniau
Priglausčiau ūgliuką. Klaipėdoj.
Žiūriu, seniai čia kas besilankė...
Įsigijau ir aš šį medelį Vilniaus Akropolio Maxėj už 9,99lt.
Visai mažytis - 24 cm.
Ėmiau ieškot informacijos ir papuoliau čia.
Ačiū pasidalinusioms žiniomis
Bandysim augti
Įsigijau ir aš šį medelį Vilniaus Akropolio Maxėj už 9,99lt.
Visai mažytis - 24 cm.
Ėmiau ieškot informacijos ir papuoliau čia.
Ačiū pasidalinusioms žiniomis
Bandysim augti
Jis mėgsta drėgmę. Aš saviškį uždžiovinau... Užtat dabar, kai daugiau paliejau pradėjo šakotis. Beje, ta vargšą krumelį žadu padovanoti. Nelabai pas mane auga gėlės, kurioms reikia daug drėgmės.
Radau Rojaus soduose, ka laurai nepakencia uzmirkimo. Lekstuteje negali buti vandens. Zeme gali buti prasta, bet su drenaziniais akmenukais, kad nebutu per slapia. Maniskis stovi virtuveje ant palanges, o vasara sauleje balkone. Palieju, bet ziuriu, kad nebutu per slapia. Zeme megsta dregna, bet nepermirkusia. Auga grazus.
Is purksti lapelius reikia.
Na, informacija imu is cia, jeigu ka. Apie lauramedzio auginima
Is purksti lapelius reikia.
Na, informacija imu is cia, jeigu ka. Apie lauramedzio auginima
Oho koks, jau cia visas krumas Ir is seklos.
Taip is seklos ,bet kaip ir rasiau paziurekite kiek jam metu Jis tokio didzio mmmmmm aukstesnis nei 3metu vaikas kai su vazonu stovi ant zemes Buvo parvestos trys seklos Jei gerai pamenu rodos gal is Odesos Is vienos seklos nieko nebuvo is kitu dvieju isaugo Vienas gal augo kokius du tris metus ir po to numire O sis grazuoliukas jau apie 30+/- Kaip paziuri prie saknu tai tiesiog matosi saknis senos storos Bet kiek zinau jie nevenodi kaskaip buna sis daugiau i medi uznesa o zinau kad buna tankus krumas ligtai Tas kur numire buvo siek kitoks Jo sakos ejo kitaip kaskaip O gal man kaip vaikui atrode kad jie ne venodi Dabar bijau sumeluoti
Cia mano mamos pats paciauses ir seniauses numiletinis Kaip atsila oras jis butinai gyvena lauke per siltaji metu sezona Buvo susirges pries koki 15 metu ,tai mama turejo pazystamu vienoje augalu firmoje rodos MAGNUS buvo tokia tai ta augala speceliai specelistai priziurejo kad jis tik nenumirtu Kaip mes sakome buvo sanatorijoje O i sriuba jo imetus tai tikrai kitoks tas kvapas ir skonis atrodo
Tiesa visada pasipuose kaledoms jis dega lemputes Dovanu po juo visada randi
Cia mano mamos pats paciauses ir seniauses numiletinis Kaip atsila oras jis butinai gyvena lauke per siltaji metu sezona Buvo susirges pries koki 15 metu ,tai mama turejo pazystamu vienoje augalu firmoje rodos MAGNUS buvo tokia tai ta augala speceliai specelistai priziurejo kad jis tik nenumirtu Kaip mes sakome buvo sanatorijoje O i sriuba jo imetus tai tikrai kitoks tas kvapas ir skonis atrodo
Tiesa visada pasipuose kaledoms jis dega lemputes Dovanu po juo visada randi
Įspūdingas medelis
Sveikutės
Nusipirkau ir aš šį medelį Maximoje vos už 9.99 lt. Laistau kai šiek tiek pradžiūsta, bet lapeliai tokie traškūs pasidarė, neruduoja, žali, bet traškūs, sakau gal per mažai vandenuko? Noriu paklausti kokie jūsų lapeliai? Galvoju gal jie turi būti tokie, ar lapeliai visgi kaip visų gėlyčių ne traškūs turi būti?
Nusipirkau ir aš šį medelį Maximoje vos už 9.99 lt. Laistau kai šiek tiek pradžiūsta, bet lapeliai tokie traškūs pasidarė, neruduoja, žali, bet traškūs, sakau gal per mažai vandenuko? Noriu paklausti kokie jūsų lapeliai? Galvoju gal jie turi būti tokie, ar lapeliai visgi kaip visų gėlyčių ne traškūs turi būti?