Merginos, po kiek laiko isiverusios auskariuka pirma karta ji pakeitet kitu? Man kosmetologe sake, kad nepatartina keisti net apie puse metu? ar tiek ir nesiojot?

QUOTE(vitilda @ 2009 04 05, 22:14)
Merginos, po kiek laiko isiverusios auskariuka pirma karta ji pakeitet kitu? Man kosmetologe sake, kad nepatartina keisti net apie puse metu? ar tiek ir nesiojot? 

Na as puses metu tikrai nenesiojau. Pakeiciau uz poros menesiu, taciau jei tik pradedavo raudonuot aplink ar pan, tai is kart pakeisdavau i gydomaji.

Sveikos
Auskariuką bamboje pas kosmetologę įsivėriau prieš 4 metus.Iš tiesų skaudėjo,bet skausmas praėjo labai greitai.Užklijavusi specialiu pleistru bambą,vaikščiojau savaitę.Naudojau skystį gydyti žaizdelei,kurį pirkau pas tą pačią kosmetologę.Paraudimų,išskyrų ar kitokių "negražių" dalykėlių neliko po 2 savaičių.Tada jau pradėjau keisti auskariukus
Minusų dėl šios puošmenos neturiu jokių,nejaučiu,niekada neskauda,niekur neužkabinu.Beje,jis laaabai gražiai atrodo prie mano plokščio pilvuko

auskariuka turiu jau 7 ar 8 metus
jokiu minusu vien pliusai, as nakti miegoti negalejau kol jo neturejau, taip knietejo isiverti
o dabar kai issiemu tai man bamba be jo negraziai atrodo , kazko truksta
bet tikriausiai teks keliem menesiam issiimti kadangi laukiuosi ir pilvas dideja , bet dar kol netrugdo tikrai netrauksiu

pas mane auskariukas ~ 2 metus
tai gal kokius 7 mėnesius neliečiau ilgai tiesa sakant neliečiau
nes skaudėdavo, būdavo paraudusi, sunkiai gijo man
bet tik nusipirkau auksinį auskarą, įdėjau jį (
bet tas pirmas išėmimas tai vajėtau koks buvo
sriokas didžiausias, baimė nežmoniška
, bet iš tikro nėra ten tokia ir tragedija, greičiau psichologija) ir stiaga pradėjo gyti, net akyse dingo raudonumas, puliavimas ir taip toliau, net skausmas dingo
bet pvz kai dabar keičiasi orai tai užeina kažkoks trumpas maudimas kažin kodėl?

QUOTE(chamka @ 2009 04 09, 13:00)
auskariuka turiu jau 7 ar 8 metus
jokiu minusu vien pliusai, as nakti miegoti negalejau kol jo neturejau, taip knietejo isiverti
o dabar kai issiemu tai man bamba be jo negraziai atrodo , kazko truksta
bet tikriausiai teks keliem menesiam issiimti kadangi laukiuosi ir pilvas dideja , bet dar kol netrugdo tikrai netrauksiu 

man ir bamba be auskaro negrazu lyg kazko truktu

As irgi pries 2 metus isiveriau auskara i bamba... skaudejo tik kelias sekundes kai dure o veliau viskas ok
bet vat ilgokai negijo...man israse kazkoki tepala baneocin...nu visiskai negijo bamba... kankinausi kankinausi taip gal koki menesi...drauge patare isigyti octinosept purskala... jetau po 1 dienos dingo paraudimai ir uzgijo bamba per 1 savaite.... bet vat noreciau paklaust merginu... man pvz iki dbr buna paspaudziu ant skylutes ir pasirodo truputi tokie kaip pulinukai...bet jei nie geltonos nei zalsvos spalvos o baltos.... bambos man neskauda... nei ka.... buna kai duse maudausi issiemu auskariuka...tai ta vieta kur skylutes tos tai tokia kieta? ar pas jus irgi taip?
man tai buvo vienas toks ivykis kad is vakaro isvaliau savo bamba (nuo pradurimo jau buvo praeje gal 1 metai, ji jau buvo uzgijus bet taip karts nuo karto valau skylute) bet pamirsau iverti auskara uzmigau be jo....
ryte atsikeliu ... bandau iverti auskara... negaliu ikisti tos kojeles.... siuabas per 1 nakti uzsitrauke tokia plona plevele tos skylutes.... vargau gal 20 min kol su ta kojele praduriau ta plevele
buvo ir kraujo... bet nuo tada bandau jau neissimt auskaro ilgam....
nors ir kaip cia daug kas sako vaiksto beveik kiekviena mergina su auskaru bamboje as kazkaip i tai nekreipiu demesio.... juk ir beveik kiekviena mergina turi auskarus ausyse... man tai yra tas pats....

QUOTE(vitilda @ 2009 04 05, 21:14)

pakeiciau po 2 men.

Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 09, 13:37)
jo jo, kai ipranti negrazu be auskaro.

As auskaro bamboj neturiu, bet visvien be jo man negrazu 

As auskara turiu 5 metus.Uzgijo gan greitai,jokiu problemu nebuvo.Man labai grazu.Nepatinka tik ilgi,kabantys auskarai.
QUOTE(Elenchik @ 2009 04 10, 16:22)
As auskara turiu 5 metus.Uzgijo gan greitai,jokiu problemu nebuvo.Man labai grazu.Nepatinka tik ilgi,kabantys auskarai.
Man tai gražu ir kabantys, tik kad per ilgi nebutu. nekabančiu nlb ir nešioju.