turiu auskara jau kokius beveik 8 metus ir kol kas nekilo jokiu sunkumu ar problemu kartajs net pamirstu kad turiu

Ryzausi ir praeita savaite isiveriau auskariuka
labai baisu nebuvo, labiau bijojau nei skaudejo

Jokiu problemu nesukelia,as jo net nejauciu
Cha cha... O aš neturiu gražaus pilvuko, bet turiu auskarą
Ir man visai negėda. Specialiai jo niekada nedemonstravau ir nedemonstruosiu, bet man patinka mintis, kad jį turiu. Trukdė tik pačioj pradžioj, kol užgijo ir šiaip kol pripratau. Pirmus kelis mėnesius. Dabar jau 5 metai, tai visai pamirštu kad turiu. Nebent tik jau kokį baisiai didelį, karantį įsisegtumėt. Tada žinoma, kad klius už rūbų, ypač megztinių. Kai priauginėjau svorio ir kelnės ankštos darėsi, irgi nepatogu buvo, nes rumbas auskarą į pilvą įspausdavo. Ir jei kokiu nepatogiu kampu tai outch... Bet tai jau ne auskaro problema, o per siaurų rūbų

Labai noreciau ir as auskariuko i bamba, planuoju vasara vertis, bet gal geriau ziema vertis butu? Kaip manot?

Jei nori vasarai auskaro, geriausia jį vertis DABAR
Sakau tikrai ne dėl to kad paraginčiau kuo greičiau įgyvendinti norą
Iš tiesų, geriausas laikas auskaro vėrimui - kai pradeda šilti. Nes rūbai po truputį lengvėja, t.y. auskaras nebus užspaustas po sluoksniu megztinių. O jei ilgai lauksi, gali netekti vasaros malonumų - maudynių. Nes su šviežia skyle pilve negalima į vandens tvenkinius
Gali kokią infekciją pasigauti.

Ech, tada turbut kogero teks vertis vasaros pabaigoj, nes dabar dar pilvuka truputi pagrazint noriu

Pritariu venita, as kai dabar auskariuka veriausi, tai man sake, kad labai geru laiku veriuosiu

o aš vasarą vėriausi
seilę varvinau kai kiti maudėsi ir sunkiau gijo,..nes vistiek karšta būna,..paprakaituoji ir iškart negerai
...o va toks laikas vertis auskariukui tai kaip tik

o jei rugpjucio pabaigoj arba rugseji vertis? Gal irgi panasiai kaip dabar butu?

Aš sugalvojau išsiimti auskariuką
Bet net neįsivaizduoju ar ji užgis.Nes kiek per nėštumus vaikščiodavau be auskariuko,nieko man neužgydavo.Va sugalvojau,kad jau prisinešiojau