Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

as visada galvojau, kad kai tik pastosiu reiks issiimt auskara, kad uzgytu ir neissitampytu baisiai per paskutinius nestumo menesius,o veliau is naujo isivert bet ziuriu kad daugeliui panu nekilo jokiu problemu su auskariuku:) thumbup.gif
Atsakyti
turiu auskara jau kokius beveik 8 metus ir kol kas nekilo jokiu sunkumu ar problemu kartajs net pamirstu kad turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ryzausi ir praeita savaite isiveriau auskariuka smile.gif labai baisu nebuvo, labiau bijojau nei skaudejo wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokiu problemu nesukelia,as jo net nejauciu
Atsakyti
Cha cha... O aš neturiu gražaus pilvuko, bet turiu auskarą tongue.gif Ir man visai negėda. Specialiai jo niekada nedemonstravau ir nedemonstruosiu, bet man patinka mintis, kad jį turiu. Trukdė tik pačioj pradžioj, kol užgijo ir šiaip kol pripratau. Pirmus kelis mėnesius. Dabar jau 5 metai, tai visai pamirštu kad turiu. Nebent tik jau kokį baisiai didelį, karantį įsisegtumėt. Tada žinoma, kad klius už rūbų, ypač megztinių. Kai priauginėjau svorio ir kelnės ankštos darėsi, irgi nepatogu buvo, nes rumbas auskarą į pilvą įspausdavo. Ir jei kokiu nepatogiu kampu tai outch... Bet tai jau ne auskaro problema, o per siaurų rūbų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai noreciau ir as auskariuko i bamba, planuoju vasara vertis, bet gal geriau ziema vertis butu? Kaip manot? g.gif
Atsakyti
Jei nori vasarai auskaro, geriausia jį vertis DABAR biggrin.gif Sakau tikrai ne dėl to kad paraginčiau kuo greičiau įgyvendinti norą lotuliukas.gif Iš tiesų, geriausas laikas auskaro vėrimui - kai pradeda šilti. Nes rūbai po truputį lengvėja, t.y. auskaras nebus užspaustas po sluoksniu megztinių. O jei ilgai lauksi, gali netekti vasaros malonumų - maudynių. Nes su šviežia skyle pilve negalima į vandens tvenkinius schmoll.gif Gali kokią infekciją pasigauti.
Atsakyti
Ech, tada turbut kogero teks vertis vasaros pabaigoj, nes dabar dar pilvuka truputi pagrazint noriu verysad.gif
Atsakyti
Pritariu venita, as kai dabar auskariuka veriausi, tai man sake, kad labai geru laiku veriuosiu blush2.gif
Atsakyti
o aš vasarą vėriausi doh.gif seilę varvinau kai kiti maudėsi ir sunkiau gijo,..nes vistiek karšta būna,..paprakaituoji ir iškart negerai ax.gif ...o va toks laikas vertis auskariukui tai kaip tik mirksiukas.gif
Atsakyti
o jei rugpjucio pabaigoj arba rugseji vertis? Gal irgi panasiai kaip dabar butu? g.gif
Atsakyti
Aš sugalvojau išsiimti auskariuką smile.gif Bet net neįsivaizduoju ar ji užgis.Nes kiek per nėštumus vaikščiodavau be auskariuko,nieko man neužgydavo.Va sugalvojau,kad jau prisinešiojau lotuliukas.gif
Atsakyti