Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(modestina @ 2009 11 19, 22:20)
prašom nesupykt, bet koks skirtumas vardo dažnumas? niekaip nesuprantu tokio vardo pasirinkimo/ gražumo kriterijaus...

Man Emilija labai grazus vardas blush2.gif
Atsakyti
Labai negrazus Zigmas ir Alfonsas. Dar nepatinka Benas ir Nedas (nors jie gana populiarus, vadinasi daug kam patinka. prasau neisizeisti)
Is anglisku Jewel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imbrium: 10 sausio 2010 - 00:43
QUOTE(feme @ 2009 10 20, 08:07)
labas,prisidesiu ir as...Na man tie serialu vardai irgi labai napatinka,pavadini savo vaikuti vienu is ju,ir vargsta vaikas visa gyvenima...

Hm, o aš manau kad vaikas nevargs jei savo darbais ir elgesiu užsitarnaus aplinkinių pagarbą... tada ir vardas kitą prasmę įgaus rolleyes.gif
Atsakyti
Man Bronė labai negražu... Nors artimas žmogus yra tokiu vardu ir labai mielas ir geras, nu bet tas vardas man toks.. doh.gif
Atsakyti
Na o as kalendoriuj maciau Sulpicijus ir Skolastika. O internete reciausiu vardu saraselyje yra Silke (vokieciu mergaite), Ipisa ir Fekalijus. Tai tikrai manau geriau Brones ir Alfonsai nei vaikui sugadintas gyvenimas doh.gif
Atsakyti
Man ir labai negrazus vardas Brone...Taip pat nepatinka tokie kaip Suzana, Žana, Valerija, Bronislava, Vida, Birutė, Jadvyga, Izabelė, Liaukadija, Alfonsa, Nataša, Miša, Maša, Marijona, Morta, Barbora ...cia tie kurie is karto sauna i galva kaip negrazus blush2.gif
Iš vyrišku vardu tai negrazus Igoris, Alfonsas, Pranas, Bronius, Petras, Rokas, Aušrius, Vytas... schmoll.gif
Atsakyti
Dar prie vyrisku papildyciau Jurgis, Motiejus ir Alojyzas lotuliukas.gif
Atsakyti
duoda tokius vardus kaip žvaigždžius , o paskui vaikai kankinasi g.gif
Papildyta:
duoda tokius vardus kaip žvaigždžius , o paskui vaikai kankinasi g.gif
Atsakyti
priimtini visi lietuviski senoviniai kaip zose, stase, vanda, vien todel, kad jie senoviski ir tais laikais tai buvo norma. oda pasisiausia isgirdus viena vieninteli varda "Božena". kazkas tokio tarp božė moi ir buožė. aciu dievui, kad jis bent ne lietuviskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 23 sausio 2010 - 14:34
QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:02)
Man ir labai negrazus vardas Brone...Taip pat nepatinka tokie kaip Suzana, Žana, Valerija, Bronislava, Vida, Birutė, Jadvyga, Izabelė, Liaukadija, Alfonsa, Nataša, Miša, Maša, Marijona, Morta, Barbora ...cia tie kurie is karto sauna i galva kaip negrazus  blush2.gif
Iš vyrišku vardu tai negrazus Igoris, Alfonsas, Pranas, Bronius, Petras, Rokas, Aušrius, Vytas...  schmoll.gif

O man Morta ir Barbora - labai grazus vardai smile.gif

QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:32)
Dar prie vyrisku papildyciau Jurgis, Motiejus ir Alojyzas  lotuliukas.gif

Ir Jurgis, ir Motiejus - labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 01 24, 18:15)
labai grazus vardai smile.gif
labai grazus smile.gif

jums. subjektyvi asmeninė nuomonė nėra faktas.
iš lietuvoje vartojamų negražių nemažai yra, o tiesiog baisūs būtų barbora, gertrūda, bronė, motiejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 01 24, 20:50)
jums. subjektyvi asmeninė nuomonė nėra faktas.
iš lietuvoje vartojamų negražių nemažai yra, o tiesiog baisūs būtų barbora, gertrūda, bronė, motiejus rolleyes.gif

Jus kaip visad ikisat savo trigrasi smile.gif
As ir nepateikiau savo nuomones kaip fakto. Tiesa sakant, man smagu, jog sie vardai jums negrazus mirksiukas.gif
Atsakyti