Stasė
mergaitei 12 metu, nu kosmaras gaila vaiko.

QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 07:55)
Kaip ziauru

QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 10:55)
QUOTE(applejuice @ 2012 08 17, 02:18)
??? O kodėl žiauru??? Gal Jums asmeniškai ir negražu, bet vardas "normalus", tadicinis, ypač jei turi slaviško kraujo.
QUOTE(Ašaka @ 2012 08 17, 10:57)
??? O kodėl žiauru??? Gal Jums asmeniškai ir negražu, bet vardas "normalus", tadicinis, ypač jei turi slaviško kraujo.
Na taip, jis normalus... bet nesugrįžo dar jo era

mano laikais klasėje buvo irena, tai irgi lazdavojo ją visi išsijuosę, nors vardas normalų normaliausias, tik ne tai kartai
jau birutė, raminta ir laima keistai skambėjo, ką ten 'suaugėlių' vardai

O Stase - cia jau pilnas vardas? tada tikrai poklaikis variantas... bet pvz Stefanija, Stanislova - nu visai OK....
o siaip man asmeniskai nu laaabai klaikus vardai Gitana ir Galina.... nu cigone ir vista...
o siaip man asmeniskai nu laaabai klaikus vardai Gitana ir Galina.... nu cigone ir vista...

QUOTE(smarty_978 @ 2012 08 17, 14:27)

QUOTE(Largesize @ 2012 08 17, 09:40)
Na taip, jis normalus... bet nesugrįžo dar jo era
, teko matyti, kaip kieme pažindinosi. Panelei gal 15-ka buvo, vos neapsiverkė, nes visi pagalvojo, kad ji juokauja ir nei vienas savo tikrojo vardo nepasakė pasipylė visokie Alojyzai ir pan , beja irgi "normalūs" vardai, tik deja ne tos kartos 

Man ir yra taip nutike, sutikau vaikina vardu Juozas, toks bajeristas, kai prisistate as pradejau juoktis ir sakau "jei tu Juozas tai as Aldona", galvojau juokauja sakydamas varda... po to kai labai israudo kelinta karta perklausus supratau kad nejuokauja

Laisvūnė - nu, niekiap nepriprantu..

QUOTE(Ašaka @ 2012 08 17, 11:57)
Sutinku, jokio ziaurumo, normalus vardas. Zinoma, tik neiprastas musu kartai, musu vaikams. kaip ir musu seneliams nesuprasti tokiu vardu kaip Lejos, Mejos, Kevinai, Dilanai, Dzestinos ir pan. Bet zinoma, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu.
Papildyta:
QUOTE(applejuice @ 2012 08 18, 13:21)
Man ir yra taip nutike, sutikau vaikina vardu Juozas, toks bajeristas, kai prisistate as pradejau juoktis ir sakau "jei tu Juozas tai as Aldona", galvojau juokauja sakydamas varda... po to kai labai israudo kelinta karta perklausus supratau kad nejuokauja
. Taigi esu labai pries ne tos kartos vardus, kam vaikui sunkumu pridaryt...

Juozas grazus vardas. asocijuojasi su rimtu ir tvirtu vyru