Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

Man labai nepatinka -KAI DUODA VARDUS AUGALU,MEDŽIŲ-ĄŽUOLAS
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2012 03 03, 22:30)
Man labai nepatinka -KAI DUODA VARDUS AUGALU,MEDŽIŲ-ĄŽUOLAS

Ir geliu vardai nepatinka bigsmile.gif Gi tokie grazus vardai: Ramune, Kamile, Ruta, Roze wub.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Bloody_mary @ 2009 02 27, 21:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na nieko sau lotuliukas.gif

lionginas baisiau
Atsakyti
Man moters vardas GĖJA kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 07, 19:13)
aciu:) bent jums jis neatrodo grubus ir t.t. man pavyzdziu Morta yra labai grazus vardas(cia tik mano nuomone)smile.gif

Va, MORTA - man slyksciausias moteriskas vardas. Man jis asocijuojasi, ziauriai ziauriai asocijuojasi, su rusisku zodziu "MORDA" t.y snukis.

Cha cha...
Atsakyti
Man MORTA grazus wub.gif Ateityje bus populiarus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 03 27, 22:26)
Man MORTA grazus wub.gif Ateityje bus populiarus rolleyes.gif

Dar kadaise populiariam filme tokia slyksti gigantiska varle buvo vardu Morta (begaline istorija)...

Nzn, man po multiku, filmu irgi lieka asociacijos. Pvz, Alvinas - rodos normalus vardas, na bet primena burunduka nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 03 28, 21:20)
Dar kadaise populiariam filme tokia slyksti gigantiska varle buvo vardu Morta (begaline istorija)...

Nzn, man po multiku, filmu irgi lieka asociacijos. Pvz, Alvinas - rodos normalus vardas, na bet primena burunduka nors tu ka.

MORTA man primena karalienę thumbup.gif

Ir filme "Tadas Blinda" buvo Morta, bet ne šlykšti varlė, o gražuolė panelė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rausvakase: 28 kovo 2012 - 23:47
daznai buna, kad ne vardas zmogu puosia ar gadina, o atvirksciai. Kartais vardas grazus, bet zmogus, kurį pažįsti jį labai sumenkina ir pagalvoji, kad tokiu vardu niekada savo vaiko nepavadintum... ax.gif
Atsakyti
Vardas gal ir nėra kraupus, bet turint omenyje, kad jį lietuvė davė savo dukrai, tai sorry - KRISTALĖ. Vienam meksikietiškam seriale buvo tokia veikėja, vaidinusi žudikę-maniakę... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Gailius,kai tik isgirstu iskart pagalvoju Gailius-seilius,niekaip negaliu saves isaukleti,kad prasivardziuoti negrazu blush2.gif
Atsakyti
Žavinta ir Onutis
Atsakyti