Man labai nepatinka -KAI DUODA VARDUS AUGALU,MEDŽIŲ-ĄŽUOLAS
QUOTE(SESIA @ 2012 03 03, 22:30)
Man labai nepatinka -KAI DUODA VARDUS AUGALU,MEDŽIŲ-ĄŽUOLAS
Ir geliu vardai nepatinka

Man moters vardas GĖJA kažkoks nesusipratimas

QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 07, 19:13)
aciu:) bent jums jis neatrodo grubus ir t.t. man pavyzdziu Morta yra labai grazus vardas(cia tik mano nuomone)

Va, MORTA - man slyksciausias moteriskas vardas. Man jis asocijuojasi, ziauriai ziauriai asocijuojasi, su rusisku zodziu "MORDA" t.y snukis.
Cha cha...
Man MORTA grazus
Ateityje bus populiarus

QUOTE(rausvakase @ 2012 03 27, 22:26)
Dar kadaise populiariam filme tokia slyksti gigantiska varle buvo vardu Morta (begaline istorija)...
Nzn, man po multiku, filmu irgi lieka asociacijos. Pvz, Alvinas - rodos normalus vardas, na bet primena burunduka nors tu ka.
QUOTE(Atlantida @ 2012 03 28, 21:20)
Dar kadaise populiariam filme tokia slyksti gigantiska varle buvo vardu Morta (begaline istorija)...
Nzn, man po multiku, filmu irgi lieka asociacijos. Pvz, Alvinas - rodos normalus vardas, na bet primena burunduka nors tu ka.
MORTA man primena karalienę

Ir filme "Tadas Blinda" buvo Morta, bet ne šlykšti varlė, o gražuolė panelė

Vardas gal ir nėra kraupus, bet turint omenyje, kad jį lietuvė davė savo dukrai, tai sorry - KRISTALĖ. Vienam meksikietiškam seriale buvo tokia veikėja, vaidinusi žudikę-maniakę...

Gailius,kai tik isgirstu iskart pagalvoju Gailius-seilius,niekaip negaliu saves isaukleti,kad prasivardziuoti negrazu

Žavinta ir Onutis