Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(iriskaks @ 2012 01 18, 14:44)
Labai atsiprasau teveliu kurie pavadino savo atzalas vardu Rapolas, nu sorry, bet jau asocijuojasi su ropojanciu padaru   ax.gif
P.S. bet cia tik mano vaizduote  ax.gif

100% sutinku... Net siurpas nukrato isgirdus si varda... schmoll.gif

O negraziausias gridetas vardas man tai Barbora. Nors ir db populiareja.
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 03, 04:38)

O Barbara tikriausiai gražus bigsmile.gif Panašu, kai man draugė aiškino, kad Morta negražus, o va Marta gražus.
Vienąsyk Rūtos laidoje dalyvavo Barbora Kaniavienė, - sakė, jai netoli septyiasdešimt - o kokia graži moteris. O dar giliau pažiūrėjus - Barbora ir Žygimantas Augustas - kokie vardai ir asmenys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2012 02 03, 01:10)
Metrikacijos skyrius pranese, kad vaikai buna pavadinti nezinant tiksliai vardu kilmes pvz Fekalija, Kaspisija. ir visokiu muilo operu heroju vardais Esli, Zaklina. doh.gif

...ir legenda nemirsta bigsmile.gif

QUOTE(nutė @ 2012 02 03, 10:24)
O Barbara tikriausiai gražus  bigsmile.gif Panašu, kai man draugė aiškino, kad Morta negražus, o va Marta gražus.

Nepastebejau, kad Karikima butu ispazinusi meile tik uzsienietiskoms vardu versijoms g.gif

Ir apskritai, kodel lietuviskas vardo variantas lietuviui privalo buti grazus? Man pvz Agata graziau nei Agota, tai ka dabar daryti, is gedos po lapais sleptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 03, 23:34)
Ir apskritai, kodel lietuviskas vardo variantas lietuviui privalo buti grazus? Man pvz Agata graziau nei Agota, tai ka dabar daryti, is gedos po lapais sleptis? g.gif

Tiesiog reikia rinktis kitą vardą...
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 03, 04:38)
100% sutinku... Net siurpas nukrato isgirdus si varda...  schmoll.gif

Mano tai dukrytes vardas Debora 4u.gif tik ji kazko nelabai patenkinta juo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 14:49)
Mano tai dukrytes vardas Debora 4u.gif tik ji kazko nelabai patenkinta juo blink.gif

as irgi nebuciau patenkinta schmoll.gif toks grubus vardas schmoll.gif
Atsakyti
O man ne tai, kad negrazus bet keistas vardas lietuviu vardas NENDRE bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2012 02 05, 15:11)
keistas vardas lietuviu vardas NENDRE bigsmile.gif

g.gif na, jei yra Egle, Liepa, Ruta, tai kodel ne Nendre.... Irgi augalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 14:49)

Nebūčiau ir aš patenkinta... Čia iš Džesikų, Džestinų, Kevinų ir pan. serijos.
Atsakyti
QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 15:49)

O kaip jus isrinkote si varda? jei galite papasakokite.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2012 02 03, 05:24)
O Barbara tikriausiai gražus  bigsmile.gif Panašu, kai man draugė aiškino, kad Morta negražus, o va Marta gražus.

Barbara ir Barbora vienodai negrazus, del dvieju 'br', tiesiog nemaloniai skamba ir tiek. smile.gif Nors Barbara siek tiek svelniau. O Marta graziau negu Morta, nes Morta del tam tikru priezasciu su mirtim asocijuojas (zinau, nereik ziuret i kitas kalbas ir t.t., nu bet vistiek asocijuojas!), arba su zodziu morda.

QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 02 05, 12:49)

O Debora visai neblogai skamba, nera grubus. thumbup.gif Gal veliau prades patikti, tikekimes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karikima: 06 vasario 2012 - 02:02
QUOTE(Karikima @ 2012 02 06, 01:55)
Barbara ir Barbora vienodai negrazus, del dvieju 'br', tiesiog nemaloniai skamba ir tiek.  smile.gif Nors Barbara siek tiek svelniau. O Marta graziau negu Morta, nes Morta del tam tikru priezasciu su mirtim asocijuojas (zinau, nereik ziuret i kitas kalbas ir t.t., nu bet vistiek asocijuojas!), arba su zodziu morda.

Arba morka biggrin.gif
Atsakyti